204

Анонимен

преди 10 месеца

Тази статистика е фалшива и анализа е за кофата, слаб 2. За да е статистически значима/вярна информацията трябваше да питат поне 3000 души.

203

Анонимен

преди 10 месеца

Не сме бе. Просто така лъжат журналистите. Ако не е полицията щяхме да ходим да превъзпитаваме извратенягите на прайда, ама добре ги пазят.

202

Ева

преди 10 месеца

Що цензурирате, а Адам- не? Нещо за правата на жените? :))))

201

Наско ментата

преди 10 месеца

Напълно измислена статия ,в България римляните и турците не приемат амбряжите както и голяма част от българите,останаха само малка софийска общност и тези по хранилките на НПОта и това им е подкрепата.

200

Анонимен

преди 10 месеца

Е журналистите са намалили малко броя. На несъгласните.Но и с лъжата броя на несъгласните е пак по голям

199

Само да кажа

преди 10 месеца

Затова с повече разбиране и приемане към ЛГБТИ се открояват жители на големите градове, високо образовани, млади и средни поколения.Само след това изречение разбирам че всъщност това проучване е ПЛАТЕНО и нагласено.

198

Анонимен

преди 10 месеца

Какво е това лгбти хората?! Това са хората/ пропагандатори на лгбти или лгбти хора, като промити мозъци вече? Какви хора изобщо?! Това нов тип хомо сапиенс ли е? Другите хора какви са? Защо се делят? И какъв е този расистки тип критерий?

197

Дончо Цончев

преди 10 месеца

Само как е представена новината ! А всъщност мнозинството не са толерантни , за щастие !

196

Lina

преди 10 месеца

По - важният въпрос е защо ппдблгбт+++ хората не са също толерантни, и винаги приемат всичко лично и на основа дискриминация . Или така е по - удобно?

195

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 201Аз съм за това ча тоалетните трябва да са унисекс.То значи ходити се много по малка нужда но в мъжката някой се напъва и го чакаш а дамската тоалетна е празна то тогава защо да не можеш да отидеш да пусенш една вода в дамската

194

Анонимен

преди 10 месеца

Скоро и нетолерантните ще станат толерантни.

193

не става бе,човек

преди 10 месеца

До Анонимен 200 Не можеш да ги унищожиш!И Хитлер,и Сталин опитаха,но не се получи!Проблема е,че и да ги унищожиш те пак се раждат!Обратните са брака на човешкото възпроизводство!И тях винаги ще ги има!Искаш-не искаш това е положението!

192

Стрнна работа...

преди 10 месеца

Според стъкмистиките , едва ли не сме ги заобичали тия обратните .... като се зачетеш в коментарите ... и излиза друго. От сто коменттиращи 85 показват истинско отвращение, и погнуса ..... А ОЩЕ ПО-СТРАННОТО е че ни натрапват че на Запад, в Демокрацията , много ги били обичали тия със збърканата сексууалност .... Като влезеш да четеш техните коментари в техните медии .... И СЕ ОКАЗВА ЧЕ И ТЕ СЪЩО КАТО НАС НЕ МОГАТ ДА ГИ ТЪРПЯТ .... Тая "четвърта власт" МЕДИИТЕ много МАНИПУЛАТИВНА ще излезе .

191

Анонимен

преди 10 месеца

При никакви обстоятелства не трябва да се допуска това, което се случи в Америка. Там мъж, който се мисли за жена, може да влезе в женската тоалетна в училищата, летищата и ресторантите. Ако някой му направи забележка, гендърите, с подкрепата на влиятелни политици го съдят и преследват. Транссексуални спортисти, биологични мъже, се състезават с жени и естествено печелят първото място и поставят под заплаха от контузия жените спортистки. Тотална бъркотия.

190

Анонимен

преди 10 месеца

Като християнин, няма как да съм толерантен към смъртния грях на хомосексуализма. Заради сексуалните извращения Бог е унищожил градовете Содом и Гомор. И днес, терминът "содомия" обозначава хомосексуално извращение, практика която е противоестествена, аморална и греховна. Това не трябва да се допуска, а напротив - трябва да се изкорени. В противен случай, следва морално падение, а след всяко морално падение следва национална катастрофа!

189

АнонимеН

преди 10 месеца

САМО НАБЛЮДАВАЙТЕ КАК ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ ПЛАТЕНИ АГЕНЦИИ С ВРЕМЕТО ЩЕ ПРОБУТАТ , ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ОДОБРЯВАТ И БРАКОВЕТЕ МЕЖДУ ХОРА И ЖИВОТНИ!

188

Факт

преди 10 месеца

Мис Холандия е мъж. Това ли искате в България

187

изобщо не сте в час

преди 10 месеца

Само ако знаете как ни мразят обратните!!!

186

Анонимен

преди 10 месеца

Тия ще ги разстрелят ако са в Северна Корея

185

До Лгбтвгзь

преди 10 месеца

Никой не ви пречи. А вие се опитвате да ни натрапвате вашите извращения. Това какво и как си го..в къщи, нас не ни вълнува но няма да карате Моето детенце (момче) да носи розови прашки и да го убеждавате че няма пол ! Ми вие утре може да решите сте кон или влечуго...да ни карате насила ние (мъжете и жените) да се съгласим с вас !