132

Анонимен

преди 10 месеца

Мужиците няма как да спечелят войната.

131

Шоп

преди 10 месеца

Я па тоя Маляр как лъже, като на война :-)Контранастъплението се оака, тия го усещат и опитват в паника нещо да направят с божия помощ, ама бог няма..

130

Анонимен

преди 10 месеца

вижте какво пишат рус новини . более 40 украинских воениых сдалис в пленна сватовском и краснолиманском направлениях тека ли напредват и още лъжат с новинитне си а наще журналия ги полържат тези бендеровски убийци

129

Анонимен

преди 10 месеца

Има една приказка на всеки 100 години цивилизованият свят се обединява срещу Русия сама за да изяде шамарите и пак да пробва след 100 историята се повтаря защо ли и не тоя път *** няма да допуснат унижение.Както се казва в една доктрина за какво ни е свят без Русия няколко хиляди бойни глави ще излетят едновременно и света ще стане на стъкло и пепел ако ще и всичките държави на НАТО и съюзниците им да се опитът да ударят съоръженията за ядрените пак поне стотина ще полетят и тогава.

128

Анонимен

преди 10 месеца

***, укри фашисти. Списъци ще правите. Вече сте в Списъка на враговете на България. Ще ви научим на уважение и благодарност, че ви продаваме оръжие. Ще бъдете бити и трепани, докато се научите как да се държите. Русия е вашият палач. Ние ви дадохме присъдата.

127

Анонимен

преди 10 месеца

До 127 Ами те Копейките са ти в украйна бе,комплексар ,а като си толкова отворен я кажи що не се пратиха и американски танкове или те си гледат интереса само ,а си решават ,какво да пращат както им е удобно.Така се случва с тия дето си вярват на химериканската мечта.Ама Америка не е в Европа, както и в ЕС .Такива шарани като теб и на дръжка от чадър кълват.

126

Анонимен

преди 10 месеца

До 130 Вярно ли бе и що ония ходи да проси непрекъснато още техника

125

Анонимен

преди 10 месеца

Украинските фашисти, слагащи българи във фашистките си списъци Миротворец, трябва да бъдат унищожени. Антибългарската им дейност, заплахите към страхливите Продажници, да им подарят реакторите на АЕЦ Белене, военна техника, трябва да престанат. Продажниците лично трябва да помогнат на Фашистка Украйна със собствената кръв, карантия и крайници. АЕЦ Белене е нужна за народа.

124

Анонимен

преди 10 месеца

интесно ми тези които за бандера не спът и не ядът а може в тоалетна не позват !!! Винаги пишът даже и леко значителна хвалба в страната на Русия (а ако не беше тя сега нямаше да има ако не куршуми то от концлагерите на първосортните които нас ни имаха за роми

123

Анонимен

преди 10 месеца

Копейки, дръжте се за путанака и го защитавайте каквито и идиотии да забърква.Той ви е надеждата да дойде и да ви оправи ххаха

122

Анонимен

преди 10 месеца

Е то и в Крим горяха разни складове с боеприпаси. Гледам и Москва са ударили отново. Путанака не излиза от бункера. А относно танковете, те са правени за да горят, това е идеята на военната техника. Все пак са от запасите от 80те години а не т55. Ще дойде и по-нова техника. ЕС гласуваха бюджет 500 милярда за превъоръжаване. Германия гласуваха 2% от БВП за въоръжение. Финландия е в НАТО, Шведите и те. Украйна след прекратяване на войната. Турция иска в ЕС..

121

Ттт

преди 10 месеца

До 123. Не знам Питанка, Но зеления риве. Няма снаряди, и немски танки плахиие, и Ани гарят. И пристанища горят .

120

Анонимен

преди 10 месеца

Какво освобождават тези? Това е руска земя, населена с руснаци. Те не искат в Украйна. Ако не вярвате, питайте ги! - Питах ги, искат!

119

Анонимен

преди 10 месеца

Е как си връщат територии като Путанака каза, че са демилитаризирани и настъплението се е провалило? А как така самая могучия нападна от 3 страни, беше пред Киев и година и половина по-късно дори Херсон не са превзели, който е на 100тина километра от Крим? Т.е с тези темпове някъде към 2169 год ли мислят, че ще свалят зеления. Ей, станаха за смях пред целия свят тия чебурашки хахха А путанака що вдига възрастта за запас? И тия ли свършиха на фронта?

118

Анонимен

преди 10 месеца

Какво освобождават тези? Това е руска земя, населена с руснаци. Те не искат в Украйна. Ако не вярвате, питайте ги!

117

Анонимен

преди 10 месеца

400 000 снаряда на седмица, евентуално да убият 400 човека! По 1000 снаряда на човек! Егати войната!

116

Анонимен

преди 10 месеца

До 119 Ами объркал се е искал да изкара няколко долара от компа ,ама се е получило така ,че си е признал лекичко.

115

Анонимен

преди 10 месеца

"на Украина давам долари . Компейките са за теб " Хахха толкова си неграмотен, че за тебе и коМпейки няма. Можеш да даваш у хоремака за парцуца само. Ако те пусне жената де

114

Анонимен

преди 10 месеца

До 114; Копейките са ти в крайна.

113

ZZ Top

преди 10 месеца

Да, да ключови са сраженията около Артьомовск. Днес Клещивка се превърна в гробница за Натовска техника и жива сила. Телеграм каналите са пълни с материали как Руснаците трошат смешното Натовско оръжие.