110

Анонимен

преди 9 месеца

До 106 Това означава, че знаят, че е изнудване. Мдааа, има проблем по"веригата"

109

Анонимен

преди 9 месеца

Престъпник!

108

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да се тръгне отнякъде. Обикновено насилието е над човек, който по някакъв начин е зависим и не може да се защити адекватно. Обикновено жените във връзката са в това положение.

107

Анонимен

преди 9 месеца

До 105 : Че моята ме промени. Подхлъзна ме да започна курсове по програмиране, заедно с нея, после тя се отказа, а аз почнах работа в ИТ сектора. Сега изкарвам в пъти повече от преди. Не всяка промяна е лоша.

106

До 104

преди 9 месеца

Явно си млад човек без опит! Потърси данни за изнудвания на жени спрямо мъже и ще разбереш. Питай познати полицаи и следователи и ще научиш :)

105

До 103

преди 9 месеца

Подкрепям! И ако някоя жена реши да променя мъжа с който е, щото така иска да е по мускулест, да изкарва повече пари и други такива да се счита за насилие! Насилиницата да бъде наказвана с пробация :)

104

Анонимен

преди 9 месеца

До Констанс С какво ще те изнудват, ако нищо не си направил. Даже монтажът с бат, Бойко беше наравен лаишки, хем е скъпоструващ. Следи винаги остават. Особено при днешните технологии. И стига с тия селфита. Всеки може да ви ги крадне. Аман от фукни. Снимате музеи и пирода, а не кълки и бицепси. Кой го инересват вашти бицепси.

103

Анонимен

преди 9 месеца

Не виждам разлика между насилие над жена, мъж, дете, старец или животно - пак е насилие, и всички видове трябва да се наказват с еднаква строгост. Защо е това врещене за даване на привилегии на една или друга група? А ще има ли закон против мрънкането, натякването, сцените на ревност и други любими приоми на някои жени? Предлагам да се приеме закон, според който, когато една жена каже "Няма проблем" да няма право да изтъкне че има проблем, примерно след месец.

102

Констанс

преди 9 месеца

118 случая за години, Това прави средно по 24 случая на година! От 6. милиона души като процент на година е пренебрежително малък , но виж със закон може да отвори много проблеми в посока изнудване и престъпни групи за изнудване. Там трябва да бъде превенцията. Разбира се като има насилие трябва да се регистрира и да има процедура която да се спазва, но да не стане така вместо да изпишем вежди да извадим очи!

101

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 99 ОК!

100

Анонимен

преди 9 месеца

Глей ги "пичовете". Вместо да спрат с насилието, те коментират дали биха ги осъдили или не. Бетер женчовци в психиката. Утре-вдругиден като приемат и полиграфа, кво прайм?

99

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 97 : Ако има проблем с жената - просто я изгонвам. Бой няма. Говоря за потенциалната опасност на жените да се дадат едни привилегии, с които голяма част ще злоупотребят за своя изгода. Това НЕ Е приемливо. Като искате да сме равнопоставени, нека сме равнопоставени и пред закона.

98

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 96 Не разчитай много на това...

97

Анонимен

преди 9 месеца

До 94 Вярно е, но се приема като утежняващ факт при останалите доказателства. Пък и съдиите винаги имат едно наум какво е показал, дори да не се ползва офицално. По-добре спри да биеш.

96

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 95 : Полиграфа не се приема като доказателство от никой съд в България. Както и записите от камера, освен ако не е лицензирана и бла-бла-бумажтина. Много филми гледаш.

95

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 89. Ти пък защо се вързваш точно на златотърсачките? Намери си скромна девойка без силикон. И с какво ще те изнудва, ако не си посяал? Детекторът ще покаже, ако тя лъже. Но въпросът ти показва, че си гузен все пак.

94

До 88

преди 9 месеца

Полиграфа не се приема от съда!

93

Анонимен

преди 9 месеца

До 91 : Сигурно са десеторно на случаите на насилие, но поради естеството си не са документирани.

92

до 85 китаеца

преди 9 месеца

В китай затова най-често ако прегазят някой се връщат да го доубият защото е по-изгодно да излежиш някой отколкото да го издържаш цял живот. Ако се приеме и тук такъв *** закон не само ще се гаврят ами директно ще ликвидират след гаврата.

91

До 87

преди 9 месеца

Колко са случаите на година от изнудване в Бъгария от жени към мъже? Когато отговориш на този въпрос ще разбереш, че не става въпрос за побой, лека телесна повреда или друг вид насилие.