80

Анонимен

преди 9 месеца

Първокачествена пшрница?!? От Украйна?!? Обранотвана с всичките химически гадории на света ( т.е. на Монсанто) ?!? - Вие серизно ли ?!?

79

Да бе

преди 9 месеца

Само руската е първокачествина....

78

Анонимен

преди 9 месеца

Това нас не би трябвало да ни засяга

77

Спете още

преди 9 месеца

Всичко е по сценарий. Голямото зануляване. Още 2020г ви го казаха някои "конспиратори".Спете още, овце

76

До 82

преди 9 месеца

Може да е болничка.Ама дано оздравее и поумнее...

75

Дддд

преди 9 месеца

Сайта на пропадналите ***.

74

БГ

преди 9 месеца

Ние за какво да се притесняваме?Имаме зърно !!!

73

ало ало

преди 9 месеца

къде се покри урсулата бе, преди ходи, кряка, да не са я претрепали някъде тая кокарджа? в китай я нарязаха като кисела краставица, сигурно някъде си ближе раните!

72

абе

преди 9 месеца

щом путин дава безплатно на африка зърно, дори и безплатен транспорт, работата не е зле, ама не да се перчим с разни тъ-пи санкции и да зяпаме в устата янките и запада, щото и петрол няма да видим!

71

Анонимен

преди 9 месеца

Горкият свят, американските корпорации не могат толкова лесно да го захранят с фуражна чернобилска пшеница от закупените на безценица укротеритории

70

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

Като няма първокачествена ше ядем второкачествена.Руската не е ли първокачествена или тя анатемосана?

69

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да е руска! И нафтата и пшеницата и пропагандата

68

Истината е

преди 9 месеца

Като внасяме Украински пшеница - лошо, като не внасяме - пак лошо...

67

Анонимен

преди 9 месеца

Ха, ха, толкова беше качествена пшеницата на Украйна, че беше забранена в ЕС до преди войната.

66

Баба Гица

преди 9 месеца

Не бойте ся за доставките на насекоми. Още преди години едни холандци почнаха да ги угояват скакалците и др. Твари в южна испания на топло. Ще правят разфасовки (бутчета, крилца, фенери на селектирани партиди гурме. Само не знам как ще им се отрази на хайванчетата обеднения уран във фуража.

65

МВР е ПОЗОР

преди 9 месеца

В ОДМВР Перник съществува ТЕРОРИСТИЧНА КЛЕТКА от 5-10 полицаи които убиват Българи по поръчка на Политическа Партия, по точно служители от Второ РПУ Перник! Изтезават и убиват хора в целият Европейски Съюз!

64

Анонимен

преди 9 месеца

Какви са тези вицове, от къде ги изкопахте ? Укрите отдавна са си дали задните части на краварите, и Монсанто е навсякъде там. ГМО та дрънка е тяхното жито, въобще не се лъжете.

63

ВСУ редовно чисти

преди 9 месеца

света от руски терористи

62

лъжи и корупция

преди 9 месеца

Започва с повиквателните за фронта. Всеки ден из РФ се палят ВоенКомати. Мнозина ги мобилизират вместо други привилегировани. Сами трябва да се снабдяват дрехи, аптечки, а често и с храна. Заблуждават ги, че ще са разпределени в тилови части. Конфискуват им мобилните телефони, за да не се знае в РФ какво става на фронта. Страшното е, че за разлика от украинците, и руските войници не знаят какво става на фронта и дават много жертви, като слепи са...

61

Xaxa

преди 9 месеца

Глобалистите цяло лято правят палежи. Последния палеж в Хаваите е изключително нагъл, изгориха къщите на хората. "Пожарът" е обхванал само постройките, дърветата около тях явно са били с противопожарни костюми, защото са непокътнати. Сега щели да строят 15-минутен град.