9

Анонимен

преди 10 месеца

Самозадоволяването интимна връзка ли е,и ако някой се самонарани ще носи ли наказателна отговорност за тия свои действия?

8

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съм в интимна връзка със себе си. Имам раздвоение на личността, живея сам със себе си и искам да бъда регистриран като интимен.

7

Анонимен

преди 10 месеца

а) тавология - интимна мвръзка когато са в интимни отношения над 60, б) кога започва ден 1? сега какво регистър на интимните връзки? Против домашното насилие съм ама с това си измиха ръцете просто?

6

Пффф,

преди 10 месеца

59 нюанса сиво,на 60-тия ден да се изнася! Интимната коалиция се о$ра стабилнищо за кой ли път...

5

400 шева

преди 10 месеца

Овцете бяха викнати по спешност от Кирил Петков, бяха им връчени плакати и им беше обяснено, че Дебора много тежко е пострадала, нищо, че никой не я беше виждал.После тя се появи на запис ухилена и опънала бузки, никъде нямаше по нея белези.Иначе овцете блеяха няколко дни и с верноподанически поглед слушаха какво им казват медиите.

4

....

преди 10 месеца

В случая с макетното ножче имало ли е интимна връзка при положение че бияча си е женен и тази му е или любовница или труженичка или и двете.

3

1914

преди 10 месеца

Сега с този закон сводниците ще спрат да бият пр0ститутките :Dтези от ДБ са пълни откачалки. Правят закони само за да угодят на джеHдьрските НПО на сорос и грам не ги интересува да се борят с престъпността в България

2

Педя човек лакът ...

преди 10 месеца

Братле, днес съм на дикотека (петък е) и си нося 1 папка с договори, ангажирал съм нотариуса за среднощна заверка (струва двойно, неговата кожа ***) и съм взел 2 баджанака за свидетели по подписването на договора за започване на интимни отношения, който ще влезе в сила след 60 дни. Стискайте палци, дано да ми върже и да не си загубя някъде химикалката, че не мога да разчитам кифлите да имат електронни подписи.

1

една жена

преди 10 месеца

Безсмислица, която няма да промени нищо.