148

Стоян

преди 11 месеца

Простаци, толкова ли забравихте, когато 9 септември и 7 ноември ни карахте да ги празнуваме , а Трети март беше забравен ?!

147

Пловдивски Кореняк

преди 11 месеца

Бог да пази България.

146

Пловдивски Кореняк

преди 11 месеца

Слави,кажи нещо за великият (кратунковец)..Капитан Райчо...!!! Колко много е помогнал за съществуването на днешна България,която на тебе така или иначе ти е омразна без руски ботуш.

145

Дон Кикот

преди 11 месеца

Слави стани от дивана излез от фейсбук отиди то парламента!

144

Анонимен

преди 11 месеца

На Лорев дори името му звучи като правописна грешка.

143

кво ти пука

преди 11 месеца

На кой в Плевен му пука за 3 март? Не преигравай Слафчоо!

142

don diego

преди 11 месеца

Какъв е този Лорер , че да дава мнение и предложения свързани с България и българите? Поредната марионетка. Да се преименужа той с българско име и да спре да чества чужди празници......

141

Анонимен

преди 11 месеца

Че си нямаме други дертове за оправяне. Кат сменим някоя друга дата, съборим някой паметник и преименуваме някоя улица, ще цъфне и върже. Ей с тия мазници начело.

140

Анонимен

преди 11 месеца

Ако не му се ходи на Лорер в Плевен, да иде в Свищов, Русе, Шумен. Да иде в Търново, Казанлък, Карлово, в Стара Загора. Най-сетне, да се поразходи по бул. Цар Освободител и да постои малко пред парадния вход на пл. Народно Събрание. Но няма да го направи. А на 4-ти юли догодина ще иде на прием в посолството.

139

Анонимен

преди 11 месеца

24 май е датата!Трифонов е пропаднал тип.

138

Анонимен

преди 11 месеца

И аз мисля, че 3 март е свързан със сложни предварителни договорки между външни фактори. Има вече огласени договорите в нета. Знаем какво следва на Берлинския конгрес и то е свързано с 3 март. Така или иначе обаче за такива промени трябва да се пита народа. Тук не говорим само за мнението на определени хора, а на всички българи. Специално за такива теми следва да има допитване

137

Анонимен

преди 11 месеца

МУМИЯТА СЕ ЗАВРЪЩА- ОПИТИТЕ ЗА ЧАЛГАЛИЗАЦИЯ НА БГ ПРОДЪЛЖАВАТ- СЛАФЧО ДОБРЕ ЧЕ БЯХА МАШИНИТЕ ИНАЧЕ ВЪПРЕКИ ОГРОМНИТЕ ПАРИ КОИТО НАЛИВА ЧЕРЕПА У ВАШАТА ПАРТИЯ НИЩО НЕ ПРАВИТЕ И НИЩО НЕ СТРУВАТЕ- Я ВИЖ ЦЯЛ СВЯТ ИЗБИРА С ХАРТИЙКИ САМО ТУК СЪ ПРАЙМ НА МОДЕРНИ И ФАЛШИФИЦИРАМЕ С МАШИНИТЕ НА МАДУРО...

136

д0 170

преди 11 месеца

Защо пък 19 февруари?До кога бе?!До кога ще възпитаваме мълчащи си роби?!

135

Анонимен

преди 11 месеца

3 март е свещена дата. И деди на сегашните украйнци са падали за свободата на родината от османско робство. Срамота. Защо го захапаха този светъл празник сякаш си нямат проблеми за решаване.

134

Анонимен

преди 11 месеца

Бих направил 2-ри юни и 19 февруари неработни дни.

133

Анонимен

преди 11 месеца

Защо Путин каза,че Кирилицата е измислена в Македонската земя?

132

ООООХ...

преди 11 месеца

КОЙ Е ТОЗИ ЛОРЕР? КЪДЕ Е ЖИВЯЛ ДО СЕГА? КЪДЕ Е УЧИЛ? КАКВО ТОЧНО ЗНАЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ?? НИЩО ТЕ И ДРУГИТЕ ДО НЕГО СА СЪЩИТЕ --ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТИ ШЕПА ХОРА НЕМОЖЕ ДА РЕШАВАТ СЪДБИТЕ НА БЪЛГАРИНА И ТЕЗИ КОИТО НЕЗНАЯТ БЪЛГАРИ ЛИ СА ИЛИ??????????????? КАКВИ????????????

131

Анонимен

преди 11 месеца

Явно Сор.с вече е изпаднал в историческата пристъп щом е взел такова тъпо решение да ръчка баш трети март. Ако преди имах съмнения сега вече е сигурно че следващото правителство ще е на Възраждане и тогава на с.росоидите тежко им и горко, ако са махнали служебните кабинети. С техните камъни по техните глави!

130

2-ри Февруари

преди 11 месеца

24-май също няма да се хареса на Американския посланник - Русия също пише на кирилица - 2-ри февруари - този ден олицетворява българите най-добре, а и на запад ще го харесат

129

Мумията

преди 11 месеца

с.т. да не ми говори за Плевен. Той е от село Учиндол/Тодорово/пак Учиндол. Чичо Гологлавчо, излиза, че и ти си на хранилката с копейките, а? "Патриот", който си изкара състоянието с кючеци и пародия на националния химн в ранния си период (...горда стара планината - шат на паtката главата*). А скрий се, ФБ-активисте.*Малките букви са в неговия оригинал.