136

Дочо

преди 10 месеца

До АнонименЕй мутро червена, няма ти да кажеш кой да се изкаже!

135

Анонимен

преди 10 месеца

Сватя на Черепа да не се обажда неподготвен от коневръза!!! ***

134

Я па Я

преди 10 месеца

да подържаш бандеровци (избили хиляди поляци, евреи и руснаци) и да твърдиш че те на са нацисти е наказуемо престъпление (пропагандиране на нацизъм, расизъм). Сега за сега ще минеш щото "целта оправдава средствата според запада", но кат мине малко време ще трябва да те озаптяват (тоест да те изчегъртат)... така е на запад. сори.

133

баба мара

преди 10 месеца

този от къде изпълзя отвратителен

132

Я, па Я

преди 10 месеца

До Анонимен: Прости малумници има навсякъде, даже и в Украйна, но да наричаш цял народ фашисти си е повече от ***. По тази логика всичките ни революционери от възраждането са фашисти, а БГ народа е по принцип фашистки защтото се е борил за свобода и обединение. Да не забравяме, че про руските държави и режими на балканите ни наричат точно така. Да не забравяме кой измисли Македония, македонците и македонизма. Руския комунизъм и неговия коминтерн. Така, че що не се образоваш малко ... ?

131

Анонимен

преди 10 месеца

тоя глуууу-пак да не говори за неща които не разбира

130

Дядката

преди 10 месеца

Я да видим за кои " демократи " говори Софиянски! Ами Борисов - баш мафиот който се крие като плъх от правосъдието ,няма да е за този! Пеевски - със секира от САЩ , и този няма да е ! Киро и Кокорко ,със съмнение за агенти на ЦРУ - и те не са! Вероятно Карадайъ ,може ,но той не знае добре български ,но за сега ще го пишем за патерица на мафиота! Кои са тия демократи бре Софиянски? Къде ги видя?

129

Я, па Я

преди 10 месеца

Софиянски забрави как подари Камчия на руснаците и как бабуваше за сделката с Нефтохим за 1 долар на Лукойл. Аман от пишман демократи. Точно тези като Стефко разнебитиха СДС и не позволиха да се случи лустрацията и съд срещу ДС, БКП и слугинажа им. Днешните кризи са пряко следствие от действията на такива като усмихнатото лице на корупцията.

128

НаКойПаритеСаОтБог

преди 10 месеца

Господ Бог не се занимава с пари и търговци, така че днешните богати би трябвало да дадат отчет... Приемайки че само Господ може да прави чудеса, тогава в задачата се пита от къде дойдоха парите на днешните??? Соца беше изравнителна система, тоест никой от днешните богати не може да твърди че е имал пари натрупани по времето на Соца. Та от къде дойдоха парите ??? Аз отговора го знам, но искам демократите от ППДБ/ГЕРБСДС/ДПС да ми кажат. Има ли желаещи от троловете им?

127

Българин

преди 10 месеца

Софиянски - абе ти стана ТЪСТ на сина на мутрата Гриша Ганчев бе! На него парите му са ТОЧНО от комунистите, Държавна сигурност го създаде него, да им пере парите. ТИ ли ще говориш за "комунисти"? Правиш се, че не знаеш ли?

126

ОтговорНаСофиански

преди 10 месеца

Как може демократи да ме връщат в комунизма? --- Много лесно. Днешните демократи са деца на бившите комунисти от ДС. За тях думата демокрация означава абсолютно същото както и думичката комунизъм... И под двете думички се крие само едно - лично обогтяване и лична власт. Това е, ако утре започене да се сменя модела, те пак ще са там и то първи.

125

ей,карлуковци

преди 10 месеца

Как пък няма един смислен коментар на думите на Софиянски!?Баси форума!

124

Анонимен

преди 10 месеца

От "Инсталацията" (сглобката, псевдокоалицията ППДБГЕРБДПС) какво да очаква, най-вече, когато им нареждат отвън?

123

Истина ЦЯЛАТА

преди 10 месеца

Исляма има ХИЛЯДОЛЕТНА митология за рецидивиста убиец на деца Исус Христос дето се бил качил на един висок покрив като на Сграда фамилия във Барселона и от там с ритник бутнал и пречукал дете......................Сходно със "Спасителя в ръжта" на Селинджър и предполагаемия девиз на САЩ с техните ЦРУ,АНС, Пентагона щом видят че ХРИСТИЯНИН е застанал на ръба на пропастта моментално да отидат и с ритник да го бутнат да падне в пропастта в изгода на Исляма

122

Анонимен

преди 10 месеца

КАК МОЖЕ ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ ДА НИ ЗАВРЪЩАТ КЪМ РАША- АХ ДА БЕ ТЕ СТАНАХА ОЛИГАРСИ НА ДС А ТЯ БЕ ОТДЕЛ НА РУСКОТО ГРУ И СЕГА ПИТАМ ЧЕРЕПА ЗАЩО ИЗБЯГА НЕ В ЕВРОПА ОБАЧЕ НЕ И В РУСИЯ- ХИТЪР Е НАЛИ- МОЖЕШЕ ДА ОСТАНЕ ХЕПТЕН БЕЗ НИЩО, САМО С ЕДНО ОБМЕННО БЮРО, А МОЖЕШЕ ДА ГО СКРИЯТ И НА ДВА МЕТРА- ТА ХИТРИ СА ЧЕРЕПИТЕ....

121

Коста Мутрофанов

преди 10 месеца

И тоя ли изпълзя от криптата по заповед на Решетников?

120

Анонимен

преди 10 месеца

А за украинските фашисти каква че е присъдата

119

Без лъжи и лъжците

преди 10 месеца

ЗАГОВОРА срещу Исляма бил организиран от Мосад и Израел чрез слугинажа им Франция и България на Пената от Мировяне на Парк де пренс.......Фактите са че Лейди Даяна е била ислямофобка подвизавала се като Мата Хари и убита от германските убийци на Рудолф Хес......както я осмиваше германската жълта преса на посещение в Англия Лейди Даяна казала едва ли не:"Само Християните трябва да имат деца"....Преди да умре Лейди Даяна изпитва панически страхове от мюсюлманите и дава писмо на ХРИСТИЯНИН

118

Анонимен

преди 10 месеца

Този въпрос не е зле да го отправи Урсула и Барел, които само с едно щракване на пръсти ни затвориха по къщите, набоде ни, ограничи ни свободата на движение, а сега такава яржстна антируска пропаганда, каквато светът доса не е виждал. Та какъв комунизъм са го върнали тоя крадец и кой го е върнал?

117

Анонимен

преди 10 месеца

ЩОМ ЧЕРЕПИТЕ И БАДЖАНАЦИТЕ СЕ РАЗПИЩЯХА ЗНАЧИ ВЪРВИМ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА- ГА СЛУЖЕБНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НАПРАВИХА 15%/18% ИНФЛАЦИЯ - БЯХА ПРЕКРАСНИ, СЕГА КОГАТО ВЪРВИМ КЪМ ЕВРОЗОНАТА И ТЯХНОТО ФИНАНСОВО СЪЩЕСТВУВАНЕ Е ЗАСТРАШЕНО ПОЧНАХА ДА БЕСНЕЯТ И С МАШИНИТЕ НА МАДУРО МОНТИРАХА ВЪЗРАЖДАНЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА ДЪРПАТ БЪЛГАРИЯ НАЗАД- ДОЛУ ЧЕРЕПИТЕ И ТЕХНИТЕ ЧЕРВЕН СЛУГИНАЖ.