17

Анонимен

преди 10 месеца

Престанете да сменяте често програмите! Випуск, който е започнал да учи по една програма, трябва да завърши обучението със същата програма. Това бе ви е бучка сирене да режете от тук-от там, нито е салата да смесвате и разбърквате идеи! Или да печатате нови учебници е много изгодно за комисионни от печатните издания? Не може да сменяте програмата все едно е бельо. Хората направиха интерактивно съдържание за сегашната програма. Олекотени програми, друг път! Искате да пренаписвате историята.

16

анонимен

преди 10 месеца

Не толкова въпросът е в програмите, те не са чак толкова сложни, а в прекалено академично написани учебници и некадърно съставени НВО-та и ДЗИ-та. Нищо не се говори за профилираното обучение в 11 и 12 клас, там е ужас. По математика, химия, биология учат неща от 1-2 курс в университет, по английски - англоезична литература от миналото, което също е по-подходящо за обучение на бъдещи филолози, но не и за общеобразователно училище.

15

Анонимен

преди 10 месеца

До Предложение Ама има ли реклами и в учебниците? За насииране, запек, дамски превръзки... без рецепта!?

14

Предложение

преди 10 месеца

Учебниците от 1 до 10 клас да са максимално от 10 страници с рекламите. По-леко не може.

13

Господаря

преди 10 месеца

Не ми трябвате грамотни. Искам да сте правоверни! Послушни роби!И да не ми се правите на велики. Ще ви смачкам. Всичко е у мен! И Ножа, и хляба! Вие сте НИЩО! ТРова не ви е социализъма! НИЩО сте!

12

много хубаво

преди 10 месеца

Ако олекнат още малко, може вече да не се ходи на училище след 3ти клас.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Децата трябва да са ***, да са чалгари (демек - прости и сбъркани пиндерунгели) и да нямат критерии за разпознаване на доброто. Тогава могат да правят всякакви Майдани и Мегдани. Като и Цветни революции в интерес на хора, които не познават. Честито на Печелившите - за сметка на простите ***. ... Даже не е смешно...

10

Samo minavam

преди 10 месеца

Да, трябват Ви, роби с малко ум и натикани в матрицата, да не могат да мислят сами

9

Анонимен

преди 10 месеца

Тук редактират ( и забраняват) думи като П-е-де-раст, не-ка-дърник и други. Вероятно шефа на сайта е такъв.

8

Закривай

преди 10 месеца

училищата и почвай да раздаваш социалки тогава,п0длог0!!Вместо да спрете *** НПО-та да подменят учебниците и да ни пренаписват историята за да е удобна за евроджендера3тите,да се бяхте постарали да накарате учениците да не мързелуват и да се скатават! През соца нямаше лигавщини и крехки нежни ученически душици с лабилна психика,даскалите възпитаваха с пръчката! Ако се оплачат вкъщи - следва шамари и там! Разглезихте ги с онлайн преподаване,сега олелей,що така...Аман от неадекватници!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Estestweno! Важно е малоумнициите да могат да се класират и да ги лопатират. Олекотената програма означава - да могат и най прооостите да вземат диплома и после да ви късат нервите с простотията си. Естествено от МОН ще искат да покажат, че са си свършили работата. Ама не... С *** няма как да работиш. Той просто е некадърен. Особено, ако е пеедеераст.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Понеже резултатите от нво и дзи масово за слаби оценки, непокриващи 50%, да вземем да приключим с оцветяване на контурна карта и рецитиране на куплет от "Аз съм натовче!". Друго за роби в юрогейска Европа и САЩ не е нужно.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Аз викам на учебниците да оставите само заглавията, а вътре празни страници. Може и някоя картинка на момченце в рокличка. Толкова стига, няма да преуморявате учениците, я!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Математиката да завършва с таблицата за умножение, а историята да се сведе до: от влизането на България в НАТО, до края на режима на Боко!

3

Анонимен

преди 10 месеца

Функционално неграмотни, ама нека им е леко на децата...

2

Анонимен

преди 10 месеца

Caмo ga нe ro oлekoтитe зa cмeтka нa бълrapckaтa иcтopия, eзиk и литepaтypa? Cъrлacyвaнo c nocoлcтвoтo...

1

Анонимен

преди 10 месеца

Колко повече, пишете Отличен за знания, на които преди 25-30 години пишеха Среден? Направо ги пращайте по нивите