34

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 30. Абе сонди за "много далечни галактики" не съществуват. Едвам стигнаха края на слънчевата система за 50 години. Но иначе си прав.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Ако се потърси в интернет информация за американски мисии до Луната, може да се прочете за много, много полети, включително с хора. При това много, защо няма резултат, защо няма продължение? Преди два дена имаше съобщения, че САЩ изстрелват някаква тежка транспортна ракета за последен път с РУСКИ двигател... Американците не само нямат, а и никога не са имали своя постоянна космическа станция. Китайците имат. За постиженият на Китай обаче у нас малко се споменава.

32

ХАХА

преди 10 месеца

Само да не вземе да падне у Уошингтон и бай Дън пак да напълни памперсите

31

до 28

преди 10 месеца

Чия ракета се взриви последните два пъти? Не беше ли точно на Space-X? Избирателна памет, ей. Колкото до евакуацията на селото - и аз не одобрявам. Ама разбери, че местата за ракетни площадки не се подбират случайно. Байконурския космодрум е построен по съветско време, може би най-подходящия за изстрелване на ракети от всички съществуващи, от там са изстрелвани и ракети на САЩ. Сега е в чужда държава, нормално е РФ да си направят свой, както казах, не се строят къде да е тези съоръжения.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Добре беше да напишете, че преди дни Индия изстреля поредната си ракета до Луната, изстреля луноход. Такива правят и Китай. САЩ нямат. САЩ истрелват чрез подставената персона Мъск военни и комуникационни спътници, както и мякакви сонди за много далични галактики (международн=и проекти)Добре е да пишете и да информирате, за да не заблубдавате българските младежи, че в САЩ са най-, най- напреднали. За съжаление европ, косм сущо изостава, наскоро регистрираха неуспешен опит за изстрелване на ракета

29

Анонимен

преди 10 месеца

До западняк. Дрънкаш огромни глупости. Но то ник-а ти го подсказва...

28

западняк

преди 10 месеца

До 25. Глу.пак, на запад Мъск си спуска ускорителите контролирано на точно определени точки. В блатная ги изселват да не има паднат на главите, нищо че може да паднат върху къщите.Ти си прави извода кой какъв е и къде е.

27

do 16

преди 10 месеца

Ами да, ние сме си сеирджийска нация, се гледаме другите и се надяваме да им видим провала та да се оправдае донякъде собственото ни безсмислено съществуване.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Коцето ще ходи ли

25

Румен Радев, президе

преди 10 месеца

браво! русия мисли за своите граждани! не като на запад!

24

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 17. Бъзикам се с телешковъзторжените американолюби

23

до 19-ти Така ли?

преди 10 месеца

Натовските танкове също работят на дърва и въглища, корабите им също, пушките им до колкото ми е известно все още работят на барут и олово, въобще - допотопници.

22

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 20. Преди доста време е преценено, че от Байконур няма да е вечно та затова си направиха друг. Едва ли са се скарали.

21

Анонимен

преди 10 месеца

"FT пише, че еесовските фирми напуснали руския пазар след началото на СВО, са загубили над 100 млрд евра" --------------------------------------------------------------------- Руснаците казват, че глупендерите са напуснали, за да спечелят руските фирми и фирмите от приятелските на РФ страни.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Ама не казахте че От Байконур вече няма да изстрелват руснаците . Скараха се с казахите и няма да ползват Байконур което ще ускъпи някой работи там .

19

Анонимен

преди 10 месеца

Най накрая ще освободят Луната от турско робство

18

верно

преди 10 месеца

тези живеят с манталитета от студената война, пак започнаха на луната да кацат едни след други, място не остана... иначе се млатят с ракети, танкове и калашници още допотопниците.

17

Анонимен

преди 10 месеца

13, става въпрос за изпитването на технологии за меко кацане на лунната повърхност, разработени специално за спускаемия апарат "Луна-25".

16

Ами, чакаме да

преди 10 месеца

видим сеира или успеха от тая мисия.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Там пък кого ще освобождават?