99

Германия Няма Вече

преди 1 година

нищо 21век, дори 20век няма - вече е без АЕЦ, без ГазоПровод и т.н. има само Едни Двигатели с Вътрешно Горене - които и да не си отидат, пак си остават технология от 18ти век!

98

Stalinista

преди 1 година

Защото Мюмюн от Сирия е с безплатно жилище, платен ток, а чалмата до него е народила три деца, безплатна детска градина, а работещите плащат по 1000 евро наем, ходят на интервю за жилище, плащат детска градина, за да могат да спестят по 500 евро на месец, без да имат социален и личен живот!

97

Анонимен

преди 1 година

Защото българите харесват Великобритания, а и английски се учи много по-лесно!

96

Анонимен

преди 1 година

На мен пък не ми харесва живота в Германия. В България в момента се живее много по добре. Не знам защо изобщо хората все още ходят там и в другите западни държави. Единствено в САЩ все още има далавера. Останалото е умряла работа. Сега готиното че икономиката стана глобална и навсякъде могат да се изкарват добри пари. На мен лично по харесва живота в по бедните държави. Някак си е по спокойно. В по развитите държави има прекалено много правила и всеки бърза за някъде. Хората са са полудели там

95

Анонимен

преди 1 година

Както отбеляза колегата 128 - не ви трябва да идвате, в България сте си като в Рая, оставете ни нас глупаците да се мъчим в Дотчлана .

94

Кл0аката Германистан

преди 1 година

е тотално Пропаднала!

93

Научете се да плащат

преди 1 година

В същото време обаче държавите от Източна Европа страдат от сериозна демографска криза. . АКО ПЛАЩАТЕ ВСИЧКО НАД МАСАТА И ПРИ ТОВА СНОСНО МОЖЕТЕ ДА СИ ИЗБИРАТЕ КОИ ДА НАЗНАЧАВАТЕ, А НЕ КАТО СЕГА ДА ТЪРСИТЕ ОТ ЧУЖБИНА!

92

Анонимен

преди 1 година

аз си купих апарт за 30 бона в изтока и съм доволен, много си е добре доичето

91

Анонимен

преди 1 година

и аз това викам - не идвайте, ужасно е. не ви трябва да знаете...

90

Virtuozzo

преди 1 година

като бях малък на морето на каваците ,разбрах ,че за немците да пърдиш публично сред хора било нормално за тях !Нещо като да кихнеш е за тях !От тогава ми станаха противни малко !

89

Анонимен

преди 1 година

Алчни швабци

88

Изпаднал германец

преди 1 година

В Германия всичко приключи още при Меркел. Амин.

87

Анонимен

преди 1 година

Ходих много пъти като турист из Германия, просто за да разгледам. За съжаление, сега въобще не е такова чисто и подредено, каквото е било през 80те. Дори при всяко ходене ми се струва, че има забележимо влошаване все повече и повече. Сигурно много квалифицирани хора са се уредили и са добре там. Но данъците съвсем не са 10 %. Не е незаконно съжителството без брак, но някои видове помощи ги дават само ако си сключил такъв. И най-вече, ако живеете без брак, и мъжа, и жената плащат ергенски данък.

86

Анонимен

преди 1 година

Наляво - черен, надясно - арабин, напред - индиец. Остава само назад.

85

Германец

преди 1 година

До Ето причините Какъв си по образование?

84

Ето причините

преди 1 година

Германия без евтините и сигурни доставки на природни ресурси от Русия плюс загубата на необятният руски пазар...Е гола вода. Да не говорим за глупавата Зелена сделка и неконтролираната имиграция от нищоправци от Украйна Афганистан Сирия и т.н. Това вече не е Онази Германия.

83

Германец

преди 1 година

До Анонимен 110 Не, не значи това. Значи това само ако си неук и си там само докато "направиш евраци" след което да се прибереш в България. Ако имаш дългосрочни планове можеш спокойно да си наемеш собствено жилище и да живееш нормално.

82

Щъки

преди 1 година

Най-после в ЕС става това заради което Англия напусна ЕС. ...Почти никой не ходи да работи в чужди държави.

81

Анонимен

преди 1 година

Германец и българин пътуват в едно купе. Българинът пита:- Дойч?- Я,я- Е*аха ли ви майката руснаците през втората световна война?- Вас, вас?- Е, нас - после!

80

РУСИЯ Е ИЗЛИШНА

преди 1 година

КОЙ ЕМИГРИРА В РУСИЯ..??...... КОПЕЙКИТЕ И ТЕ ДАЖЕ НЕ ИСКАТ...