93

Проблем има

преди 9 месеца

Навред в Бг никога нема а се оправим никога

92

Анонимен

преди 9 месеца

Когато единия вика аз съм в интимна връзка с насилник, а другия вика аз не съм в интимна връзка с лицето...Единият продължи да настоява, че е в интимна връзка, а другия каже: "Това са болни фантазии, ние сме само приятели".Тогава к"вo пра"им? Точно понятието "интимна връзка е вратичката", която ще обърка и затрудни разследването, а насилника като си плати ще излезе сух от реката.

91

Анонимен

преди 9 месеца

Естествено, защото текстове за насилие вече има, насилието е инкриминирано. Зорът е да лбгтимират едни либерастични терминчета и да вкарат едни квоти на всичките тия в управлението и навсякъде. Не усещате ли накъде отиват нещата? Започнаха с едни гримирани артистки и едни спомени на една друга, обясняваща под зоркото око на шефката си как била насилвана и как СПОНТАННО купила сладоледи на едни деца НАСРЕД ПУСТИНЯТА. Явно имат пари и могат да платят на всякакви за постигане на крайната цел.

90

до 90

преди 9 месеца

Как защо? От посолството така са им казали и те изпълняват. Смеят ли да питат?

89

Истина

преди 9 месеца

те може да променят максималните години в затвора и до 80, ама като минималните са 0 знаем какво става. трябва да е твърдо решението, например за 1во престъпление може да варира, но за 2-ри път същото престъпление трябва да има твърди години, например ако се случи 5 години задължително, ако се потрети максималните години, ако стане за 4-ти път доживотен затвор без право на замяна! Личи си, че *** пишат законите!

88

Инспектор Дюдю

преди 9 месеца

A защо трябва да формулират понятието "интимна връзка " и други подобни връзки.... . Да определят понятието "ФИЗИЧЕСКО И ПСИХИЧЕСКО НАПАДЕНИЕ " .... И да съставят справедливи наказанията които да се прилагат от Наказателния кодекс.... Какво значение има дали жертвата е в интимна връзка...еднократна...или платоническа с насилника си? Има ли нападение да има и наказание. Всичко друго са адвокатски "вратички" за по-лесно измъкване на платежноспособния виновник.

87

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 88. Обаче трябва да обяснят после пък какво се разбира под любов ха ха ха ха ха ха ха ха и се връщаме в изходна позиция.

86

Анонимен

преди 9 месеца

Наскоро в Dnesbg имаше статия: Видове интимност в любовната връзка.

85

Анонимен

преди 9 месеца

Тия как се оплитат като патета в кълчища не е истина...Сега...при новите ралности и многополово разнообразие кога имаме интимна връзка и кога не при съчетаване на половете ?

84

Анонимен

преди 9 месеца

Чуствам едностранно интимна връзка с Биба Ком.

83

Анонимен

преди 9 месеца

Някои са женени от 50 години и нямат интимна връзка. В закона има съжителство, това е напълно достатъчно. Няма как всички словосъчетания на Кобиллкина да влязат в нормативен акт.

82

До 64

преди 9 месеца

Подскажи къде да гледаме?

81

Проституция

преди 9 месеца

Кога закон за проституцията? Веднага ще изчезнат показните наказания, като бръснене на глави побои и рязане с макетно ножче, практикувано само повтарям само от сутеньорите!Вместо да разшиярат НК в частта що е това лека, средна и тежка телесна повреда, те тръгнаха закона за домашно насилие да въвеждат понятия, които няма как да се докажат освен с декларация, а ответника не може да води отрицателен установителен иск!

80

Анонимен

преди 9 месеца

До До 81. Те и заплахите излязоха по-късно та не се знае какво има и какво няма. Вече всичко както винаги е омърсено и истина повече не съществува.

79

До 81

преди 9 месеца

Така е. Но с едната, която му е родила дете живее в общ дом, а с другата са само ала-бала. Как се доказва интимна ли е връзката или са само колеги с лицето, при което не живее или няма личен багаж? Странно е заплетено всичко. Всеки случай е индивидуален. Едно е сигурно-дума глава затрива. Заплахите са документирани. Свидетели не казват дали има. Възможно е да се отрече интимна връзка. Затрудняват съдебната система с промените.

78

Анонимен

преди 9 месеца

До до 75. Това значи че е свободен както и тя

77

до 75

преди 9 месеца

Той няма брак с жената, която е родила дъщеря му.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Има проблем с тези в Народното събрание ,всички са изпаднали с кражбите си в тежки зависимости от Америка.Станаха за смях.

75

НПО-та

преди 9 месеца

Много силно влияние от медии и разни НеПеО-та да промиват мозъците на хората и да отклоняват вниманието от наистина важните неща, които се случват в държавата, икономиката, политиката и по света. Хората вече са се побъркали на такива жълти теми и са с широко затворени очи за важните наистина важните неща. Логичен ход е сега да пробутат Истанбулската Конвенция и другите неща от ЛГБТ и другите секс ориентации.

74

Анонимен

преди 9 месеца

Измислицата Дебора, нарязаната с нож е с цел приемането на Истанбулската конвенция