53

Професор Га-неф

преди 9 месеца

Няма никви климатични промени ! Всичко са жендърски из-мисл-ици за да ми вземат парите . Навън в момента вали следобеден сняг !

52

Анонимен

преди 9 месеца

До Кравар от около 300 години се променя, драго ми недоразвито интелектче. От малката ледникова епоха. А защо се нарича така? Защото е било голям студ в Европата. Откакто е свършила ледниковата епоха, та чак досега, все се затопля. Бре бре дали понеже са взели много коне да яздят през 1700-ната година, или просто са си естествени процеси... Абе я си слушай телевизора, там няма да те излъжат.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Пълен булшит!

50

Анонимен

преди 9 месеца

Супер на море при гърчулята на 50-55 градуса.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Има различни стари, ръчно рисувани карти от времето на първите пътешественици и изследователи на непознати земи - на тях Сахара е зелена и през нея текат две реки. Все едно... Все едно тоя климат някак МАГИЧЕСКИ се променя, независимо дали някой кара трошляци, или не... Интересно, дали са се сетили едновремешните жреци да обясняват на баллъците... " Не дарявате достатъчно на храма и не работите достатъчно на пирамидите, затова климатът се променя"...

48

Кравар

преди 9 месеца

От 200г хората бълватвсякакви бо-клу-ци . Очевидно е че няма как да няма последствия от това. В общи линии целия цивилизован свят твърди че климата се променя - и в резултат от хората . Само *** и сибирското джудже са на обратното мнение . Поне сибиорското джудже копа газ и има интерес . А *** само се пържи в тигана на собствената си глу-пост .

47

Анонимен

преди 9 месеца

АМА ДА НЕ СИ ИЗМИСЛЯТЕ ПАК БЕ!!! А кога ще дойде ледената епоха, която предвиждаха преди по-малко от 40 години??? Щото имам записи от телевизии от това време! Айде ФАААААКОООООФФФ С КЛЕМАТИЧНАТА ПРОПАГАНДА!

46

Анонимен

преди 9 месеца

И острови ли ще се появят в Румъния? Едва ли. Няма как климата да стане като в Гърция. Това са несериозни твърдения.

45

баба Пена

преди 9 месеца

Е щом румъния ще стане като гърция значи тук ще стане като е вегипет, веднага отивам да взема един чаршафф и да му отрежа 3 дупки за главата и две за ръцете и сме готови.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Ех, през славните социалистически години /70-те/, в румънската Сахара е имало 12% гори. За онзи диктатор Чаушеско говорим, нали? А пък сега са... само 7. Ако на Сахара-та й сложат едни панели, още по-топло ще им стане.

43

сина

преди 9 месеца

НЕ НИ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО: ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократ

42

Красимир Петрофф

преди 9 месеца

Положението в България е следното: Пеефски клати всички "демократи от ПП и ДБ" на бавни обороти, докато бойко ги пердаши с 300 образно казано!

41

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименАми в Гърция и Румъния се пържат/не се казва какво ще е в Гърция след 20г./, а останалите ще мръзнем. Така го разбирам аз. Сега.., важно е да има шок заглевия и цъкания.

40

42

преди 9 месеца

Тоя па, "и" от "й" цял живот не се научил да различава, ама иначе разбира от пропаганда, от климатични промени, от наука, от конспирации, няма тайни са него. Освен "й", де. То си е мистерия.

39

Анонимен

преди 9 месеца

На едно друго място днеска пишеха ,че Европа ще замръзне до 2050 година. Климата ще стане като в Сибир. Какво става ?! А вземете се уточнете ще се пържиме или ще замръзваме двете едновременно няма как да станат. По този начин пропагандата олеква.Повече старание и внимание към детаилите моля ви.

38

Анонимен

преди 9 месеца

"Какво ни интересува Румъния". Целият свят вече е свързан, кестен. Икономическите последици от Ковид не ти ли го набиха в празната кратуна. То не може да те интересува само какво става в твоя двор, д--а и тесногръдите и плиткоумни ***, д--а.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Стигнат ли температурите 40 започва апокалипсиса по медиите,разхлади ли се спират!Все едно точки им дават кой го представи по драматично!

36

Анонимен

преди 9 месеца

В северна Испания от 3 месеца е 20 25 градуса.Имаше няколко топли дни само.Така е от 10 години.Дайте малко глобално затопляне и насам

35

Анонимен

преди 9 месеца

Климатичните промени са толкова истински колкото лъжите за ИК или за ковид, или че Украйна ще победи Русия.

34

Анонимен

преди 9 месеца

В БГ традиционно на никой за нищо не му пука..