45

Анал лизатор

преди 9 месеца

240те безсмислени глynaka вместо да се заемат с оправянето на територията се занимават единствено с безсмислени простотии!Семерджиевците пак ще си карат пияни и наркотизирани с милиционерски чадър и "добре познатите на органите" пак ще си насилват!А кога "Закон за насилието на прокурорски синчета по чалготеките" ще има?

44

1914

преди 9 месеца

На ДжеHдьрска България ДБ глупустите. Никаква полза няма да има

43

една жена

преди 9 месеца

До Анонимен 41 На Вас явно Ви е смешно. Но алкохолиците създават проблеми на всички и обществото трябва да вземе мерки за намаляването им. Превенция, лечение...

42

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 35 :Стига си измисляхте оправдания. Като си пиян - не шофираш. Като си болен - не шофираш. В закона има специален текст който забранява да седнеш зад волана ако не се чувстваш добре. Просто спрете да пиете!

41

Анонимен

преди 9 месеца

До една жена : Тоест, който бие жена си пиян - отнемат му жената ли?

40

младен

преди 9 месеца

"Тя е категорична, че конфискуването на автомобил в полза на държавата, ако си пил или дрогиран, е на ръба, че дори и отвъд правото." - А на запад кактова става, че и е правно основано???

39

една жена

преди 9 месеца

Освен това, когато се говори за семейно насилие, не се обръща внимание, че то много често е резултат от зависимости - пристрастяване към алкохол, дрога, хазарт, както и, че се извършва от престъпници, които би трябвало да са в затвора. Т.е. други нерешени проблеми на обществото ни.

38

Гай Баньо

преди 9 месеца

Отнемане на колата едва ли ще реши проблема. Отнемане на книжката до живот, при повторно нарушение затвор без възможност за съкращаване на срока.

37

Хмм...

преди 9 месеца

Доцентката почна да се превръща в медийна звезда, на всяка манджа и мерудията Киселина е там!

36

една жена

преди 9 месеца

До Анонимен 33 По-трудно и скъпо е да се осигури охрана на всяка жена в дома й. Пък и насилникът ще знае къде е. При този вариант, може да бъде настанена в друг град и да е по-трудно да я намери и нападне.

35

Анонимен

преди 9 месеца

ами, ако теста за наркотици излезе грешен, защото съм пил лекарства? ще съдя скапаната държава, ако трябва и в Брюксел и на Луната, а босле от данъците на абдалите ще ми плащат.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Като затворите тецовете и аеца и бастисате Нефтохима и мислите ли, че семейното насилие ще намалее? Затворете заводите пък разрешете геей браковете и да видим как ще намалее домашното насилие!

33

Анонимен

преди 9 месеца

До една жена. Не трябва жените да напускат жилищата си заради насилниците Да затварят мъжете в такива "жилища" като ***.

32

една жена

преди 9 месеца

До Анонимен 13 Виждам, че много сте притеснените да не станело, като в САЩ. А не ви ли притеснява, че при много по-малкото оръжие тук, имаше не малко случаи жени да бъдат застреляни от бившите си съпрузи със законно притежавано оръжие, след подавани жалби в полицията за заплахи от страна на тези мъже? Страх ви е от нещо хипотетично, но реалността ви харесва, така ли?

31

Не е ли ясно?

преди 9 месеца

Бързата работа - срам за майстора. За един ден минаха първо и второ четене и излязоха в "заслужен отпуск".

30

една жена

преди 9 месеца

Домашното насилие е, като всяко друго насилие и не бива да се разглежда по различен начин от законите, защото това предизвиква разделение в обществото. Решението е икономическо, а не - правно. Трябват повече защитени жилища и лесен достъп до тях.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Тази киселчова е бeм ти naтъpa,на всяка манджа мерудия и накрая нищо.

28

възрастен

преди 9 месеца

Най нелепият министър Надежда Йорданова и подобни ,какво може да ,,родят" ,освен нелепици!!!

27

Анонимен

преди 9 месеца

дааа долни леви съедянители !!! дъщерите ви снахи да доведат , а синовете ви зетьове

26

Анонимен

преди 9 месеца

Ний с жената живейми в кемпера. Биим са, скубим са, ритами са, закот са убичами. Два дена, ако не сме са били, кумшиити идват да прувиряват дан сме умрели. А ний не са биим, само когато сме жестоко скарани. И сега, кво, ще ни отнемат жилището (кемпера), заради нашта любов. Долу паметника!