376

Анонимен

преди 10 месеца

На продaжнитe журналисти се пада заслугата на разединители!

375

До 387

преди 10 месеца

Недей да се нервиш. Кривото огледало не показва реалността, а я изкривява. Както правиш ти. За някой и друг долар.

374

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 387. Да, този журналист не е дорасъл до национално предателство. И тероризъм. А Путин е терорист, факт. Радев го подкрепя, факт. Каквото и мнение да имат путинистите, фактите са си факти.

373

Анонимен

преди 10 месеца

В Масква се съмва по-рано и фабриката за тролейбуси вече се е задействала. Един Радев руска пролет не прави. Айде обратно в Блатная!

372

Анонимен

преди 10 месеца

До Ъ Кой говори за мир? Радев говори за капитулация на Украйна, доброволно отстъпване на територии им. Това е неговият мир. Но нормалният свят не мисли като КГБ агента. Утре-вдругиден ще подари и части от Баългария "в името на мира". Единственият път за мир е Путин зда се изтегли от чуждите територии, които е завзел. Тогава може да се говори за мир и репарации.

371

Анонимен

преди 10 месеца

БСП, Възраждане... откога руските партии се наричат български? Впрочем, само те се наричат така. Срамуват се да си признаят кой ги финансира.

370

Анонимен

преди 10 месеца

Пак плъзнаха копейки навсякъде. Митрофанова откъде има още долари?

369

До Диана

преди 10 месеца

Я кажи като си толкова умна, кой създаде Ислямска държава, Ал-Кайда и другите терористични организации??

368

До Диана

преди 10 месеца

Ти пък откъде знаеш?Да не си била в Сирия??Или си прочела тия лъжи и манипулации в сайтовете на CNN и Дойче веле???

367

До Диана

преди 10 месеца

БСП и "Възраждане" останаха единствените български партии................така че не виждам нищо лошо президента да има общи виждания за политиката като тези на БСП..Особено след лицемерието и предателството на новата тройна коалиция ГЕРБ - ПП - ДПС.

366

До Диана

преди 10 месеца

Не я разбираш политиката.................марш в кухнята да миеш чинии, не ставаш за политически анализатор!!!

365

Диана

преди 10 месеца

До Ъ Говоренето е хубаво само когато се покрива с делата! Радев беше водеща фигура в Преврата на БСП! Той открито се нахвърли върху управляващите тогава с унизителни лъжи и лозунги и оттогава никога не е крил принадлежността си към БСП,играейки точно по техните ***, сформирайки точно техни служебни правителства..Радев е един военен ***, знаещ само да изпълнява заповеди - било то на БСП или Задкулисието им...Куха ти.ква, значи..Отдавна трябваше да е махнат, но разбира се няма закон за него

364

Диана

преди 10 месеца

Мръсотията на БСП няма граници!Сега измислили,че в момента сме били в ситуация, в която ни разделяли или сме се разделяли..Ситуацията не е да се разделяме или да ни разделят!Ситуацията е да изчистим цялата плесен, която ни задушава и омърсява-всеки да си застане по местата: овчарите при овцете,царете при царете, значи..Всеки човек е различен,това не значи че сме разделени - всеки иска да живее добре, но това е невъзможно докато пъдаря управлява държавата, а царя пасе овцете..БСП и СИЕ ВЪН!

363

Ъ

преди 10 месеца

Да говориш за мир да пазиш историята и да те наричат разединител

362

Диана

преди 10 месеца

До да напомня Преди да напомняш си спомни как беше защото бъркаш много в детайлите! Асад стреля срещу мирни демонстранти и ги подгони да ги убива. Той отправи армията си срещу тях също както по-късно украинците изпратиха армията си срещу украинските руснаци..Хората се въоръжиха /как?!/ вероятно точно от терористите, които започнаха да се бият с тях и всички тези терориски изстъпления са само мохамедански начин на реакция-надявам се, помниш за разделното време в Иран...Асад не е политик!

361

Сата НАТО

преди 10 месеца

Този Горан трябва да се засрами, че повтаря тезите на комунистическия милиционер Боко Борисов.

360

Сата НАТО

преди 10 месеца

Този Горан трябва да се застами, че повтаря тезите на комунистическия милиционер Ноко Борисов.

359

Диана

преди 10 месеца

Истината е, че след 5 века забвение, България се появява на картата точно на 3 Март и това е законната ѝ рожденна дата..Тука няма какво да умуваш...Някои хора явно нямат какво да кажат и говорят такива глупости, каквито само те могат да измислят..Истината е такава - ние сме родени от чужда сила защото така сме искали, защото сме убили Левски, който е вярвал че пътят към свободата е различен, защото сме болни робски душици..Но между нас живеят истински бо.клу.ци, които търсят причини в другите

358

Анонимен

преди 10 месеца

Аз пък не искам едни лицемери , фалшиви академици, които са посредствени учени да ми обясняват как трябва да си сменим националния празник......................не ....................мерси..................от лицемери и предатели не искам акъл и съвети!!!

357

да напомня

преди 10 месеца

на моралистите и разбирачите, които дават оценки на Радев или на Путин следния факт:По време на войната в Сирия , България беше от тъмната страна на историята...........да............100 % , тогава подкрепяхме едни терористи и брадати главорези от Ислямска държава и Ал-Кайда, които убиваха деца и жени с "благородната цел" да свалят законната власт в Сирия и законния президент Асад!!БГ-политици им даваха оръжия и пари на тия *** и дори им организираха конференции в София....помним и това!!