65

Пфуй

преди 9 месеца

Този психопат заслужава и него така да го ...

64

Г557дт2

преди 9 месеца

Това си е Опит за Убийство предварително планиран! Да нарежеш жив човек като транжор в месарница и да го остовиш така ... ами ако не беше се свестило момичето, ако му изтече кръвта и умре. Просто садистично и брутално престъпление!!!

63

AAAAAAAAA

преди 9 месеца

Аааа малко са, сложете му още 26 обвинения мааам..ви... Това е гавра с труп вече, лешоияди

62

Анонимен

преди 9 месеца

Кой е чадърът????

61

Истината!!!

преди 9 месеца

Хайде съдете го този изверг, какво го бавите. 10 години затвор му дайте за назидание на други насилници-психопати!!!

60

Анонимен

преди 9 месеца

Брей, брей, брей, как мистериозно взеха да се появяват обвинения. Ама ако не ги дават по телевизора, правете си сметка как си вършат работа и следствие, и прокурори, и съдии. Тиня най-долна.

59

неадекватни обвинени

преди 9 месеца

Основното обвинение на прокуратурата трябва е - Съзнателен опит за УБИЙСТВО по особено жесток начин. Обвинението за Средна телесна повреда е смешно , защото цяло чудо е че момичето е отцеляло при тези тежки и огромни на брой рани

58

Анонимен

преди 9 месеца

до 43 Няма да пуснеш дъщеря си на дискотека която е станала на 18 години???? В кой век живееш бе? Ти след 10 вечерта няма да пуснеш дъщеря ти на 18 години да излиза, а да си седи в скаааапния ти дом? Пълнолетната ти дъщеря???? На какви години ще я пускаш да излиза? Кога смяташ че ще стане пълнолетна, маааалоумник? На 30 години? Муахахахахааа..... ти задмина всички консерватори.

57

Анонимен

преди 9 месеца

до 58 Впрочем най-добрият филм на Стивън Сегал.

56

Анонимен

преди 9 месеца

Спомням си филма "Борба за справедливост" от 1991-ва година, където Стивън Сегал го играе ченге и стои в един бус под прикритие. Необозначен бус. И гледа как един сводник бие една проститутka, a Сегал чака някакви престъпници за да ги сгащи полицията. И той гледа гледа как я бие, а приятелят му до него: Джино (Стивън Сегал) като не ти харесва гледката обърни се на другата страна. Но той не се обърна и скочи от буса, а полицаите: Джино ще *** всичко да вървим. Сегал преби сводника.

55

НАСИЛИЕТО ОТ ГОРЕ

преди 9 месеца

ПРЕЗИДЕНТА ВДИГНА ЮМРУК И ТОВА БЕШЕ СИГНАЛ ЗА НАСИЛИЕ НАД ЖЕНИТЕ. КОЛКО ЖЕНИ ЗАГУБИХА ЖИВОТА СИ НАСИЛА ОТ КАКТО РАДЕВ ЕПРЕЗИДЕНТ? ПОНЕ 300!

54

Анонимен

преди 9 месеца

до 41 Тя всяка трета пикличка вече се такова за париии ве, нещастнииииик!

53

мда

преди 9 месеца

в САЩ тоя щеше да получи присъда за всяко едно обвинение и на вероятно щеше да излезе от затвора след 30-40 години

52

родителите?

преди 9 месеца

Момичето работело като танцьорка в тази долна чалготека...

51

Анонимен

преди 9 месеца

Не е било домашно насилие, а опит за склоняване към проституция

50

Сата НАТО

преди 9 месеца

Е, кой може да е упражнил натиск върху лекаря! Вече си измисляте глупости. Нали трябва някой предварително да отиде при него, откъде ще знае, че ще стане проблем и точно при този лекар ще отидат за медицинско.

49

една жена

преди 9 месеца

До До 42 За разлика от Вас, който говорите в бъдеще време, повечето сме си възпитали наистина децата и те не ходят по тези заведения. (Друг е въпросът дали тези заведения трябва да са такива и има ли други. ) Но не бива да бъдем равнодушни към престъпленията и изтезанията. Защото сме хора. Това е морал.

48

До 46

преди 9 месеца

Не е света вода, не се превземай. Никой не оспорва, че не заслужава такова нещо, но наистина започвате да преувеличавате

47

Анонимен

преди 9 месеца

Никой не е застрахован/а от среща с неподходящ човек. Оня, който уби и натъпка жена си в куфара беше софтуерен инженер или нещо подобно. Просто тоя Георги е много нагъл, защото е безкрайно ***, а и е садист.

46

До 44

преди 9 месеца

Всички говорят като тебе. Когато се наложи да го/я пуснеш сред приятели, ще говорим пак. Смешка