34

Анонимен

преди 9 месеца

Решението е много просто - обявяваме война на сащ, след по-малко от 24 часа сме техен щат и започват да действат техните закони. Може би тогава ще се оправим

33

Балкански примати

преди 9 месеца

Антропологично се вижда дегенерацията на българския народ първо в НС - стригани глави, заекващи четци при думи със средна трудност, бой по пътищата или плажа. Да изброявам ли още? И понеже вече има целодневно банани при матите са щастливи и си мислят, че живеят в най-добрата страна в света! Само така! Дерзайте!

32

Анонимен

преди 9 месеца

Пита,ама няма кой да му отговори.Корупция или бездушие?Или и двете?

31

ами

преди 9 месеца

Защо в подкрепа на "момичето",това не трябва да се разглежда като отделен частен случай.който попадна в медиите и затова получи гласност.Трябва шествието/ята трябва да са ЗА обективност на прокуратура и съд и ако трябва да се променят правилата за наказания към тези хора,представляващи тези инситуции,защото сега действащите като "мъмрене" и т.н.НЕ СА давали никакъв резултат и няма и да дадат и чак тогава ще може да се надяваме като повдигат обвинение или осъждат да имат едно на ум,защото 400 шев

30

Анонимен

преди 9 месеца

Като му гледам татуировките на касапина, сигурно е от парадните патриоти на копейката.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Така е защото не се подписахте на антиджeндъpската подписка на Нинова. Ако се бяхте подписали Георги Николаев щеше да се подплаши и нямаше да посегне на момичето.

28

Един там

преди 9 месеца

Този и такива като него са за дълго време при Бай Ставрев...Може и въжето, това също е добър вариант!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Това е българската съдебна система, каквата е съдебната такава и цялата държава - неработеща и корумпирана.

26

Факт

преди 9 месеца

Момичетата харесват лоши момчета

25

ppppppppp

преди 9 месеца

Съдийката в кауша.Тази съдийка веднага да ходи да бере капини

24

Анонимен

преди 9 месеца

абе защо не се разровят журналистите да потърсят колко такива урода са на свобода и защо ?!!!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Всички знаят коя "партия" в парламента е радикална и неофашистка. Неин симпатизант е дeгeнерата нарязал момичето.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Има все още доста съдии и прокурори в България ,които получават пари от РУСКОТО посолство , за защита на ***.ове и агенти работещи ,срещу България !!!! Изключително важно е прочистването им от съдебната система..

21

Анонимен

преди 9 месеца

Има все още доста съдии и прокурори в България ,които получават пари от РУСКОТО посолство , за защита на *** и агенти работещи ,срещу България !!!!

20

777

преди 9 месеца

Това е деяние граничещо със садизъм, което е гаранция за 100% умисъл. На лице е и рецедив. Във всяка една нормална, правова държава би последвала бърза и строга ефективна присъда.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Държавата не е виновна, че съдиите са корумпирани... Хората са виновни, че не възпитават добре децата си и не ги наблюдават.

18

Анонимен

преди 9 месеца

ВЪЗРАЖДАНЕ ,Трябва да се забрани, а КОПЕЙКИН ,да бъде изправен ,пред СЪДА ,за държавна измяна !!!

17

Анонимен

преди 9 месеца

Сама си е виновна. Каквото потърсило, такова намерило. Като не спазва правилата на играта, излага човека, прави го за смях и го прави на мухлю пред приятелите му, познатите, роднините, целия град, колегите. Целият град го познава и уважава, а тя го излага и всички в града му се подиграват и се шегуват с него. Това нанася непоправими психически травми за цял живот. Достойнството на човека, уважението изчезва. Не може да работи, да се весели, крие се от целия град от срам.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Изро.дът извършил зверствата е ЧОВЕК НА КОПЕЙКИН !!! Има още много съдии и прокурори, които получават пари от РУСКОТО посолство ..Спомнете си ,когато русо.сифилистика Малинов ,беше пуснат от съда, да пътува за Москва, въпреки забраната !!!

15

Възраждане

преди 9 месеца

Садиста е активист на Възраждане, пиятел на Копейкин!