75

Анонимен

преди 10 месеца

Има ли цветя на леглото до тебе. Звучи като извадка от песничката Любо това заглавие. Ех днес бг единствената радост която ми доставяте е като чета колко сте неграмотни

74

анонимен

преди 10 месеца

Съдиите, които пускат убийци на свобода, са за разстрел.

73

До 91

преди 10 месеца

Затова имаме милиция, а не полиция

72

Аноним

преди 10 месеца

Как може след като е убил да е пуснат на свобода има ли държава има ли закони има ли правораздаване на свобода се разхождат безнаказано престъпници Кой е отговорен за това и кога ще се промени всичката тази действителност

71

.

преди 10 месеца

Трябва да се намери начин, съдиите които не си вършат работата да бъдат незабавно уволнявани. Дисциплинарно, прокурорите също. Сега са несменяеми и недосегаеми и вече над 30 г. нагло плюят в очите цялото ни общество. А ние им даваме най-големите заплати в държавата - средно между 10 и 20 хиляди месечно, бонуси, екстри и при пенсиониране още 20 заплати.А те за пет пари работа не вършат, корупцията там е ужасяваща.

70

Йордан

преди 10 месеца

Напоследък задачата на полицията е да охранява престъпниците от гнева на хората.

69

Анонимен

преди 10 месеца

Обществена тайна е, че въпросния Чавдар беше първа дружка с Иван Вакича. Органите могат да проверят с какво се е занимавал и може би все още се занимава, нищо че официално е боксьор вече. И въпроса е по-скоро на Вакича кой толкова години му осигуряваше комфортна среда, а не му сгъстиха въздуха още на времето.

68

1

преди 10 месеца

Най-безднадеждно корумпираната част от правъсъдието са съдиите. Наглостта им стигна невиждани висоти, както виждаме пускат на свобода дори и убийците. Срещу съответния рушвет разбира се, а цялото общество *** мухи. Кога медиите поне ще го покажат този корумпак в тога та поне да знаем на кого се дължат още две убийства.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Добре, че Христо Иванов и Кирил Петков изчегъртиха ГЕРБ. Сега вече спим спокойно.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Не чадър, а цяла тента. От най-високо ниво до най-ниско.

65

Ангелина

преди 10 месеца

За да продължават да извършват убийства и да са на свобода ,такива престъпни скотове - винаги има "чадър" ,без значение дали причината е използване на тези "***" и зависими екземпляри от някой или някои представители с несвойствени престъпни занимания от правораздавателните или правоохранителните органи или просто БЕЗДЕЙСТВИЯ.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв чадър, какви пет лева?!!! Над този убиец е издигнат цял масивен покрив от милицията, прокуратурата и съда!

63

Анонимен

преди 10 месеца

Каква присъда получи убиецът, който натъпка жената в багажник? И този случай се потули. Пак наркотици!

62

аз

преди 10 месеца

е кой е тоя съдия дето го е пуснал тоя да се разхожда по улицата след като е извършил убийство, че и на всичкото отгоре удушил с колан, това да не е дребно нещо че ще го пуска. Сега и двойно убииство - съдията да бъде съден за съучастие и най малкото да му се отнемат правата

61

Анонимен

преди 10 месеца

Те политиците с наркотици не се занимават. Да сте чули нещо за наркотици? Не. Дори случаят на Семерджиев върви към потулване. Върнахме се в 90те години.

60

Анонимен

преди 10 месеца

След 12 годишно мутренско управление,където чадърите се разпъват от горе до долу,какво очаквате на най-ниските нива?

59

Анонимен

преди 10 месеца

Който е съгласен че милицията не работи изобщо да натисне зеления бутон

58

Анонимен

преди 10 месеца

Да са благодарни селяните, че са избегали тези кланове или нещо подобно, явно има ефект от протеста им щом са ги търпели толкова години :)))

57

А ха

преди 10 месеца

След един Ненаказан за убийство, следват Нови Убийства....защото е разбрал, че на никой не му пука в тази държава!!!

56

Анонимен

преди 10 месеца

Ами закони има, но няма кой да ги спазва. Промени в конституцията няма да помогнат. Веднъж доказан убиец, а на свобода. Кой знае колко още такива се размотават по улиците, че няма тротоари.