46

Анонимен

преди 10 месеца

....и присъдата е...смЪмряне. Но не сега, а след 10 години смъмряне, защото дела текът се експеритзи се точат, адвокати настиват. Знаеш как е. Като се поохлади малко общественото мнение и хората забравят новините, тогава ще е смъмрянето.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Мисля целия този шум наското около битовата престъпност и домашното насилие е с цел да се прокарат конституционните промени и да материализираме истамбулската конвенция - с което съм ОК, стига след тези конституционни помени да има поне макар и минимално подобрение по отношение на битовата престъпност и свади. Последното не е трудно и вярвам че ще го направят. Пък по високите етажи и конституцията - това е свят далеч от мен.

44

До кога

преди 10 месеца

Преди година убива,съда го пуска прокуратурата мълчи и ето резултата,два трупа...и пак няма виновни?!

43

Анонимен

преди 10 месеца

А защо ги е утрепал :)))

42

Анонимен

преди 10 месеца

Аз изпитах удоволствието да си пред български съд. Незначителен повод и съседката ми адвокатка, каза ще спечелим няма пачин. И накрая обявихя, че никой не е виновен. Всички излязохме сухи от батото. А тази сага продължи 6 години. На една в стаята когата лежях със счупун крак и щяла да съди тоя дето си пуснал детето на колело и и счупил крака. Казах и да не се захваща.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Когато държавата е абдикирала от зъдълженията си е така.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко е ясно, да го окаушват доживот, без право на обжалване и да се спре истерията и да пристъпват към следващия "герой". Какво само повдигат кокалите на убитите и дават теми на медийте, които вместо да показват и другите престъпници с костюми се хранят от сеирите.

39

Anonimen

преди 10 месеца

Няма такава гадна държава.Убил чавек и след и пак е на свобода.Ако беше в затвора,сега нямаше да има две убийства.Как може такова нещо?Ще отговаряте за всичко един ден,и съдии и прокурори и убийци

38

Анонимен

преди 10 месеца

Хаха през 2019 значи е пребил някой и е осъден на 1000 лв обезщетение. Е не бе. Няма чадър. Онзи набития сигурно и болничните разходни не си е платил с тези 1000 лв. Да не говорим ,че дори да е знаел нещо срещу този дилър едва ли ще посмее да го каже в полицията

37

Чингис Хан

преди 10 месеца

Продължавайте да спите робски вместо да хващате брадвите , и това ще е всеки ден

36

анонимен

преди 10 месеца

Ето това е българската действителност - един очевиден рецидивист (2019, 2022гг) се разхожда на воля и все по непредпазливост извършва золуми.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Няма ли сега Кирил Петков да се появи с плакат - Нито един повече?

34

Анонимен

преди 10 месеца

Откакто ПП и ДБ овладяха прокуратурата всеки ден има поне по едно убийство, дори някои дни са по две.Докога ще търпим ПП и ДБ на власт? Докога амебата Кирил Петков ще ни се хили и подиграва от екрана?

33

Анонимен

преди 10 месеца

Милицията ще я реформираме ли? 1989 преди 35 г не ги докоснаха милиционерите. Който е за да натисне зеления бутон

32

Анонимен

преди 10 месеца

Къде са протестите пред съда в софия . Нали протестирах те миналата седмица по случая от стара загора ?? Къде сте сега на тази трагедия да протестирате за справедливост

31

В.

преди 10 месеца

Системен проблем!

30

Анонимен

преди 10 месеца

И като сте се сбрали тъй за снимка, ко паим? Ще го съдим или ще го пуснем, да се поправи? Адио Рио до следващото убийство.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Отдавна се говори, но май вече е време да се направи тотална и безмилостна чистка в МВР. Уволнява се целият личен състав и се назначават по-малко нови хора на по-високи заплати и с изключително силен отдел за вътрешни разследвания. Законът също трябва да е безмилостен към корумпирани полицаи. Да бъдат съдени наравно с убийци.

28

До тези на снимката

преди 10 месеца

Чоби (така му викат в Лозен) е Троен убиец вече. А не двоен. И щеше да има 4то убийство ако не бяха го заловили вчера. Беше тръгнал към още един свидетел на първото убийство от преди година.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Евратлантически ценности