129

до 135

преди 9 месеца

Ти знаеш ли колко програмисти в България взимат 200к на година. Аз лично съм в тази свера от 20 години и познавам хиляди такива. Не познавам такъв. Явно научната фантастика ти е дошла в повече. Годишната заплата средно за програмист зависи от много фактори, но повече от 60-70 хиляди на година турно се случва. Айде спрете да тролите с програмистите

128

до 134

преди 9 месеца

100-200к са нищо пари. По-малко от годишна заплата на програмист. Къде може да се вложат? Към днешен момент най-изгодно е Перспектива+ - ще получиш за 2 години 6% отгоре. Не е много. Друг вариант- разпръсни из фондове, криптовалути, П2П кредитиране. Аз имам огромен инвестиционен портфейл- започвайки от 10 имота под наем (не кутийки или панелки в гета, а сериозни имоти), фондове с нисък, среден, висок риск и 3% доходност от банката (при мене заради частното банкиране е 4.1%).

127

321

преди 9 месеца

Добри хора, просто ми кажете къде да си вложи човек една не много голяма сума-100-200 хилки? За да не се окаже след няколко години с ръце в пробитите джобове. И търсейки отговор може би ще разберете защо се строи и се купуват толкова много имоти в Бг.

126

ПОРЕДНАТА ПУБЛИКАЦИЯ

преди 9 месеца

КОЯТО БУДИ ПРИСМЕХ. ИМОТНИЯ ПАЗАР Е В РЕЦЕСИЯ

125

Анонимен

преди 9 месеца

Хахаха. Трябва много да те апат петлите за да тръгнеш да си спасяваш парите влагайки в имоти :)

124

Анонимен

преди 9 месеца

Поредната, платена публикация и манипулация от имотната и банкова мафия...

123

...

преди 9 месеца

Спасяваш парите си от инфлация, като ги набиваш в тухли и бетон на петорно завишени цени. Гениално.

122

tc tc tc

преди 9 месеца

Хайде сега някой да ми обясни как спасяваш парите си от инфлацията като инвестираш в супер-надценени имоти? Цените им гонят тези в Европа и това няма да се промени докато продължават хората да купуват.

121

Pen

преди 9 месеца

Малии отивам да купя един апартамент в "Манастирски ливади" докато не са свършили! Ще вземе и кредит ,че малко не ми достигат парите ! Така ще си спася парите !

120

Анонимен

преди 9 месеца

Вицът на деня. Реално търсенето на имоти се срива за четвърто поредно тримесечие. При това с 15% за страната (София - с 12%, но не е по-различно). Срив.

119

Анонимен

преди 9 месеца

Нали еврзоните нямаше да скочат цените. Това лъжат от месеци а става обратно.

118

Анонимен

преди 9 месеца

Това е от рубриката "виц на деня"

117

Анонимен

преди 9 месеца

Защо ми изтрихте коментара. Пак питам - Каква е статистиката спрямо същото тримесечие през 2022 и 2021?

116

Анонимен

преди 9 месеца

Това със спасяването на парите се изтърка. Беше актуално като тръгна инфлацията 2021-донякъде 2022. Сега вече инфлация има на всички стоки и услуги. Няма какво да се спасяват пари. Просто живеем, работим и действаме според ситуацията.

115

До

преди 9 месеца

търсете добри кварта - в София вече няма добри квартали, нещо силно си се объркал. Инфраструктурата навсякъде е зле, зелени площи почти няма, претъпкано от коли навсякъде и живущите са едни и същи, даже вече в тези набедени квартали е по зле защото се напълни с всякаква гмеч. Цените за безумно високи за това което предлагат.

114

Балона се надува

преди 9 месеца

Какви сделки на тези безбожни цени и защо не казвате, че повечето от продажбите са с кредити..

113

хикс

преди 9 месеца

Казах преди повече от година , имотите минус поне 40 % , помните нали ?

112

Анонимен

преди 9 месеца

Сега като се сринат цените , както в цяла Европа в момента м кой ще носи отговорност за тази статия ?

111

Анонимен

преди 9 месеца

Как точно спасявате парите като ги давате на някой друг ?

110

търсете добри кварта

преди 9 месеца

Търсете само добри квартали , в лошите цените ще паднат. Аз бих взел имот в : Иван Вазов, Център, Докторска Градина, Хиподрума , Яворов, Бели Брези , Стрелбище , Крива Река, Лозенец.