39

Анонимен

преди 9 месеца

Това не е наш празник!!!!

38

Анонимен

преди 9 месеца

Напиши в гугъл :Флаг от Илинденско-преображенско възстание. Там се вижда червено-жълт флаг,който е подобен на Макеоднското знаме с лъв по средата.И след това напиши в youtube:Сведоци на Илинденско востание.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Не е ли политически некоректно? Краварите разрешават ли?

36

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Без Русия, Момчил, Мирчо,Вълчан,Сирма щяха да продължат и тъй щяха да се казват децата ни.България е била разделена на две, вие също не знаете, но се надявам да проумеете, че обединението прави силата ни. Не разцеплението,както Кокарджа Радев обича да инсталира.Никой досега не ми е отговорил.Как тъй освободени, но Източна Румелия под турско. Защо?

35

Анонимен

преди 9 месеца

Флага на Възстанниците от Илинденското Възстание прилича на Макрдонския флаг с Лъв по средата.Няма бяло,зелено ,червено.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Защо не се вее Български флаг от възстаниците?

33

Анонимен

преди 9 месеца

Някой да каже от кога България чества Илинденско Възстание. Това се налага като празник след нареждане от Москва. Истината е ,че когато Тито обърща Гърб на Русия от тогава започва пропагандата анти -Македпния в България и тя продължава до сега,като затихва в един период и се засилва преди точно три години.Българите не приемат Илинденското възстание за тяхно,докато не нареди Комунистческата Класа ,той да се приеме за празник за да се отрече Македония.

32

Анонимен

преди 9 месеца

България празнува Илинден на 20- ти Юли.В Македония Илинден е на 2 -ри Август.Илинденакито възстание е станало на 2-ри Август,а не на 20-ти юли.

31

Корекция:

преди 9 месеца

ВСЕ ОЩЕ честваме. Не се знае в близкото бъдеще, кой празник ще подразни нашите западни "партньори".

30

Анонимен

преди 9 месеца

Путин и не само ,всички Руснаци имат общо с България ,защото те я създават.Ако не беше Русия ,нямаше да има държава България.Друг е въпроса ,защо я създават. Идеята не им е била ,тя да стане Еяропейска и Натовска държава.Те създават и Македония по същия начин,но за съжаление и тя става същата. Илинденското възстание не е Български празник.България не съществува като самостоятелна държава по време на Илинденското Възстание.България става държава след няколко години.

29

Петров

преди 9 месеца

Без Русия американофилите бългериани щяха да тичат с филджанчета да сервират чай на агите в Татар Базар и Ески Джумая и да викат селям, аго!

28

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Защо България е била разделена след 1878 г ????Защо?? Нали са били победители и защо тогава ни разцепват на две. Знаете ли колко са загиналите за обединението ни????? Те фашисти ли са????? Имаме и бой с руснаците към Добруджа. Пленили са ни знамето. В училище ни лъжеха, че един не е умрял убит , пуснали сме руснаците. Защо лъжат нашите истерици?

27

HELL

преди 9 месеца

НЕ МОЖЕ ДА ЧЕСТВАШ НЕЩО КАТО ИСКАТ ДА МАХАТ ОТ ИСТОРИЯТА ОСОБОДИТЕЛЯ ТИ 3-МАРТ!

26

Анонимен

преди 9 месеца

И от кога го честваме? Има архиви с видео,колкото и да Ви е странно. В това видео има изказвания на хора,които са преживяли Илинденското възстание. Там самите хора казват ,че не са искали да имат нищо общо с България.Особено Питу Гули и други лидери на Илинденското Възтание. Които иска може да напише : Сведоци на Илинденско Востание. Филма е черно- бял.Питу Гули е побеснял само като се споменава България. Незнам ,защо в всяка манджа слагаме мирудия.Това не е наш празник.

25

Бонго Бонго

преди 9 месеца

В училище ни лъжеха историците.И сега лъжат. Чета коментарите, че научавам повече, отколкото в училище.Защо България е била разделена?Явно е и че ти не знаеш. Защото си чел, но си чел Робинзон Крузо

24

Анонимен

преди 9 месеца

До 25:Какво общо има Путин с българската история?!Ти си откачалка!Лекувай се!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 9 месеца

До 23:Връщай се в училище и ще разбереш.Как не те е срам да си толкова безмозъчен?На твор място ако не знаех щях комплркси да разия...сядай да четеш!

22

Анонимен

преди 9 месеца

Как не ви е срам в коментарите да ги наричате фашисти и терористи?!Поне трийте такива коментари!Поругавате паметта на загиналите за свобода и ядосвате духовете...после пак земетресение ще удари турците.Спрете се!!!Не се гаврете с паметта им!

21

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Е, Дами и Господа, това потвърждава тезата, че 3ти март не е освободителна дата.Защо тогава България е била разделена ?? Как тъй ни освобождават, а. България разцепена на две.Защо?Някой да ми обясни, може би аз незнам.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Илинденското въстание е възстануе на Македонците.