362

хм

преди 10 месеца

В днешно време истината не се цени. Не трябва да говориш това, което мислиш и чувстваш. Ставаш лош, неудобен, всички се настройват срещу теб. Дори тези, които иначе споделят вижданията ти. Трябва да си лицемер. Трябва да не излизаш от линията начертана "от горе". Живеем във времената на лицемерието.

361

Анонимен

преди 10 месеца

Е, сега разбрахте ли защо сме били толкова дълго под турско робство? Каквито и да са т у р ц и те, те са по-работливи и по-честни от нас. И Никола Минчев и Росица и Борисов показаха, че са жалки. Къде е достойнството на Никола и на Росица, че не постъпиха като Веждито и къде е достойнството на Борисов, че остави приятеля си да е сам сред вълци? Може да се окаже, че Веждито е прав и Дебора да не е света вода ненапита. Разбира се в никакъв случай не приеман насилието срещу нея и срещу когото й дае

360

Анонимен

преди 10 месеца

Май му подляха вода на Рашидов и своите и чуждите. От записа се оставя с впечатление, че Росица протяга ръка и изключва микрофона, но не го е направила. Освен това слушаха Веждито и накрая Никола се изхили в знак на съгласие или означваше "Изиграхме го", когато стана осно, че репликата е чута от всички. И после нали ГЕРБ-аджийте са в залата, защо не го предупредиха, че се чува разговора. Защо Борисов/Крокодила или Гущера/ не застана зад Веждито. Той толкова пъти му е помагал . Борисов загуби.

359

Анонимен

преди 10 месеца

тва е кенсъл кълчъра, не може да псувнеш без медийната мафия да те изхвърли от обществото:)) и след нялколко години ще е същото като през тоталитаризма:)))

358

анонимен

преди 10 месеца

А КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТЕЗИ КОЙТО УМИШЛЕНО ОСТАВИХА ВКЛЮЧЕНИ МИКРОФОНИТЕ И СЕ СМЯХА НА ДУМИТЕ НА РАШИДОВ.ТОЙ ДОКАЗА,ЧЕ ИМА ДОСТОЙСТВО,НО ТЕ КАКВИ СА?

357

уточнение

преди 10 месеца

А оня дебел разбойник Тиквоний дето нарече Цветенцето "Проста къъърджалийска п...." защо се крие зад имунитета?Не че Веждьо не се хвали че е до разбойника цели 25 години , ама поне пияницата си отива.Веднъж Веждьо каза "народа ме обича".Е , аз не познавам нито един българин ,който да не мрази този алчен ,арогантен и нагъл пияница.

356

анонимен

преди 10 месеца

До анонимна и Митака - не разбрахте ли, че нито лошите момчета ще изчезнат, нито празноглавките, дето ги избират. Та в моя клас няколко момичета и момчета не знаеха да умножават с петиците, но наточени и злобни, вие какво очаквате от тях, Нобелови награди и човешко отношение ли! Затова мисля, че е права с това да се насочи вниманието към насилниците, а не към разни кифли, природно или откровено т.ъпи, или пък комерсиални.

355

анонимна

преди 10 месеца

До Митака - това, как избирали все лоши момчета, не е вярно. Моите познати не само не избират, ами и ги мразят. И още нещо - добре, никоя жена няма да избере лошо момче, и какво се представяте - със сигурност лошите момчета ще насочат агресията си точно към вас, да не си въобразявате, че ей така ще се кротнат, а? Затова вниманието трябва да е насочено към насилниците, а не както сте се вторачили не ги избирайте, не ги избирайте. Насилието ще остане, ако ще и всяко лошо момче да остане девствено.

354

Откровено и задочно

преди 10 месеца

Рашидов никога не ми е бил приятен като политик,защото е груб и недодялан човек със своето изказване по каквито и да е въпроси.Не че не е честен откровен и читав.Не ме разбирайте погрешно.просто е малко грубоват,като всеки каменоделец.обаче !!!! Този човек!!! Изрази лично мнение,което болшинството приема за правдоподобно,и като никой друг политик до сега направил издънка,си подаде оставката.Да ....подаде я за едната реплика,която повечето избиратели я смята за правдоподобна.Единственият до сега.

353

Без вежди

преди 10 месеца

Вежди Рашидов напуска парламента, ГЕРБ и политиката ЗА СЕ ОТДАДЕ НА АЛКОХОЛА.

352

ставри

преди 10 месеца

" Колкото повече едно общество се отдалечава от истината, толкова повече мрази тези, които я казват." Джорж Оруел

351

Анонимен

преди 10 месеца

И ,което е още по странно,Пеевски ,който беше тотално оплют и ненавиждан се превърна в месия появявайки се в парламента ,за да помогне на българската демокрация

350

Анонимен

преди 10 месеца

Неведоми са пътищата божии.Где го ч*укаш,где се пука.Да го прогонят като мръсно коте за една изтървана реплика,когато цял живот е вършил гафове след гафове.

349

Стара космата курва

преди 10 месеца

Вече не се котира! Няма лошо, хиляди нови мъжки и женски к**ви чакат, готови да лапкат също като него .!.

348

Коцето

преди 10 месеца

Не се сещам освен празните бутилки какъв е приноса на Рашидов за България!!!

347

анонимна

преди 10 месеца

Заб. понеже не е ясно к---ви по брой равно на к-----ри.

346

анонимна

преди 10 месеца

Спрете се най-после. Истината е к----ви = кри. Всичко друго са лакърдии. Тенденциозното отношение към жените е характерно за нашите географски ширини и в немалко места по света.

345

една

преди 10 месеца

Да не би колежките да изневеряват само с необвързани, то толкова ергени няма! Замисляте ли се с кого изневеряват? Не оправдавам никого, казвам, че са един дол дренки.

344

Анонимен

преди 10 месеца

Веждьо е грубиян и псевдоинтелектуалец. Затова е и руски академик. Винаги се е слагал на силните на деня. Първо беше с Илия Павлов, после скочи при крадливия цар и Доган, а през 2009 г. се метна при Бойко. Онзи ден, когато герберският вожд престана да вдига телефона си Веждьо разбра, че е отсвирен. Твърде много станаха гафовете му. Баце сега си пази собствената кожа и не му е до този дърт подмазмач, който твори гаф след гаф.

343

анонимна

преди 10 месеца

Не съм ви "моме". Обяснете ми с кого изневеряват колежките ви - с вашите колеги най-вероятно, може и да не са те, но са други мъже. Рядко изневеряват с жени, ако са обратни. И за да ме разберете, ви отговарям подробно - дразнещо е оправданието на мъжете и заклеймяването на жените. По-ясно от това не мога да се изразя.