435

Да бе да

преди 10 месеца

И нас нормалните българи кво ни интересува Кримския мост бе бай Груйо,ти искаш да се докараш пред господарите си с цената на всичко,ще променяш конституцията,ще посегнеш на националния празник,ще пренапишеш историята =ми искаи си и аз искам нещо на 20 да ме завива ама нямам инструвент за тая работа ,а ние пък искаме ред и законност кво общо между нас Груйо???

434

Анонимен

преди 10 месеца

Русофилите спят на грешното място. Трябваше да отидат да спасят от разрушение кримския мост. Заради тях велика Русия остана без гордостта на кремълското джудже Керченски мост.

433

Анонимен

преди 10 месеца

И, опазиха ли паметника или опикаха терена! Да си го отнасат някъде да му се радват и не го натрапват на останалите нормални хора!

432

Коментар

преди 10 месеца

Утре ще искат и НДК да бутнат, че бил комунистически. Я как ще стои един МОЛ там а? И за казино има място и за бардак даже. в Топ центъра е!

431

Анонимен

преди 10 месеца

Журналята ежедневно бълват глупости....

430

Наблюдател

преди 10 месеца

Драги русофоби, моля ви премахнете "моста на дружбата". Ако ви е трудно да си го вземете в София, поне го взривете качествено, не като Крим.Ако има как камък върху камък да не остане от тази пущина. Все пак е наследство от соца.

429

до 436

преди 10 месеца

Преди да повтаря опорки, човек е добре да мисли. Нищо не става? От всеки вид предмет има смисъл от варианти с различно качество. Не е нужно всички цигулари на свирят на цигулка от Страдивариус, не е нужно всеки накит да е от чисто злато. Нито е нужно всички краставици да са прави. Например. Може да се носят грозни гащщщи като дънки, и то да се счита върхът. Социализмът НЕ се е провалил. От социализма в европейския капитализъм сега има много. В американския, японския, арабския дали?...

428

Бивш

преди 10 месеца

Оставяйте паметника на мира,до декември няма да го барат .Ако сте ербап изнесете се с една платформа заедно с парцалките които държите, и освободете БЪЛГАРСКАТА икономическа зона в черно море от натрапниците.

427

Анонимен

преди 10 месеца

Социализмът е неконкурентноспособен. Затова си замина. Всички соцзаводи работят на загуба от първия до последния ден. Завод от 1960-та се отваря, с машини от 1928-а и произвежда машини от 1948-а. Ладата е модел Фиат от 1969-***. Москвича е БМВ от 1945-а. Зил - бензинов камион от 1938-а. Затова затвориха соцзаводите - от тях нищо не ставаше.

426

до 434

преди 10 месеца

Очевидно си от БКП-то.

425

каквооо?

преди 10 месеца

До Анонимен:Какво робство бе?На два ката собствени къщи.Земя,***,оръдия на труда.Работилнизи и цехове.Пътуване свободно из империята и Европа.Това роби ли са?Възстановяване на държавата България!Ето ,това е било.Рода ни е от Варна,ние роднини роби нямаме.

424

Анонимен

преди 10 месеца

Българите живеят в България. Русофилите живеят в 16-та република на СССР.

423

Анонимен

преди 10 месеца

Първата работа на русофила, щом остане свободен, е да си намери господар. Конкретен господар. Втората работа е да се закълне във вечно робство на този господар.

422

Анонимен

преди 10 месеца

Роби пазят паметника на поробителя си...

421

Анонимен

преди 10 месеца

До еххх: "Ще мина да се измочам там !" _----_ и от мен 2 пъти, че съм отдалеч и не мога да стигна!

420

Анонимен

преди 10 месеца

До ЬЬЬ Чети история, а не повтаряй като папагал. Кажи кой вкара България във войни и кои сега ни вкарват в такава.Има ли Освободители от Османско робство - има! Жална ни майка на нас-ама теб какво ти дреме, евроатлантизъм и джендаризъм да има - и хей живот здравей. Ти ще страдаш за децана си, ако вобще имаш.

419

Анонимен

преди 10 месеца

Време е за Възраждане! И левицата става!

418

ЬЬЬ

преди 10 месеца

И как няма да пазят този паметник на окупатора,благодарение на когото,въпреки трите фалита на България,стояха на власт цели 45 г. Сега може би искат това пак да се случи,но...това си личи по подкрепата за тях на парламентарни избори.

417

Анонимен

преди 10 месеца

Комунистите измират от старост, възрожденците се избиват с макетни ножчета или се издънват от проЗтотия. Храброто ИТН се крие като мишки, когато трябва да се свърши нещо, за работа не ги търси, само за плямпане (Тошко Африкански) и за плагиатстване от нета (Иво Сиромахов). Мая никой не я брои за фактор. Не знам на какво разчитат.

416

ЗАВИРАЧА

преди 10 месеца

прегазвайте ги тия нещастници българомразци заедно с позорния паметник на комунистическото рбоство!