25

До Хр. Христов и др.

преди 10 месеца

В България има достатъчно високотехнологично производство, машини, части, какво ли е. Може и софтуерното да включим към него. Много хора са в някакъв друг бранш и не са наясно с това а нещата в последните 20г. са много променени, въпреки почти никаквата помощ от Държавата. Има и проблеми, например в селското стопанство, монокултурите са на почит а овощарството е полуживо и зле общо взето. Да се обвържем с Русия е път наникъде. Нито технологии ще получим, нито пари.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Велик лидер, комунист и патриот е другаря Ким............Господ здраве да му дава.............браво на него!!!

23

Династията

преди 10 месеца

Ким ще управлява С. Корея поне още 1000 година............до победата на комунизма..........истински патриот и комунист е другаря Ким чен Ун...............браво на него, добро и умно момче!!!

22

Бай Иван

преди 10 месеца

Ще произвеждат , на рашките на фронта им трябват ,техните свършиха преди половин година ,сега се разчита на Корея, Китай и Иран.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на другаря Ким...........истински комунист и патриот................само той брани комунизма и братята-китайци...............в Русия стана 100 % капитализъм,............но Китай и С.Корея бранят комунизма...............до победата над империализма и капитализма!!!

20

Альоо

преди 10 месеца

Gейдружинката от козяк! Споко ве! Днес е неделя, дайте си малко почивка!

19

Анонимен

преди 10 месеца

До Гнет С писане не стаа бе...

18

Гнет

преди 10 месеца

Мечтата на Възраждане е да излезем от ЕС, НАТО и да сме самостоятелни... ама забравя да каже, че ше бъдем в съюз с Русия. Да станем като Беларус или Северна Корея, после Костя да инспектира заводи за въоръжение като Ким. Копеична мечта.

17

Анонимен

преди 10 месеца

До бцк. Твърде първосигнално бе брадчед. Новината първо не ти я предлагат от С.Корея, а нашичките са намерили за уместно да ни предложат точно тая и никаква друга. И си произвеждат мисля поне телефони ако не и повече неща. Разбира се там нещата изобщо не са добре, но да предлагаш някой да произвежда нещо което ти самия не можеш да произвеждаш е твърде странно.

16

Христо Христов

преди 10 месеца

До 17 "Не да изпратят новина, че е отворил врати нов завод за производство на коли или компютри, а инспектирал оръжейни заводи." - за България, за България кажи!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам в САЩ за колко месеца ще вдигнат производството на снаряди и колко ще струват. Но със сигурност за СКорея това е по-лека задача. Снарядите трябва да са много и евтини. Има над какво да се замислим. Разликата ще плащаме ние.

14

бцк

преди 10 месеца

Не да изпратят новина, че е отворил врати нов завод за производство на коли или компютри, а инспектирал оръжейни заводи... Най-важно е другите наоколо да се страхуват от тях, без Китай и Русия естествено, те са добри... :)

13

Анонимен

преди 10 месеца

Дай малко храна на народа си ве дебел сме шник, щото ти си единствената св иня с наднормено тегло в Северна Корея :)))

12

Анонимен

преди 10 месеца

Телешковъзторжените мълчат по въпроса защо ние не можем да правим двигатели и дронове и мълчаливо злобно пляскат минуси и се опитват да се подиграват на тия които могат а ха ха ха ха ха ха ха ха ха

11

БРАВО!

преди 10 месеца

Запада пак се вълнуват :)

10

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонимеН 8. С писане на фантазии не стаа бе...

9

Анонимен

преди 10 месеца

"голEмокалибрени" - Ех, този див, див, запад! Северозапад! :)))

8

Анонимен

преди 10 месеца

...ще помага на батко Путин...то е ясно...

7

Анонимен

преди 10 месеца

До До 2. Ъъъъъъъ няма да стане тая работа. "Възраждане" не се различават от другите. Просто имитират и са се сговорили да правят "разделение на нацията".

6

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 4. Цитират съобщение от тяхната си информационна агенция. А защо ни предлага именно точно тая информация не ми е особено ясно. Сигурно у С.Корея единственото което правят са оръжия и имат само оръжейни заводи.