76

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

До Анонимен 75 Ами ще го продават на Русия . Но Франция ще олекне с 20 % от консумацията на уран в своите АЕЦ. Т.е. тока в ЕС ще скочи драстично !

75

Анонимен Алкохолик

преди 9 месеца

Много обичам, когато ми обясняват как при соца имало нови евтини коли, а сега нне. Нека сравним нещата. Нова Лада беше 9000 лева. Заплатата беше около 120-180 лева според статистиката. Сега заплатите са по 2к, защо не си купувате коли по 90к?ще ви кажа защо. Просто тогава нямаше какво да си купиш. В магазините нямаше почти нищо и се чакаше с години дори за една холна гарнитура. Живял съм тогава и знам, ако не си партиен член чакаш като луд.

74

Пешо

преди 9 месеца

всичко е борба за ресурси и влияние - нищо общо няма свободата, свободата там е една илюзия в главите на "малкия човек"

73

русия ескалира

преди 9 месеца

русия иска да ескалира за да вдигне залозите и запада да се откаже от помощта за Украйна. Франсетата са умни и знаят ,че за сега няма смисъл да се намесват в Нигер. Т.е. въоражаването на Украйна продължава.

72

Сър Пичук

преди 9 месеца

На 41 съм. Избягаха преди 12 години и това е най-доброто,което съм направил с живота си. Живея в уредена държава. Вие се радвайте на копейки и патриоти, които кълцат дъщерите ви. Голямата ми дъщеря вече завърши, хвана си работа. Мое задължение и това на майка им беше да ги научим на български. Може да ми куца, защото говоря само в нас на този език, но съм им дал базови познания.

71

Анонимен

преди 9 месеца

До Сър Пичук Когато чета коментарите на българските рашисти, се питам има ли надежда за България или е безнадеждно загубена територия населена с безмозъчни зомбита като русия.

70

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Нигер прекрати доставките на евтино злато и евтин уран за Франция с което предизвика блокиране на сметки от страна на Запада ( с което директно хвърлиха страната в сверата на влияние на Русия и БРИКС) и неистово желание да се проведе СВО от страна на Франция, Англия и САЩ ! Но там са ВАГНЕР !

69

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

Сърпичука, теб май те е оправял някой от ДС преди време, явно от там е злобата ти.. Нали си много млад, от къде ги познаваш тия чичковци ?!?

68

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

само да ви кажа, че днес Фич свали рейтигна на работодателя ви от ААА на АА+, един вид дневните ви ще намалеят, от друга страна синчето на вашия Бог сорос съкращава 40 % от хората и спира субсидирането ви! Все лоши новини за вас, труженици на асеновото посолство! Докато ние, пишем безплатно, щото обичаме Родината си, а не вашето посолство!

67

Сър Пичук

преди 9 месеца

Какво те спира да идеш в Русия? Или в Венецуела? Аз реших, че децата ми няма да живеят и да бъдат управлявани от бивши комунисти и ДС доносници. Учих, намерих си работа и се махнах. Преди 89 е било невъзможно да се направи. Граничари те уж пазели границата ни, но я пазеха от българи да не бягат. Толкова хубаво е било

66

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

Пичука, на 28 години съм, брат! Точно така - българска кола - сглобена в Ловеч, и български телевизор - от Велико Търново. Сега вземама 4800 заплата и живея добре, пътувам много. Да ти кажа, през 80-те и у западо немаше много коли и теУевизори цветни, и там заплатите беха по 150 пари, ама ти от де да знаеш, като у посолството сега друго ти разправят, а мозък нямаааа.

65

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

ДрОгарЕ, още ли искате да закалявате стоманата и разоравате целинАта...

64

до 57

преди 9 месеца

По тези земи е ИМАЛО държавност ПРЕДИ европейците. Това, че учебниците ни по история са фалш, е важдно да се проумее. Не само да се говори против македонци например. На територията и на Африка, и на АЗия е имало цветущи цивилизации. Сега, там където е Либийската пустиня има останки от 2 300 км !!!! водопровод, тръбите стоят. Сега бедна Етиопия също е била цветуща държава/ Имало е и афро-азиатска валута -каури- за което си струва да се напише на български, защото на бг информацията е хилава

63

Ельоменат

преди 9 месеца

Красимирчо и историята не си знаеш. Според вас копейките генерал Иван Колев не е съществувал. Знаеш ли срещу, кой се е бил в Добруджа? Прочети някоя книга, стига с тази руска пропаганда.

62

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

странджанката, бегай у западо, оти си двупосочен, кат те гледам - пазят ти г..зо, то ти не мож сам го опази, ще те пазят натовците - смешен си ми бе. Русия никога не е била заплаха за нас, ама така ти казват от посолството на хасанчо, и ти нали си наивничък безмочъник и кълвеш... такива като тебе с лопата да ги ринеш.

61

Сър Пичук

преди 9 месеца

Българска кола и телевизор хахаха. Заплата 150 лева телевизор 900 и то черно бял сандък. Виждаш ли, че аъ дърт соц аграр. Няма да се върне това разбери го. Няма как вие да определяте живота на младите. Хората работят, вземат пари, обикалят света, а соц носталгиците си искат ТКЗС

60

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

Любо: Да, Бруней - извинете...

59

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

Да, нямам и българска техника, а преди имах - и компютър, и телевизор, и кола - все български! А сега лишеж хамериканските зодници и ядеш кренвирши - егати и развитието. И впрочем, техниката ми е китайска, както и твоята еврогеецо!

58

Любо

преди 9 месеца

До СтранджатаИмаш предвид Бруней

57

Анонимен

преди 9 месеца

Виждаме я Британия, която не може да ограбва половината свят на какво положение отива.