65

Киро

преди 10 месеца

Сетила се Мара да се побара.....

64

Амиииии...

преди 10 месеца

Разбрахме , че младата жена е в болница > А защо садистът не е в затвора ???????? Аааааа, забравихме , че сме в България ! Тук само престъпниците имат право да не влизат в затвора ! В затвора се вкарват само невинните, потърпевшите, ограбените, изнасилените, оглупелите от демокрация българско граждане !

63

Ангелина

преди 10 месеца

Няма ,какво да "ускоряват"...Такива изчадия на сатаната ,трябва по "бързата процедура" да се вкарат в затвора ,докато не са довършили действията си на насилие срещу същото момиче или срещу някой друг .За такива "превъзпитание" няма да има никога. Поне да бъдат в затвора ,за да не могат да наранят друг и като "предупредителен акт" ,какво очаква неговите себеподобни на Земята ,който са превърнали насилието в различните му форми ,като норма за поведение , защото знаят ,че няма справедливост.

62

toti

преди 10 месеца

Що за правосъдие имаме...знае се убиеца,знае се жетрвата,ще търсим 10 свидетели...за да докажат че момичети си играло с макетно ношче по тялото си от мъка по приятелчето....така след като никой не свидетелсва ,виновен НЯМА..??? ЦИРК БУШ !!!

61

анонимен

преди 10 месеца

От километри е ясно, че той си е платил. Затова преследване на оправдалите го. Прав е коментарът за какво реално става, този е за Средновековието директно.

60

анонимен

преди 10 месеца

Какво реално стана е поредния мъжкар, който никой не го бръсне за .....Затова ще властвува над кого - над по-слабия, да не би да се опре на някой мъж? Да, ако съседът ти те накълца, ще бъде виновен, разбира се, не си му застрашил живота, нали? За щастие в огромната си част коментарите са в друг дух. Никой няма право да малтретира друг, независимо от пола. Като ти изневерил, да пътува и точка.

59

Гост

преди 10 месеца

Пожелавам на тях и съдиите да се сдобият с 400 Шева да се чувстват щастливи.

58

Ина

преди 10 месеца

Ще мотаят, ще правят разпити и накрая ще кажат невинен, както и съда. Няма нормален човек, който да вярва в тях и правораздаването.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Абе каква средна телесна повреда? 400 шева са това, вие нормални ли сте?

56

Анонимен

преди 10 месеца

В САЩ това българче щеше да му напукат по 15 години за всяка прободна рана.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Нелегитимна съдебна система = подривна дейност срещу държавата. Колкото и да цензурирате знаете че го мислим!

54

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 63 Споко, бай Ставри ще го превъзпита. Според мен, след като се вдигна толкова голям шум, панделата няма да му се размине. Няма значение дали ще "лежи" там дълго време. Само за няколко дена старите пандизчии много убедително ще му обяснят защо не бива да постъпва така, за да не иде при тях за втори път.

53

Анонимен

преди 10 месеца

"""всички човешки същества се раждат свободни и всички хора имат равни права, независимо от географски, социален или религиозен произход, от език, пол или цвят на кожата."""Набийте си го в главата! Никой на никого не дава право да нарянява друг човек по какъвто и да е начин без значение провинението. В случаите на смъртно наказание, ама в БЪлгария няма

52

Анонимен

преди 10 месеца

Какво значи "този човек да не бъде обслужван никъде - заведение или магазин," - тоя не трябва да напуска границите на затвора. Всички ги е страх, това не е нормален като вас, теб, мен. Това е ходещ изверг бе?! Тоя трябва да го хранят през тръбичка, толкова е лоша работата, разбирате ли че това че не е затворен в момента е абсоютно престъпление против обществото и човечеството.

51

До КаквоРеалноСтана

преди 10 месеца

До /22/ Хайде сега да ми кажеш блюстителю на здравия морал, какво трябва да се случи на всички нuщoжecтвa, които се хвалят на всеослушание с кои приятелки и колежки на жена си са се "мaндpъcaлu"? Пропускаш, че тук става въпрос за момиченце на 18 г. Все женският морал ви е крив, а не ви прави впечатление, когато *** и пульо не само се хвалят, но и си измислят сексуални "победи" като понякога дори и съобщават имената на жените, които са им се доверили. Такива какво "накълцване" заслужават?

50

Анонимен

преди 10 месеца

изтрил е всички снимки как изглежда Георги николаев макетния нож

49

Анонимен

преди 10 месеца

До Мегън Фокс 48 - Снимката му я има в интернет, някои коментиращи съобщават името и местоработата му - охранител в конкретна чалгарница. Влез в новинарския сайт трафикнюз.бг и ще видиш ясна и голяма снимка, на която се виждат добре и татусите му. Няма как да бъде сбъркан.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Престъплението е от преди два месеца и днес прокуратурата "ускорява" разследването??? Има жертва, има извършител, има причинени ужасни болка и страдание. Кое не е ясно на прокуратурата??

47

Анонимен

преди 10 месеца

Родниите на момичето ,намерете това лице и лично се погрижете за него,ако не го направите какви роднини сте.в БГ.ОТДАВНА НЯМА ПРАВОСЪДИЕ

46

Анонимен

преди 10 месеца

... когато детето минавало покрай тях по улицата. Тези винаги след работа се събираха пред една лавка, която вече отдавна не съществува. После тези 4-5 негодника се опитваха да създават настроения срещу момичето, като разправяха из квартала, че "сама си го търси", правела впечатление на мъжете! Знам как го снесоха, когато ги привикаха където трябва и как са ги съветвали там, не знам, но млъкнаха. Наясно съм, че винаги се намират страхливи ***, които се чувстват силни, ако лъжат сплотено.