178

Чакам НЛО

преди 1 година

Те НЛО само в САЩ кацат? А Китайците и УчРуснаците какво имат да кажат? Или те не крият? Или всички крият или няма такива моята надежда е в НЛО и Чат ДЖПТ. Ние сме скапан животински вид нас само на глупави религии, национализъм, или потребление ни избива

177

Анонимен

преди 1 година

НЛО се мотат там където разместват ядрени мощности.Пазят ни от лудите да не гръмнат цялата планета,защото ще се отрази на целия Космос.След ковид политиците в световен мащаб се побъркаха тотално.Може да е следствие от ковид и/или ваксините,но някои от тях си употррбяват наркотици и им личи.

176

Ц

преди 1 година

Заглавието кърти миФки.

175

Извод

преди 1 година

ЯВНО НЕ ПОЗНАВАМЕ ФИЗИКАТА, НО СИ ВЪОБРАЗЯВАМЕ, ЧЕ ВСИЧКО ЗНАЕМ.

174

Извън Земното

преди 1 година

Личи си че САЩ са богата страна . Всички я карат на дизаейнерска дрога .... Скоро писаха че в слънчевата система имало няколко милиона извънземни кораба . Ежедневно им се привиждат зелени човечета с коси от царевична шума . Дори Тръмп каза че САЩ контактували с извънемните и дори щеше да дава доказателства... ама май нещо му забранили а информацията беше потвърдена от българския екстрасенс маг Иваничка. Сега пред сената и ВСИЧКИ световни медии съобщават как НЕ МОГАТ да съобщят за извъмземните си

173

снимали са

преди 1 година

мобилната вила на Путин!

172

ХА ХА ХА!

преди 1 година

За да отклонят вниманието от рептила бай Издън - и извънземни ще докарат!

171

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън : - Нет! Ета новейшии рускии корабль! Он будет поступат на вооружение 3 984 лет, и будет победит Украйна за три дня! А до его поступления будет на вооружение Пушещии Кузья - самая лучшая совецкая технология!

170

Бай Дрън :

преди 1 година

Това е играчката на Хънтър,подарих му я на... Ъъъъъъ...амиии...тогава Хънтър беше бременна... Ъъъъ,да живеЙ кралицата и Слава Шотландия!

169

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 264 - имаме си и пилот за него -в Президентството. Можем комплект да пратим на извънземните. Ще носи името Миролюбец-а!

168

Анонимен

преди 1 година

Може да са дошли да си търсят изпадналите пилоти като са разбрали по ДжиПиЕса че са в Зона 51. Американците може да са загазили всъщност.

167

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 262 - друго си е Мосьфилм! Където денонощно делает прапаганда за булгарские русофиле! Така они знают - Матушка Русь и Дядо Иван са все!

166

Анонимен

преди 1 година

И ние имаме един такъв на Бузлуджа.

165

Анонимен

преди 1 година

До Макенцето - а македоните имат първиот! Даже, извънземните всъщност са ползвали технология на македоните. Е така. При разкопки в Египет открили медна жица, което показва, че египтяните може да са имали телефон. А при разкопки около Охрид не открили нищо - което е ясно доказателство, че по това време македоните имали безжичен телефон.

164

Анонимен

преди 1 година

Всичко свързано с американците си е един голям холивудски филм

163

преди 1 година

До Анонимен 255 - само у Савецкия Союз на Путин няма престъпници. Там е мир и либоф и сите обичат Путин да ги гази от сутрин до мрак. Те и българските русофили обичат, обаче откъм България, щото не им се ходи в Бахмут.

162

Макенцето

преди 1 година

Mного ясно.И Руснаците имат.

161

Дзен

преди 1 година

И мойта жена и тя извънземно. Като си навие нещо на пръста и почва да цвърчи кат мишка и да издава разни нечовешки звуци, докато не стане на нейната...ама малко трудно и се разбира кво иска. Обаче аз късно разбрах, че нещо не и е у ред и че разстоянието между пръстите и е бая широко.

160

Наблюдател

преди 1 година

До Да ги -Изпратиха им всичко, което може да се напечата на хартия. Време е вече да им продават фантастика и виртуална реалност. За всички свои близки се грижат така. И ние получихме едни чертежи.

159

Имат чушки!

преди 1 година

Имали.......... Нищо нямат! Немците на Хитлер повече са имали и возила такива и технологиите за тях, разбира се. Частично, де! Напълноооо имат пришълците, кацнали по някое си време в САЩ. Или катастрофирали на тяхна територия