82

Как става

преди 10 месеца

Записването в армията и колко е заплатата

81

До 63

преди 10 месеца

Нямам нужда да чета за оръжия с които съм стрелял повече пъти от колкото ти си си лъскал пищовчето!!!

80

Анонимен

преди 10 месеца

С нетъепение чакам да ме запишат в казармата отново, направо чекам с нетърпение това неприятно изживяване...хахахахаха :)))

79

До 65

преди 10 месеца

Като не намираш за нужно да обясняваш кое, къде, как, какво си тръгнал да коментираш оръжията от снимката като хабер си нямаш какви са и за какъв тип военни действия са предназначни бе шмат ко!! Ти близък бой на гола поляна кога си чувал да се води в 21 век?!? Близък бой в градска среда с дългоцевно оръжие чувал ли се да се води?! Ай ши ти и пишман казармените философи!!!

78

Анонимен

преди 10 месеца

Добре казано!!!! Да се чете *Търсят се 20% мъртъвци, за да се бият и умиратт в украйна за зеленския наркАман, щото така нареди Посолството*.....

77

Анонимен

преди 10 месеца

Търсят се хора готови да умрат за геополитическите амбиции на щатие. Желаещи?

76

Анонимен

преди 10 месеца

Приемът във военните училища тази година е пълен провал. Военният университет, за 384 места--87 приети желаещи да учат за офицери?!?!?!? Има си хас, цяло чудо е че и толкова желаещи да намерили. Да се завреш за 5 години безправно съществуване зад дувара на военно училище, да си пропилееш шанса да вземеш адекватно образование, да те правят на *** за едно канче ядене и накрая за какво?!?

75

Тик Так

преди 10 месеца

Хахаха2 години вдигаха заплатите с по над 200 лева сега 120 лева при положение че инфлацията изяжда по 300лева на месец. Е КАК ДА СТАНЕ?ИМА сгради помещавани от военни които са пред срутване, помещения за дежурства БЕЗ ТОАЛЕТНА! Техника БЕЗ СПИРАЧКИ!В кой век сме? Къде отиват милиардите на българския данакоплатец???

74

абе, украинецо

преди 10 месеца

откъде ще намериш у нас годни за войници бе, всички са готови с мешките на рамо, терминала и зад океана, българската войска беше....

73

Интересно

преди 10 месеца

Само да ви кажа, че ВВС има 4 работещи МиГа, 2 учебни, 5 Ми-17, 3 Ми-24, 3 спартана, 10 Л-39 учебни, 2 Кугъра и 1 АН-30. Това цялото нещо се поддържа от състаав на ВВС от 6500 души и едно 10 генерала.

72

Бончо

преди 10 месеца

НеДОкомплект е думата, госпожо! Журналист сте все пак - грамотност трябва да имате!

71

До 62

преди 10 месеца

Аз ще избягам още преди да има война. Че такава ще има е повече от ясно...

70

VladTepes

преди 10 месеца

Българската армия е силна - има достатъчно генерали, адмирали, полковници, капитани с рангове, доктори на военните науки и хабилитирани лица. Още Джани Родари е разбрал силата на такава армия справка "Приключенията на Лукчо". Важно е да има много вождове и малко индианци. Проф. Медникаров от ВВМУ разработи стратегия за отбрана на крайбрежието и териториалните води без кораби, във ВВВУ е разработена стратегия за отбрана на въздушното пространство без самолети.

69

Анонимен

преди 10 месеца

Никой не желае да козирува на кремълския агент Радеффф

68

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 66. Представяш ли си анаболните шарени кожи мобилизирани ? Аз не.

67

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 66. Я на хвърлят а сме ги хвърлили или ше се изпотрепем помежду си, но армия като такава няма да се получи изобщо. Не знам с какви илюзии вършат тия неща нашите "политици".

66

Covid_22

преди 10 месеца

Тагарчето ще оправи нещата, заедно с Бай Ефтим ще цъфнат и ще вържат. Голяма сила сме, като включим и бачо Деян. Всички живеят в свой хартиен свят.

65

Военен

преди 10 месеца

в БА има 8000 висши офицери от които 7500 са пенсионери и 7000 войници...

64

Анонимен

преди 10 месеца

След това изказване за настаняване на многонационални войски в Ямбол и търсене на български войници, имате ли съмнение уважаеми българи, какво ви готвят септември? Политиците ще ви хвърлят във война, олигарсите нямат нужда от вас.

63

Анонимен

преди 10 месеца

До До 49. Изобщо не намирам за нужно да ти обяснявам къде, кое, как. Живей си с илюзиите не ми пречиш. Едва ли има някакво значение за каквото и да било.