135

Анонимен

преди 10 месеца

Малък е Коце директно да служи на Москва. Той служи на едни други български баровци които служат директно на Москва.

134

До Нане

преди 10 месеца

Не дай боже, руснаците да влезнат в България, никой няма да те пита русофил ли си или русофоб! За тях, ти ще си просто враг! За това че дръж се здраво за полата НАТО, че без нея сме загубени! Зареди вас, сме слабото място на НАТО и ако има удър, той ще е именно от България!

133

do 51

преди 10 месеца

До Кравар Евроатлантик : ,,Ограбиха ни, избиха ни интелигенцията" Голяма интелигенция, която довжежда България до 2 национални катастрофи, няма що. Даже малко продажници и изедници са избили. Сегашните са същите - ами погледнете Кирчо, Борисов и Пеевски каква интелигенция са!

132

Анонимен

преди 10 месеца

Костя,оня Толстой вика,че ще ни бомби черноморието.Абе ще думнат и къщата,бе.Що мълчиш,като(),бе патриот измислен?

131

до 154

преди 10 месеца

Защото сега има мнозинство. Какво не ти е ясно? Никой не иска от нищо да се отричаш, освен от глупостта си.

130

Анонимен

преди 10 месеца

И защо сега точно искат промяна на националния празник?! Защо не го поискаха допреди 2г.?Трябва да се отречем от всичко ли? Да направим национален празник и Хелоуин и 4 - ти юли. Неблагодарни продажници са ГЕРБ, ПП и ДБ

129

Анонимен

преди 10 месеца

Костя,нещо за Западните покрайнини,нещо за Волжка България?М?Долна сллуга.

128

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва да отворите страницата на копейката във ФБ, за да видите какви човешки недоразумения населяват тоя свят. От начало помислих, че тия хора са някакви шегобийци, ама не - напълно сериозно са увредени.

127

Нане

преди 10 месеца

Некъв от Толстой, казал, че скоро ще отвори врати пълен олинклузив хотел спа комплекс Беляне за тотални краварски фашистки слуги... ===)))

126

Анонимен

преди 10 месеца

Връщай субсидията,бе!

125

Анонимен

преди 10 месеца

Южна България трябва ли да празнува 3 март?Защото според договора между Русия и Османската империя на 3 март Южна България остава в Османската империя.

124

WTF

преди 10 месеца

Възраждане ме загубиха още по време на ковида! Спомням си как горяха маски, а се оказа че всичките им депутати бяха ваксинирани! Ееее, няма да стане тогава! Загубено доверие, трудно се печели! Проблема на Костадинов и партия Възраждане е че недава нищо да се каже против Русия, а това дразни българите! Да не се окаже, като ковида, че са по-големи евроатлантици от нас!

123

до 146

преди 10 месеца

Така е. Слуги на Путин има доста. Че не се и крият.

122

Анонимен

преди 10 месеца

До Лудото Ленче Не само антибългарска и античовешка. Ама то трябва да си Човек за да разбереш.

121

Анонимен

преди 10 месеца

В момента България е една спокойна държава. Господа политици, запазете я такава, не изпадайте в крайности, не се поддавайте на провокации. Слаби сме и не трябва много да зеем.

120

Анонимен

преди 10 месеца

Според руските патриоти във форума тези били единствената Българска партия, защитаваща Българския интерес. Примери за точно обратното бол и нищо в защита на тази теза, защо този бранител на България 2 думи още не е казал за изказването на депутата Толстой? Защо за някакво руско/украинско сайтче и каквото друго се сети всеки ден говори и разтяга про руски локуми, а за заплаха за националната ни сигурност мълчи като ..... .....?

119

Анонимен

преди 10 месеца

Слуга на чужда държава,няма право на мнения от каквото и да било естество относно майка България!

118

Лудото Ленче

преди 10 месеца

До 152 ...........Ако наричаш "Възраждане" , антибългарска партия....ти трябва да си абсолютния, чист пример за трагико-комичен тъпоъгълник сред споделящите мнимия,препоръки и откровени закани !

117

Анонимен

преди 10 месеца

Защо мълчите, драги демократи? Нима не е ясно, че възраждане възражда най-отвратителното у човека: злоба, ненавист и безпардонна глупост? Нима не е ясно, че това е заплаха за всички?

116

До 24.май...

преди 10 месеца

Ами вижте коптската азбука,сравнете и тогава давайте мнение