155

Анонимен

преди 10 месеца

Този психиатър нещо не си е чел книжките. Става дума за социопат, не за психопат. Психопата се прикрива, а социопата открито прави поразии и е избухлив.Георги маетното ножче е социопат.

154

Анонимен

преди 10 месеца

Човека е бил на стероиди има много мъже почващи стероидите и после тези мъже налитат и на мъже да ги бият или да ги задоволяват а след време като спре да им става заради стероидите стават агресивни и си го изкарват на някоя жена.

153

Анонимен

преди 10 месеца

Какъвто мин.председателя, такива и хората.... психопати..

152

Анонимен

преди 10 месеца

Няколко такива , като се обесят публично , ще видим колко подобни престъпления ще има. Много демократични се правим, което позволява на престъпниците, да си живеят и безчинстват необезпокоявани. За такива изверги трябва варварско отношение.

151

,spas

преди 10 месеца

10 години да търка нара и да преосмисли колко е ценен живота! Но за жалост в България точно тия,които се гаврят с хората, имат връзки навсякъде и винаги ще им се размине!

150

Анонимен

преди 10 месеца

До Съдийката ... Щом в СЗОС позволяват на съдиите си да използват служебния си пост в своя или другиму изгода, умишлено да изопачават данни да променят квалификация от закана за убийство и съпроводен с животинска жестокост опит за убийство в нанасяне на лека телесна повреда, а СЪдийската колегия,Съдебният инспекторат и ВСС услужливо мълчат, за какво е на съдебната власт независимост? Окръжният съд- Стара Загора трети ден мълчи, най-висшата съдебна институция мълчи,политици, депутати и МП мълчат.

149

Анонимен

преди 10 месеца

Психопат или садист? ПО-скоро второто.

148

Анонимен

преди 10 месеца

Слухове, че Искра Михайлова от Възраждане звъняла в Стара Загора да се покрие случая.

147

Съдийката ...

преди 10 месеца

По обедните новини на БНТ съдийката с усмивка каза ,че няма да подава оставка и обичала работата си...

146

Реджо

преди 10 месеца

Това е следствие,а причината - големите градове са заляти с дрога на корем .Наркомани,колкото искаш,а дилъри предлагат всичко под чадъра на полицията.Така ще продължава и по зле ще става.Колко млади у нас няма да дочакат утре?

145

Анонимен

преди 10 месеца

Не съм удрял жена все още, въпреки че те са ми налитали на бой, но това да е обезобразиш до неузнаваемост и тя да не може да се погледне в огледалото, говори само за простащина :)) Ако съм на родителите на момичето, да съберат каквото могат и да платят на некой наемен убиец, те си знаят работата :))

144

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен155 Когато УКРАЙНА пизнае нарушаване на Миснското спорузомение и избиване на собствените си хора след ЗАКОНЕН РЕФЕРЕДУМ да се оцепят територир от Украйна!!!

143

Анонимен

преди 10 месеца

Ако съм на бащата на момичето с макетно похващам съдийската и отивам веднага да си самопризная. И нека неин колега каже, че е средна телесна повреда,и нека да намали с под минималната присъда и ще чакам колача в панделата на спявка. Тогава тази кукумявка да каже, че е преценила адекватно. Урода си е ***, но и съдийската нелъже.

142

До 154

преди 10 месеца

Да съберат... Ние ще им съберем, ако трябва!

141

Анонимен

преди 10 месеца

Да, да, да. Момичето само си е виновно, че психопатът Гошко я напада. Украйна сама си е виновна, че психопатът Путин я напада. Докога ще оправдавате насилниците и ще хвърляте вината върху жертвите, ***??

140

Анонимен

преди 10 месеца

Роднините на момичето да съберат пари за наемен убиец, щото виждат, че правосъдната ни система е шега :)) Може некой ден да се събуди с 400 разрези на лицето пишман мутричката, може и да се самоубие след това :)))

139

Обърнете внимание

преди 10 месеца

На коментара от лицето Христо Христов - сред най-редовните и отдадени руски поддръжници във форума. Това са хората, които защитават Русия и олицетворяват нейните ценности.

138

С. Т.

преди 10 месеца

БАНко, ти също не си в ред.

137

До Банко

преди 10 месеца

Тъ.пак селски - да проблем е, че някакъв е обизобразил момиче и го нарязан, а го пуснали- щото означава, че прокуратура и съд в нашата страна няма.5 пари не давам за Русия и Украйна. Това си е тяхна война.

136

Митака

преди 10 месеца

Е ясно е, че е изверг нечовешки този касапин, само на съдийката не и е ясно.Показаха е тая про.ста селска тетка съдийката взела решението да го освободи - нямам думи колко тъ.па и себесъхранителна изглежда. Единственото, което я интересува как да си запази службицата, за взима огромната си заплата.А, че тази заплата и се дава да защитава справедливостта - грам не я интересува.