18

Анонимен

преди 1 година

Нито баба ми нито майка ми са били жертви на насилие. Защо? Защото слушаха мъжете си и не вършеха глупости а си гледаха къщата и семейството. Повечето днешни жени са мърли които искат повече и повече. Няма как да промениш природата. Мъжкия пол си и ще е доминиращия и каквито и закони и конвенции да пръкнат това няма да се промени. Природно е невъзможно равенство с мъжете. Така е от хиляди години и тези жалки опити в последните 10 няма да го променят

17

Анонимен

преди 1 година

Е няма да стане тая ратификация на Станбул ската конвенция..... Пресолихте манджата - ясно се виждат пипалата на НПОтата..... Същите дето бяха номинирали съществото Емили за човек на годината.... До Емили - Даниелчо ако те набарам те стрижа нула номер, три дни банята ще караш на студен душ, и после ЩА правя КУЛТУРИСТ-всяка сутрин коремни преси, лицеви опори и 20набирания - триразови тренировки - ЩА ПРАА КУЛТУРИСТ!!!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Голям зор за тая истамбулска конвенция. Като я ратифицират и Сичкото насилие ще спре. После ще реват пък срещу нея, ама след дъжд качулка.

15

Drf

преди 1 година

Е тя мишката си имала опашка. Почна да става ясно защо се изтупа от праха един от многото такива случаи(който си е изключително грозен и съответно подходящ), за да се прекарат едни законови промени(основно конвенцията)

14

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Еъ тезе трябва да се пребият до смърт всичките и да се окичат набучени на колове за назидание на всички останали античовеци

13

Зевс

преди 1 година

Чичко Шорши вярно оряза парите, само трима небинарни виждам да протестират :)

12

Едно посолство

преди 1 година

В Истанбулската конвенция е сложен равен знак между жена и човек, който се определя като жена. По същество, Истанбулската конвенция е акт за легализиране на джендърството

11

Анонимен

преди 1 година

А простест ЗА насилието, срещу депутати... кога? Много хора се интересуват :) хиии хиии хеее хеее!

10

Анонимен

преди 1 година

20 човека събрани от някое НПО да лобират за някакви джендърски политики. По външният вид се познават. Когато политиците дойдат на протест, нормалните хора си тръгват, защото видяха вече какво става.

9

Анонимен

преди 1 година

Не съм упълномощавала никой от тези така наречени депутати да взима решения, с които АЗ трябва да се съобразявам.Приемайте каквото си искате-вие не чувате какво искат хората, ами и хората няма да се съобразяват какво грачите и плюете от сутрин до вечер в платените "медии". Вие syльовци,т.нар. депутати, не сте авторитет, няма да ви се подчиняваме на idиотизмите

8

Анонимен

преди 1 година

'Ключово е и въвеждане на нов състав за полово базирано насилие в НК' -- нали полове нямаше бе :)))) родител 1 и 2?

7

Ха

преди 1 година

Абе хора, каквото и да прокарат , то важи САМО за нас , ако е син на депутат или на някой си там, то 100% ще му се размине!!! Мислете малко ! А , някой да е виждал тази Дебора и дали ще я видим някога, или е просто актьорска игра??

6

Анонимен

преди 1 година

По колко плаща Посолството днес?

5

Анонимен

преди 1 година

Протестът трябва да е срещу корупцията и чадърите, тогава няма да има насилие. Закони има, съдебните власти не ги спазват.

4

Анонимен

преди 1 година

Септември ще бъде Май ! Социализмът ще бъде Рай !! ЩЕ БЪДЕ !!!

3

Анонимен

преди 1 година

стига хвърляхте прах в очите от провала на контранастъплението :)))

2

Анонимен

преди 1 година

Бреброй хетеросексуалните на снимката. Ако отговорът е НУЛА - познахте

1

Анонимен

преди 1 година

Оооффф