89

Пожелавам

преди 10 месеца

ПОДОБНА ЛЕКА! ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА на най-близките на съдията, пуснала полyчовека от затвора!!!

88

съдията , съдията

преди 10 месеца

ЕЕЕЕЕЕ ............

87

Анонимен

преди 10 месеца

Съдийката дала ли е клетва? Използва ли си акъла по време на работа, или само подпечатва това което и дават от експертизата и вика следващия? Така ли си печели парите? Без да вникне в казуса? Само вика да дойде почивката за цигарка и кафенце. Като е видяла, че експертизата е лоша защо не е върнала всичко на по-висока инстанция?. Да се самосезират. Така ли работят тия във властта? Каква съдийка е тази тогава? Не става! Вън от съда!

86

Анонимен

преди 10 месеца

Ще има нови попълнения за бай Ставри в панделата.Той такива като тоя най ги обича.Като мине през възпитателният процес вече ще е по добър човек.Бай Ставри е строг но справедлив.

85

Анонимен

преди 10 месеца

Товачка ще бъде идеална булка е панделата, особено надписът свобода или смърт са много подходящи за панделата.

84

До 76

преди 10 месеца

Чакай малко бе, пичч, ти що си мислиш, че някой ти е собственост и заради това, че ти е вдигнал кръвното можеш да си правиш каквото си поискаш с него? Имал жени, дето му вдигали кръвното, ами тя и лелката в КАТ ми го вдига постоянно, ама трябвали да нося брадва и да я коля? Що за примитивно мислене. Жените не са кът, като не се разбираш с някоя, намери си друга. Човешкият живот е неприкосновен.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Всички по редичката- доктори, полицаи, прокурори, съдии ... са на хранилка и нищо няма да му направят. Ще го оставят в ареста за 3-4 дни и ще го пуснат, а после ще има споразумение и делото ще приключи. Хора, вземайте правосъдието в свои ръце, че в тази корумпирана държава, никога няма да има правда.

82

3333

преди 10 месеца

Такова поколение се възпита последните 30 години. Много въпроси поражда този житейска драма.

81

Алекс

преди 10 месеца

Заканата за убийство е отправена на 25.06,а лицето е задържано на 30.07.На родните милиционери им трябваше повече от месец,за да се размърдат.Иначе обикалят по селата и арестуват баби за три стръка канабис в двора.

80

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва ли да се разшуми из медийте за да има резултати? В провинцията има такива дерибеи и са се навързали с полиция, съд, кмет... Щом държавата не си изпълнява задълженията значи е редно хората да вземата правосъдието в собствени ръце.

79

Анонимен

преди 10 месеца

Той е задържан и знам какво ще се случи ще се случи същото като с чеченеца ще го държат един месец е ареста и после ще го пуснат за да не бъде линчуван щото в момента много хора му са набрали демек го пазят

78

Аз

преди 10 месеца

Аз недоумявам какъв гръб има този ***, че дори родителите ги е страх да кажат за случая. Честно казано ако видя дъщеря си в такова състояние ще превъртя и ще намеря начин да го убия, а после каквото искат да правят с мен. Почти си дадах живота си за нея при раждане, ще го дам пак! Един никаквец няма право да й застрашава живота! Убивам и излежавам или умирам!

77

Анонимен

преди 10 месеца

Закана за убийство и последвало посегалтелство. За вски ревящ, че прокуратурата и съда нямали оправдание, да го задържат, мога само да кажа, че се надявам НИКОГА, да не се доберете до истинска власт.

76

Анонимен

преди 10 месеца

Пуснете го момчето,пуснете го,всички искаме много да се запознаем с него,пуснете го!

75

Възраждани

преди 10 месеца

Тоя е член на Възраждане и ще му се размине.

74

456

преди 10 месеца

Да се потърси отговорност от съдебния лекар,съдийката и прокурора също!Аман от корупция!!!

73

Мдааа

преди 10 месеца

До Еххх "На нацистите само Путин им в главите ...... Спокойно Путин идва бавно и сигурно ....."

72

Ром'с

преди 10 месеца

Ама тази която го е пуснала ..ще я накажат ли ?

71

До БГ

преди 10 месеца

Пожелавам ти да срещнеш някой с по-лабилна психика", дето изведнъж му падат бушоните".

70

Еххх

преди 10 месеца

На нацистите само Путин им в главите ,с него лягат с него стават .Спокойно Путин идва бавно и сигурно така че бягайте в краварника .