53

Анонимен

преди 10 месеца

Явно в наши дни е много икономически изгодно да се пише срещу Путин и Русия,та се замислям дали да не напиша и аз една книга срещу тях ,та белким взема некой грант я от БХК,я от Америка за България,я от Некое друго НПО

52

Анонимен

преди 10 месеца

А за войните на САЩ няма ли да си поговорим и всичките са далеч от тягната територия а не на границата. Да споменем ли че лично вещиццата Хитлери Клинтън създаде Ислямска Държава и унищожи целия близък изток. За преврата в Киев лично ръководен от демократичеслката партия и убийствата на цивилни. За Либия да споменаваме ли? По-далечните и децата ги знаят.

51

Смех

преди 10 месеца

"Путин, който обича да се снима с военни униформи и в героични пози в пилотска кабина на самолет, каращ танк или разглеждащ нов модел пушка, дори не е ходил в казармата, обръща внимание Марк Галеоти." Хихихи. Оказа се, че таксиджията имал и комплекс за малоценност.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Щом главният въпрос е "Защо Путин въвлича Русия в поредица от военни конфликти през последните 20 години?", изследването не е задълбочено, а плоско.

49

Дзивко

преди 10 месеца

Нека позная, автора работи за някой нпо институт, а тук издаването на книгата се финансира от НПО, то хубава книга, но е по реално да е войните на великите сили, примерно част едно Русия, част две САЩ, че така малко манипулативно

48

didid

преди 10 месеца

До Анонимен 37 Единствената комунистическа страна която просперира в момента е Китай. И това пак е благодарение на частната инициатива, сиреч (демек) олекотена форма на капитализъм. Тоест комунизмът и социализмът не са доброто. Сори ама покажете или посочете добре развита страна която се е опряла основно и само в рушия? Еми няма такава. Философията на руския комунизъм е да те натиска с ботуша и да ти вика ти си свободен, но неможеш да правиш каквото и да е без наше разрешение.

47

War eternal

преди 10 месеца

"Собствените граници" след ВСВ минаваха през средата на Германия, авторите май удобно забравят това.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Русофили невежи вие сте толкова т_пи и затова според вашата "логика" ние русофобите сме американофили... което изобщо не кореспондира със здравия разум. Хората като мен станаха русофоби единствено заради руския, варварски империализъм и заради вашите гнycни лъжи... Вместо да си прибере украинските русофили и сепаратисти в РФ кремълския пcиxoпат реши да заграби територия която изобщо не е нужна на Русия с война и десетки хиляди убити и двете страни. Нормално ли е в 21ви да се убиват толкова хора?

45

Анонимен

преди 10 месеца

Благодаря на Путин за едно нещо. Благодарение на войната която той започна, маските паднаха и вече е пределно ясно коя е утайката на българското общество - рашистите. Хора без мозък, без капка морал, без родина освен Москва.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Ми американците какво правят ? Като не им харесва нещо някъде докарват корабите и почват " удари с хирургична прецизност" . И след това обикновено прецизираните са в каменната ера.Либия е на племенни съвети,Ирак май разчистиха отломките но не навсякъде имат вода и ток, Афганистан пак си карат на талибани.

43

...

преди 10 месеца

Да не забравите да напишете и думите на африканските лидери. Много от делегатите са с дипломи от СССР. А някой с благодарсност казаха, че заводи строени от тях в Африка още работят.

42

Тази книга има

преди 10 месеца

потенциалът да се продава като биографията на Зеленски - със 60% постоянно намаление в цената и периодично 85% намаление. Британския историк да се задълбочи малко в собствената им история, да види колко държави разтуряха за последните 20 години те самите и техните "духовни наследници" САЩ. Иначе, Сашо вчера беше написал хубава статия за дереджето у нас, защо днес пак с пропагандата се хванахте?

41

До 39

преди 10 месеца

Ами то и в подкрепа на Тед Бънди никой не говори. Сети се защо... Може би никой не иска да си рискува името, подкрепяйки доказани масови убийци. Путин е като Теб Бънди, но в по-големи мащаби.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Войните на нато са за петрола и за да пречи на Русия. Ирак, Либия, Сирия

39

Анонимен

преди 10 месеца

С такива книги и подобни инициативи като тази:" Държавният департамент на САЩ ще отпусне 900 хил. долара по проект за медийна грамотност в България. Това стана ясно след среща на министъра на образованието и науката проф. Галин Цоков и посланика на САЩ в България Кенет Мертен. " Промиването и полирането на мозъци на все още мислещите самостоятелно в България продължава. В скоро време не 24-ти май, а 4-ти юли ще поискаме за национален празник.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Не е късно Путин, Шойгу и други такива които не са ходили в казарма да бъдат мобилизирани и изпратени на фронта в Украйна. Все пак трябва да дадат своя дан към родината.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна е голяма държава и заплашва Русия.

36

Анонимен

преди 10 месеца

До 24: Говоря за официалните медии. Кажи ми една, в която се прави! В отделни предавания на Евроком само можеш да го правиш, изразявайки мнение като гост, но дотам. Иначе нищо. И то при положение, че на практика почти всички американски президенти след ВСВ са военнопрестъпници.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Има и други интересни книги, примерно на Жак Бо. - Путин: Майстор на играта?, Аферата Навални: Конспирация в услуга на външната политика и Тероризъм: Политически лъжи и фатални стратегии на Запада.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Съвсем наскоро завърши икономическият форум Русия - Африка. Началото на някои срещи беше отразено на живо в руски медии. Навсякъде се чуваше: "Най-голямата трагедия на ХХ век е разпадането на СССР." и подобни, цяла Африка е благодарна на СССР за това, че е спомагала всячески за независимостта на народите, за освобождението от колониализма и за тяхната индустриализация. За разлика от колонизаторите, където и да са, Русия строи. Вижте в интернет снимнки от Чечня сега.