68

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 69 Селски комплексар си ти. Не си излизал от вашето село и вярваш на тоя или оня какви глупости ти разказват. Специално на Неа Ираклица на плаща няма един камък. Ама стой си *** и *** - не ми пречиш.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Селските комплексари изкупували некакви имоти в Гърция и после се бият в гърдите :))) Сигурно им харесват и каменистите плажове там :)))

66

На Врасна

преди 9 месеца

Вече е българско.

65

Анонимен

преди 9 месеца

Е сега се прибрахме от неа врасна - Най-грозния "плаж" ,някви цикади ни опищяха ушите морето камъни отвратително ,на 2м от брега веднага дълбоко 2м. , плуваха ***,тоалетни хартии , кафява пяна ! - Отвратително ! А "обслужването" ужасно -сърдити сърби ,вкиснати гърци ,закуски с маргарин ,скъпа и гадна храна - Най-лошото море в живота ми ! целите сме в някви пъпки .

64

И за кво

преди 9 месеца

Ни е България на три морета като сме по малко от 7 милиона от които половината турци и индийци и даже и тях не можем да ги накараме да работят. Тя тая земя трябва да се работи. Не само да я имаш.

63

Itso

преди 9 месеца

Малко по малко ще си върнем Беломорска Тракия, като изкупим имотите там следващите стъпки са български училища, надписи на български на магазинитеи менютата в ресторантите и така постепенно ще установим 3-та българска империя на 3 морета.

62

Анонимен

преди 9 месеца

До Това българина Вместо да плаща висок данък на бг и бг просперира фирмажия крадне заплати на раобтника и парите дава на Гърция която избива и прогонва милиони бг.

61

Това българина

преди 9 месеца

лакомията ще го погуби. Вземи си една къща в Гърция и се научи да живееш като гърците - спокойно и без да си даваш зор. За какво са ти 2,3, 5 - не можеш да живееш на 5 места едновременно, а селата иградчетата в Северна Гърция се обезлюдяват. Превръщат се в негостоприемни и страховити призрачни градове, като по нашенското Черноморие. И после пак трябва да бягаме от там, където вече сме го съсипали с алчността си и да търсим друго райско кътче за съсипване. Настъпваме една и съща мотика.

60

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Ако не плащаш на работници може и 1 милиона да правиш. Офшорка не плащаш и плосак данак.

59

Анонимен

преди 9 месеца

До И това на фона Трябва да учиш и гръцки.

58

И това на фона

преди 9 месеца

на новината, че има огнен ад в Гърция и гърците евакуират хора. Все пак е доста разумна покупка ако си от София, защото да нямаш цяла година достъп до море, да те вали с месеци и да хванеш жабурняк под мищниците, избива в нуждата да се спасят от мръсотията и мизерията на столицата в която 50% от децата са с хронични респираторни заболявания. Та и аз бих предпочел да с в Гръцката пустиня, вместо в Софийската ***.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Както и долу са написали програмистите- рай е. Ако имате добър светъл доход, взимайте ипотека, докато лихвите са още под 1.8%. Фиксирани са за 20 години. Ако имате адекватен доход, разбира се. Не е за всекиго подобна оферта. Купете 1-2-3-4 къщи за гости и сте вие! Написах коментар по-долу. Сумарно имам имоти в Гърция за около 1.2м. Сумарни вноски по ипотека за 20г. около 9500лв.. Доход на месец около 35000лв. след данъци. Мислете. Пак казвам- трябва добра заплата или бизнес, иначе не.

56

Наистина

преди 9 месеца

приятни, преди години, гръцки градчета като Аспровалта се превръщат в призрачна пустия - изкупени от български инвеститори. Тъжно е. Няма човек къде един гирос да изяде през октомври.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Предпочитам да купя имот в Португалия, най-цивилизована и чиста е в сравнение с Гърция, Италия, Южна Франция и Испания.

54

младен

преди 9 месеца

Лошо! Аз за това ходех у гръцко, да избягам от ганьовщината. Сега на къде да го е...

53

до 49

преди 9 месеца

И от там ще ни налетят африканците, защото Атина се е напълнила с араби и тъмнокожи африканци, цели гета имат.

52

Иван

преди 9 месеца

Доста програмисти изкупихме имоти на килограм по гръцко и сега станахме крупни рентиери. Не се оплакваме де. 20 хиляди заплата на месец, 60 хиляди още през летния сезон от наеми Парите правят пари при нас програмистите. Не знам, ама догодина сигурно ще печеля по 1 милион на година. Хубаво, че учих на времето за програмист.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Аве *** ***, като отидеш в Гърция какъв ще го държиш на 45 градуса, Замислял ли се.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Шопелпомашките *** прости, като чуят за Вн все едно че си му бръкнал с въртеливо движение с боксова ръкавици в ***, един плъх умрял е имало на 32 км брегова линия, толкова е около Вн. Селската комплексарщина веднага започва да избива.

49

Пиленцата от Монако

преди 9 месеца

Каква Гърция бе лузъри, бедняци! Всички сме в Монако на фестивала в Кан! Да го д. бедните!