73

Българин

преди 10 месеца

Корни намирисваш на дискриминация. И като стара комунистка знаеш, че забраненото е по-сладко. По бай тошово време забранявахте многа неща, но винаги намирахме начин да ги имаме!!!

72

Порят се

преди 10 месеца

По всичии пейки и паланки се натискат многополовите. Светът се изврати. Порят се като невидели. Бива ли така? Господ ви вижда. Годпод наказва!

71

Майка Русия

преди 10 месеца

В майка Русия няма такива извращения! Това е последния остров на спасението. Западния свят се превърна в Содом.

70

Мамка ви джендърасти

преди 10 месеца

На 75 съм. Но имам сили! Като прочетох новината извадих стария калач от мазата и изплясках един пълнител във въздуха. Бабите в селото получиха световъртеж. Кокошките спряха да носят! Събрал съм пенсии няколко. Заминавам за майка Русия. Там с калача в ръка ще умра. За кузата! За доброто! И срещу джЯндърити и джендерастити.

69

Щв пищите

преди 10 месеца

Евроатлантичета! Ще пищите по въжетата! А след това душите ви ще пищят по пътя към преизподнята. Там където принадлежат всички нац-исти, Ба-н-дер-овци и разни други сатанисти.

68

Цветан Камелий :

преди 10 месеца

А можеше просто да подкрепите референдума за защита на българския лев и Възраждане да си подкрепят директно в парламента! Познавайки отлично фурнаджийските изпълнения на Корни Импексова,не е чудно,че събраха едвам 200 хил. подписа.Тъй като живеем в Оруелско време,самонареклите се "демократи" нямат проблем да нарушават конституцията и да се гаврят с голяма част от избирателите,които все още наивно гласуват.Никакъв шанс за този референдум,защото управляващия сбирщайн са 100% трансджендъри!

67

Травягите напират

преди 10 месеца

навсякъде, по всички нива. На всякакви постове. Траверската мафия е всеобхватна.

66

Таласъм

преди 10 месеца

Джендърите са едни митични същества, които никой не е виждал, но се знае, че ходят по училищата и ядат деца.

65

ИСТИНА

преди 10 месеца

Нинова си направи реклама с този референдум преди изборите да събере повечко електорат, иначе тя знаеше много добре, че това изродено пъклено дело ще бъде прието за целия евр..ейски съюз. Гарантирано от евреина Сорос

64

Анонимен

преди 10 месеца

Ми синчето ти на пръв поглед изглежда мека китка Нинче, за това жендърство ли говориш, или отчаяно търсиш вниманието на хората :))

63

Твърдо се обявявам

преди 10 месеца

Срещу сатанизма на планетата и срещу баба Яга

62

до 69

преди 10 месеца

и като се събуди беше ли потен :)

61

Видях джендъри

преди 10 месеца

в двора на гимназията на дъщеря ми! Зарибяваха децата! Издебнах ги и ги бих като брашняни чували. Повече не се появиха.

60

Извратеняците

преди 10 месеца

да ходят в ППДБЛГБТ!!! Там ще ги посрещнат с хляб и сол а на кокорчо и лена дупетата са винаги готови да приютят някой нов член. Особено ако е евроатлантически!!

59

Анонимен

преди 10 месеца

Значи джендърите ще са забранени със закон, а вампирите, зомбитата, духовете и вещиците ще са разрешени.

58

младежко бсп

преди 10 месеца

ние не сме срещу тази идеология ! много смеее , силни смееее ,,,,,

57

Киро Канадеца

преди 10 месеца

Посолството казаха , че по новата конституция от посолството референдуми няма, скоро също и избори янма да има!

56

Анонимен

преди 10 месеца

Аз се обявявам против геронтофилията!

55

Анонимен

преди 10 месеца

Домашно насилие е по равно мъжко и женско - има жени, които удрят мъжете си и ги замерят с предмети, има жени, които крещят, обиждат и унижават мъжете си. Но интересно, за това насилие не се споменава. То е "допустимо" по някакъв странен начин.

54

Хюго Капет

преди 10 месеца

Всъщност ако има някакво обучение, то трябва да е затова да се приемат различните, а не както нинова го представя, че едва ли не ще се насърчават децата да си сменят пола. И това всъщност трябва да се прави внимателно, точно за да не се прекрачи границата между толерантността и насърчаването. Разбира се нинова не го представя така, но от червена лъжкиня и милионерка, друго не може да се очаква.