11

Анонимен

преди 10 месеца

А бе жените някаква специална каста ли са, че това е новина? Нали искат полово равенство?

10

Анонимен

преди 10 месеца

Абе екзекутори какво стана с цветнокожият ви идол тоя на Филипините. Екзекутира 20 хил човека за наркотици докато не стана ясно че една от щерките му не продава дрога. Нещата с цветните винаги биха били безкрайно комични ако не плуваха в реки от кръв за да си избиват комплексите..

9

Анонимен

преди 10 месеца

за 30 грама я трупясали - лелееее, а тука с 30 килограма ще го хванат и след няколко дена ще го пуснат на свобода човека

8

Анонимен

преди 10 месеца

Сингапур е мизерна талибанска държава в която бедните живеят в коптори и нямат никакви права. Ако си мислите че всички в Сингапур живеят в небостъргачи и карат ферари жестоко се лъжете. По-време на ковидът полицията там връзваше хора и им заковаваше вратите на жилищата от външната страна.Даже им раздаваха значки за клас гражданин. Точно като в концлагер. Голяма значка -може да ходиш по повече улици.Малка значка -вкъщи със заковани врати и прозорци.Не знам защо се радвате на варварски екзекуции..

7

Анонимен

преди 10 месеца

Сингапур е изключителна държава. От десетки години са в първите места по индекс на човешкото развитие и доход на глава от населението. Който се интересува, може да прочете и прелюбопитни факти за пенсионната и здравноосигурителната им система. Това с наркотиците е напълно оправдано. Щото ако ги легализираш ще станат като град Портланд в САЩ. Гледайте в тубата какво се случва там заради фентанила.

6

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

В Сингапур дрогата се внася само от чиновниците, конкуренция няма.

5

Христо Христов

преди 10 месеца

Това ми намирисва на груба дискриминация! Съдът за Правата на Човека на ЕС трябва незабавно да се заеме със случая на дискриминация срещу жените в Сингапур!

4

в Сингапур

преди 10 месеца

няма Ала-Бала с Президента!

3

баба Кичка

преди 10 месеца

А при нас кога ще стане това, или тук може всичко по няколко кила за лично използване, за правене на разтвор и за пръскане на фиданките и т.н. земеделска работа.

2

Чужденец

преди 10 месеца

Затова в Сингапур няма наркомански простотии, чисто, подредено и спокойно е.

1

Анонимен

преди 10 месеца

МВР ги слага в багажа за да премахне комуниски.