11

Анонимен

преди 10 месеца

Крайно време беше земята да разкара двуногите . Ще горят газ кат не видели и ще я тъпчат с пластмаса . Аре марш при динозаврите .

10

Анонимен

преди 10 месеца

Къде беше тая лицемерна немска лелка, когато наводненията удариха България. ЕС - съюза на двойните стандартни. Драйфа ми се от тия корумпирани, гнусни бюрократи. Дано шибне и Германия, ама както и Съюзническата армия не ги е шибнала!!

9

Анонимен

преди 10 месеца

До Гошо...*** Всичко зависи изключително много от контекста! Който никога го няма в тия писания! Може би са при някой 50 метров скален бряг, където нормално вълните са по 7.50 метра!

8

Анонимен

преди 10 месеца

НАТО плащат за оръжията за Украйна.

7

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Осем метрова вълна си е огромна мощ. Това ако се...стовари на Слънчака,ще...помете всички дискотеки,дюнержийници,ресторантчета със цаца и попчета,магазичета първа...втора и трета...употреба,кафенета,,спортни и игрални зали. Поминъка на...половин Бургаз,ще бъде...отнесен в морето. Пак...добре,че Слънчака не е в Норвегия.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Овчемозъчни плоскоглави зомбита, климатични промени са пак, нали? Кога досега е имало топло време през лятото? Кога е имало дъждове и наводнения? Сега прочнаха баш тая година, щото карате коли и кравите пръдят! Не бе ЧЕСТНО! ОТ ТЕЛЕВИЗДОРА НЯМА ДА ВИ ИЗЛЪЖАТ! ВАЦИНИРАЙТЕ СЕ СРЕЩУ КЛЕМАТИЧНЕПРОМЕНИ!

5

ПроСоТо

преди 10 месеца

само "будалите" правят добри дела АНОНИМНО...ТАРИКАТИТЕ са нещо друго :..-Тариката ще ти даде един лев,но ще ОГЛАСИ С ПРИКАЗКИ,ХВАЛБИ и лозунги орталъка.."Будалата" ще даде 1000,но ще пожелае да остане анонимен...И ето:..-Не е достатъчно ЕС да отпусне помощи на Словения,момента е идеален УРСУСКАТА да си направи гнъсната реклама,се едно че ако ТЯ не се изтапани в Любляна,помощта нема да дойде..

4

Геонацист

преди 10 месеца

Браво на бурята!

3

Анонимен

преди 10 месеца

Баба Ванга е казала "ще дойде време всички българи да се върнат в България.Тук е островът на спасението".

2

Анонимен

преди 10 месеца

Напротив в целия свят е жега и това е най-топлият август за последните три милиарда години,ваксинирайте се!

1

Не е Ханс, Путин е

преди 10 месеца

Името на бурята. Оня горе гледа ...