424

Пич

преди 9 месеца

"Тръмп, есента! Крана се затваря" Абе той нека да обяви официално, че "крана се затваря", пък да видим дали ще има "Тръмп, есента!". Твърде много разчитате на агента на Путин във Вашингтон, муурзилки.

423

Пич

преди 9 месеца

Много ми харесва преходът от "за 3 дни сме в Киев" на "Руската армия се оказва изненадващо иновативна и ефективна в отбраната" :)))) Ако има нещо полезно от тази война то е, че поне целият свят окончателно и категорично разбра каква паллячовци са руснаците. Ако е имало някакво съмнение, де ...

422

Пижо

преди 9 месеца

Ура! Украйна си била върнала някакво село! Най-вероятно изоставено отдавна. Русия вече не воюва. Тя си взе каквото искаше и сега само си охранява границата!

421

Анонимен

преди 9 месеца

Тръмп, есента! Крана се затваря !Всичко приключва! Какво неясно има?

420

111

преди 9 месеца

434, или си прекалил с гледането на "Междузвездни войни", или с цветните хапчета, или и с двете.

419

Анонимен

преди 9 месеца

Начин за Черноморско транспортиране на Украинско зърно е да се обяви транспортен коридор, който да се следи от спътници. Всеки опит за обстрел на коридора да последва унищожаване на източника на атака чрез лазерни лъчи от спътниците.

418

Анонимен

преди 9 месеца

Всички Майдани, цветни революции и пролети(арабски и др.) се финансират с мръсните пари на унгарския евреин Сорос и не завършват добре...........ако нямаше Майдан, сега Украйна щеше да си е цяла и нямаше да има война!!Зад всичко Сорос и неговите приятелчета.............все влиятелни и богати хора..........с по-голяма власт от самия Сорос!!!

417

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна означава на края на Русия, в периферията на Русия................украинците решиха да скъсат пъпната си връв с държавата-майка Русия и да влезнат в клуба на богатите.............но се оказа,че богатите не ги искат в техния клуб и Западът използва украинците да се предизвика една братоубийствена война с цел отслабването на Русия!!

416

Анонимен

преди 9 месеца

Изкуствените държави като Украйна и Македония нямат бъдеще!!!

415

Анонимен

преди 9 месеца

Леле, това някакъв "поток на съзнанието" ли е?

414

Христо Христов

преди 9 месеца

България трябва решително да прати 50000 евроатлантика на помощ!

413

лекар ихтиманец

преди 9 месеца

"когато Украйна постигна последната си значителна победа, превземайки южния град Херсон" Аууууууу!

412

Itso

преди 9 месеца

Нато се усетиха че с всеки ден Русия става все по силна, каквото и да направят срещу нея се връща обратно като бумеранг.

411

Зеленски предупреди

преди 9 месеца

рашисткатаСБИРЩИНА, ЧЕ АКО НЕ ПРЕСТАНАТ ДА ОБСТРЕЛВАТ УКРАИНСКИ ПРИСТАНИЩА, КОРИТАТА ИМ В ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ ПРАВЯТ КОМПАНИЯ НА КОРИТОТО МОСКВА

410

НАТО - хи-хи-хи

преди 9 месеца

НАТО може само да ме хване за оня и да ме разходи до Одеса.

409

Анонимен

преди 9 месеца

Наближава критичната точка, когато се включва НАТО! Тогава няма изобщо да стане въпрос за окупираните територии, а за руски земи, и окопите дето са ги изкопали yшaнкитe няма да им вършат никва работа

408

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците са приели на сериозно силата на ВСУ, щом са изградили такава безпрецедентна защита. Предполагам и Путин е монтирал на бункера още 5 - 6 бетонни врати! Еквивалентно е! Него също го е страх!

407

КО СТАНА ??

преди 9 месеца

Нали бъдещето беше укрите да стигнат до границата с Русия от 1991г. Май Зеленски го бива само за TV сапунки. А Байдън само да му ръкопляска. А наще *** само да му лижат за дни к а.

406

Фитьо

преди 9 месеца

И най-лошият мир е за предпочитане пред войната.Без мир едната страна плаща накрая с всичко с мир или без мир.

405

Анонимен

преди 9 месеца

До414 Защото неискат да спечелят, и да приключи войната. Затова и не задействат Червената Армия. Затова и не е разблокиран военно стратегическият резерв на Русия. Воюват с едва 7,3% от проф. военни. Така са наредили господарите на Ленин и Троцки, които от тогава курират цялото съветско и сега руско ръководство. Сътбата на Украйна е предрешена още от 2012-2013 година. Това сега е театър.