10

Анонимен

преди 9 месеца

Ако не беше ударил и ликвидирал динозаврите нямаше да се роди човека. НАСА нямат мозак.

9

Анонимен

преди 9 месеца

НАСА ли ще замества СЗО следващата петилетка?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Тези камъни дори да навлязат в атмосферата едва ли ще достигнат до земната повърхност. По-големия проблем е ако по пътя си се ударят в нещо друго и така предизвикат верижна реакция. В космоса има хармония тъй като много от космическите тела са с установена траектория от много време и пак се случва някой да удари нещо.

7

Анонимен

преди 9 месеца

След американските терористи, американския ковид и американската война в Украйна, следва да ни тормозят с метеорити. Отдавна се бъзиках, че това ще е следващатата грандиозна краварска заплаха. Още от началото на Ковида. Ще ни карат да копаем и живеем под земята

6

Анонимен

преди 9 месеца

"За сравнение - дори камък с размер около 4 метра да удари Земята,то енергията при сблъсъка би била същата като тази на атомната бомба, пусната над Хирошима в края на Втората световна война" ...пълна глупост! Зависи от състава, скороста, плътност и т.н. 4м диаметър би унищожил най-много някой британски научен комплекс, пълен със хаотично тичащи и блъскащи се самотни мозъчни клетки, подскачащи в малки плешиви бидончета

5

Анонимен

преди 9 месеца

Що за нагляри? Ще сравняват камъни с радиация, която убива десетки години наред? Да не кажем стотици....

4

ученик

преди 9 месеца

Абе а кой пусна атомните бомби над хирошима и нагасаги при които загинаха над 2000 американци и много американски военнопленници???

3

АнонимеН

преди 9 месеца

СТАТИЯТА Е ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА КАТО СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА АВТОРКАТА И ТУК :D НАЙ-ГОЛЕМИЯ ОТКРИТ МЕТЕОРИТ НА ЗЕМЯТА СЕ НАРИЧА: ХОБА И СЕ НАМИРА В НАМИБИЯ КЪДЕТО Е ПАДНАЛ! ПОЧТИ НЕ Е ОБРАЗУВАЛ КРАТЕР А Е 3 МЕТРА ШИРОК И Е 66 ТОНА, ЗАЩОТО Е ПРЕДИМНО ОТ ЖЕЛЯЗО! ЦЯЛАТА ДРАМА С МЕТЕОРИТИТЕ Е МНОГО НЕТОЧНА!

2

Дейвид Айк

преди 9 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

1

Анонимен

преди 9 месеца

напутлер кинжала муомека