171

Анонимен

преди 9 месеца

Ето пак трият коментари! Върха на демокрацията сте бе!!

170

До Не е ли ясно?

преди 9 месеца

Точно така е..,започват с триенето на коментари и цензури в медиите..ето коментарът ми на който отговаряш, са го изтрили вече! Написах го пак, хайде да видим ще го изтрият ли отново демократично и свободно!!

169

Малко за политика

преди 9 месеца

За САЩ не е трудно да контролират нашите политици, защото от ЦРУ им знаят и офшорните сметки а (на някои) и криминалното минало. Така че не случайно и нас е дошъл точно ръководителят на Комитета по санкциите към Държавния департамент на САЩ Джеймс О'Брайън. Казал е (вероятно) на Бойко че, ако пречи на съставянето на правителството, ще му излезе името в списъка Магнитски. А сигурно е имал какво да каже и на Киро и Асен. И ето ти готова (не)коалицията.

168

Без близашки

преди 9 месеца

Няма да мине! Нулев морал в политическите швине .!.

167

Не е ли ясно?

преди 9 месеца

До Може може: И всичките тия задкулисни машинации за съставяне на правителство, за ликвидиране на Лукойл, за подаряване на бронирана техника на Украйна и т.н. се маскират лесно с едно пробутване на темата за националният празник. И докато се препират русофили и русофоби, на ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС далаверата и върви. Може, може.

166

И Пеевски е разбран

преди 9 месеца

Делян Пеевски също е "разбран" човек. Сигурно пак по указания от САЩ управляващите са се заели да докарат до фалит Лукойл. Вече и отнеха пристанището в Росенец, а сега престои да и отнемат разрешението (дорогация) от Брюксел да внася евтин руски нефт. Но тази дерогация е дадена не на Лукойл, а на България. Ще я отнемат от Лукойл, но ще я дадат на фирма от кръга на ДПС. А Делян Пеевски (като разбран човек, макар и в списъка Магнитски) пак ще води финансовите дела на ДПС. А ще плащаме всички.

165

Бойко бил разбран?

преди 9 месеца

До Анонимен 232: Бойко е "разбран" човек, дума няма. Получаваше си пачките от 30% по-малко асфалт на пътищата и от необложените печалби от лотарийните билетчета, на които режеше лентите, пълнеше си чекмеджето и инвестираше във вилата в Барселона. Държа ни три мандата на дъното на ЕС - най-бедната и корумпирана държава. Но иначе добър и разбран човек - бивш полицай и охранител с пожарникарско образование.

164

Да

преди 9 месеца

Празнуваме на 1 юли,щото хубаво и слънчево е!Пък и всички са на морето за джулая!

163

Нищо ново

преди 9 месеца

Още един цитат от интервюто с проф. Близнашки, който не е публикуван тук : "Правителството беше съставено под натиск от САЩ след посещението на ръководителят на Комитета по санкциите към Държавния департамент на САЩ Джеймс О´Брайън".

162

Анонимен

преди 9 месеца

Пеевски не е толкова лош човек. Като го опознаеш отблизо, както Асена и Кирила, ми той е по-хубав от Лена и Спецов. И Боко не е лош човек. Какво му тъсехме кусури от Подмяната? Човекът е разбран, ако не го нападаш и не искаш вече да го вкарваш в затвора. И Сарафов е много свестен. Какви бяха онези "Осемте джуджета"? "Барселонагейт", "Списъка Магнитски". Чичо Бойко и Бате Пеевски ни избиха тийнейджърските глупостти от главата.

161

Малко за политика

преди 9 месеца

Още един цитат от интервюто с проф. Близнашки, който не е публикуван тук : "Политизираният магистрат е корумпиран магистрат".

160

Анонимен

преди 9 месеца

Джаба ръфа тленните останки на Хан соло и гледа в бъдещето .

159

Петров

преди 9 месеца

да обявим за национален празник рожденият ден на Мис Бикини - тайната любов на Бойко Методиев Борисов заради която става целият този цирк в държавата

158

Паню Баирски

преди 9 месеца

Близнашки е един паток!

157

Не..

преди 9 месеца

До Близнашки::Не става така.Щом знаеш-кажи.Да научим и ние.Стига с тези тайни.Кажи как е станал асистент и професор.Да прочетем.Как го назначиха и за служебен премиер?С Ренета Инджова да не са били в една партийна група?

156

ясно като 2+2

преди 9 месеца

македония е рожба на сръбския и руски империализъм и антибългаризъм.Сто години българите там са убивани бити и насилвани да се пишат всичко друго само не и българи Сърбиа и Русиа извършиха геноцид на българите .Какво ще кажете русофили и любетели на сръбската малга!

155

Анонимен

преди 9 месеца

Този е русофил много долен пич !!Човек на радев Отвратилен тип.. Като всички от неговия сорт.

154

има държави

преди 9 месеца

без история........например С.Македония............тя е държава от 1991 година, преди това беше република в Югославия, но не им пречи да се фукат колко велика държава са................хаха.............и са майстори да крадат чужда история, особено българска..........на такива дебели глави трябва редовно да им се натриват носовете, да не се перчат много, иначе стават нагли и нахални!!!

153

ПП

преди 9 месеца

продължавали промяната............коя промяна продължавате бе, тъ@@@@паци??тая дето ви я наредите да направите за България от САЩ и Канада??махайте се ............вие сте едни предатели...............един път гласувах за вас, сега искам българите да ми простят, направих го от наивност.........не знаех кои сте, сега разбрах.........една партия, зачената в лабораториите на Запад, чужда на България и на българските интереси

152

Великото Мак Слънце

преди 9 месеца

Македония е по цивилизована от България поне а иначе и там е пълно с проруски плебеи!