38

1

преди 10 месеца

Убитият дал пари, на този, които спял с жена му. .... Кофти.... А пък убиецът си ходил насам натам след предишно убийство...

37

Аноним

преди 10 месеца

Едно не ми дава мира. Кривосъдието в България. Трябва да им отръскат паричките от джоба, за да направят място на ценностите.Коментарите са в десятката повечето. Защо интелигентните българи все още стоят тук и нищо не се променя. ЗАЩО? Защо новините ни са кланета и убийства, а ние се трепем да работим, поддържайки разходите на всевъзможни институции. Защо бяха убити или ранвни толкова хора. Защо родителите не могат да възпитат децата си така, че да не стават к рви или убийци.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Още повече, че има много случаи в , които извършителят е забегнал, а в други не е открит и заловен. Тука говорим за всички разкрити престъпления, там трябва хванат ли го натясно веднага да се действа с присъда. Значи има си закони и, ако не беше тази корупция нямаше да е точно така. Щеше да е така: наказуемост и удовлвтворение за общестово. Да излезеш на улицата и да те е страх не е свобода. Да осъдиш убиеца да излежи и после спокойно да ходиш по улицата ти и семейството ти, това е нормалност.

35

Ано

преди 10 месеца

За уточнвние на тоя който е нахейтил мвр - в случаите , когато мвр си е свършило работата и извършителят е заловен, после се намесват съд, че и прокуратура самтаймс. Да помислим малко, че думите ние ги хващаме, а те ги пускат са си чиста истина. Завърта се един кръг, където следваме закона, чакат правораздаване, някои получават присъда, други очевидно не и отново се налага да бъдат залавяни. Ако МВР хваща рецидивист 10 пъти и той не е осъден, кел файда. Това не трябва да се случва.

34

Ано

преди 10 месеца

Кой дава право на тоя *** да притежава боен пистолет? . Има го на снимка в нета, определено е от тъмния модел. Няма да е зле разрешителното за оръжие да се дава изключително трудно, да поработим и върху това. Абсурдна държава, как е възможно.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Припомняме ви, че на милиционерите току що вашите "народни избранници" им вдигнаха заплатите с 10%. Да са в "помощ" на народа. Също така не е правилно да се използва думата полиция. Милицията не беше реформирана след 1989 г, затова призоваваме да използвате думите милиция и милиционери за работещите там

32

An

преди 10 месеца

Възмутително, убийци да се разхождат и да ни рсботят в магазините? Правосъдие в България ли? ДОКОГА? Когато се е случило миналогодишното убийство защо никой не е разтръбил ? Това може да се случи на всеки, докато спим и живеем с такива изчадия и ги търпим няма как да сме добре. В потрес съм. Как ще убиеш човек и после си част от обществото? Кой носи отговорността този убиец да е на свобода? Пардон, рецидивист. И дори не се е укрил в чужбина, смятайте за какво правосъдие говорим.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Не разбирам как миналата година е пуснат след убийството на друго момиче с подписка. Кой подписа подписката? Нали хората от селото тогава са събрали подписи и убиеца не е осъден за другата жертва, която удушил с каишка за куче уж по време на интимна игра? Защо миналата година никой нищо не разбра от медиите? Защо тогава тези хора не поискаха изселване или затвор, а събраха подписка и го защитиха?

30

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРБ организира серия от протести. Искат властта за да могат пак да крадат.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Убиецът дрогиран ли е извършил престъпленията или е с психопатия?

28

Анонимен

преди 10 месеца

Убиеца е охрана в хазартна компания.Завел ученичката в полето и правил секс клипове да ги продаде.Тя му искала 2000 лв и той я душил и застрелял.После завел и младежа и му искал пари назаем понеже имал дълг от дрога.Оня не му дал и го гръмнал и него и заминал с две украинки на морето.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Накъдето и да се обърне човек - познати, комшийки, колежки, приятелки, дори роднини вижда само разврат. Всяка с любовник, сякаш това е нещо много модерно и актуално. Сложете си ръка на сърце и кажете, че това не е вярно. Такова разтурено младо поколение, без капка морал, достойнство, не е за вярване. Срещам младо момиче дъщеря на моя братовчедка и тя ми се оплака, че съпруга и е пребил и изгонил. Питам я: - кво стана бе моето момиче, що така направихте? Тя: Ами съпруга ми ме хвана на калъп с братовчед му.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Майките на тези 18 годишни девойки са израснали с демокрацията...... Радка пиратка и Бели птици.... .... Толкоз!

25

Анонимен

преди 10 месеца

Полицай в селото спира една кола с весела компания вътре:- Добър вечер, проверка за алкохол.- Нямаааааа, изпихме гооооооо!

24

aaa

преди 10 месеца

Брутална история, просто не мога да повярвам, че такива глупости се случват в България. Как така на никой не му е хрумнало, че този човек е сериен убиец. И по интересно, как жертвите му нищо не са забелязали.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Живея в Нови Искър който се води град и тук има полицейско уптавление, а Лозен макар и село, но с повече жители няма полицаи???

22

Анонимен

преди 10 месеца

А къде са майките от Системата ни убива, тези жертви те нямат ли майки, които сега страдат?Къде е Гошо от Боец, къде е Кирил Петков със 100 те НПО та, къде са онези борци срещу мафията, които хвърляха камъни и тоалетна хартия, а?

21

Айде само

преди 10 месеца

да не започвам да изброявам колко хора от Лозен в какви далавери и схеми са замесени, че ако ги вкарат в панделата селото ще се изпразни. Лицемерие до шия, пък и чак уплашени и притеснени били, брей брей... Пълна *** са!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Вижте добре фашистите на снимката и кажете какво може да се очаква от такива.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Вземат пример от Вожда. И Тиквата спеше със зареден пистолет на нощното шкафче.