8

Анонимен

преди 10 месеца

До ха-ха ела да видиш плод и зеленчук в Турция. Точно от тук пиша и се чудя, като няма на пазара некачествена стока, изхвърлят ли я или я карат за България.

7

Анонимен

преди 10 месеца

И ще бъде арестуван там...Правят му клопка. Обаче къде у руснака акъл..

6

До ромс

преди 10 месеца

Какво Баку? *** не е в позиция да казва къде ще се виждат. Като го викат в Турция, в Турция ще иде. Не виждаш ли, че обикаля като цветарка да се моли за примирие.

5

Анонимен 11

преди 10 месеца

Хахо хахо,действително си такъв.

4

Ром"с

преди 10 месеца

Еродаган премолва житото от Русия в брашно и със своят дисконт го отправя в Африка и света ,печелят турците няколко милиарда(не помня точно цифрата,но не е малка)...видимо Путин не е в момента на в добра позиция това използва Реджеп ,нещо има с което държи Путин зависим.. .Песков вчера каа,че Путин няма да ходи в Турция,но могат да се срещнЕ с Ердоган ..(например в Баку,това е мое предположение)

3

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 10 месеца

Смята разбира се, лошото на този *** е, че въобще не може да смята, затова и турското стадо основно се храни само със стъблата на картофите, а корените си позволяват само богатите !

2

irkd

преди 10 месеца

Положението в България е следното: Пеефски клати всички "демократи от ПП и ДБ" на бавни обороти, докато бойко ги пердаши с 300 образно казано!

1

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП !!!