27

Анонимен

преди 10 месеца

А за ТЕЦовете и Челопеч, ревете да си ги върне държавата! Ах, дърти русофили!

26

Анонимен

преди 10 месеца

39 правите за това,но Мирчев помощник лодката,не ги разбира тези роботи,много моля днес бг.ката ден,да ни го натрапва този индивид,губи си аудиторията от читатели.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Развалянето на концесията ще е силен отрицателен сигнал за всички чужди инвеститори в България. Политически репресии срещу бизнеса и политически терор върху свободната инициатива.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Остана само пепе и дебе ще обяват война на Русия и ще пратат Лойко и Магарев на фронта.

23

Безимен.

преди 10 месеца

май тоз път 880 г ща чакаме да се сетят да ни освобождват пак.Кото такова поне се радвам че политиците ни ще почнат да емигрирват за разлика от сегашният ни развит капитализъм. Ти го гониш то седи и лае че и да хапе иска.

22

Татарин

преди 10 месеца

Дорогие товариш,вижте какво каза един руски пропангатор ,в предаването Марат,че Болгариия е исторически нищожество а Рогозин шефът на Росатом че добре е да хвърлим на България една ядрена Сарматучка,и има диванета у нас още симпатизират на тези северни пияндурници

21

Българин

преди 10 месеца

Този Киряк Стефчов само на мен ли ми е супер антипатичен?

20

Динев

преди 10 месеца

Вече видях в ютуб ,такива карта,Бургас като турски град ,а Варна към расийската федерация,явно е истинска вероятно има такъв пазарлък между нашите бивши государи да си разделят Болгарийката,да им са честити на Варненлий,новите руски паспорти,ще ходят с виза дори Албания,е Бургазлиите може да са по добре при турците

19

Анонимен

преди 10 месеца

Репресии срещу бизнеса и пазарната икономика на евролевите евррожендари от София. Национализират, гонят чуждите инвеститори, развалят концесии на международни компании. Никой няма да дойхде да инвестира.

18

Латерна

преди 10 месеца

Мирчев, защо не затвориш АЕЦа, след това предложи да се разруши Шипка, накрая си сложи фес. Само така ще постигнеш целите на зложелателите на България.

17

Аферим, машаала

преди 10 месеца

Пристанището ще е деписе приетелю, ще се завъртят отново обръчите с фирми.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Ще подарят Росенец на Доган.

15

До 2

преди 10 месеца

Ами намалихме зависимостта си от Русия. Първо почнахме с газа - и станахме толкова "независими", че ме е страх да си погледна сметката за газа! И ще станем още "по-независими" като спрем АЕЦ-а до 2029 и тецовете до 2030, та ще получа сърцетуп от сметката за ток (ако изобщо има)! Направо животът ще стане песен - нали?

14

Анонимен

преди 10 месеца

Главният политолог ли е на ПП-ДБ,че засяга толкова разнообразни теми от семинара на групите в коалицията от която произлязоха те самите като политическо политбюро,че има ли в света такава коалиция съставена от вътрешно обособена група от общата партийна маса членове на партията ДБ на които и те са били членове в нея,която е била коалици от групи на принцип някои еднаквости и малки различия в идеите и разбиранията,а ПП изявила се от тях с различия не се е отделила,а направила коалиция с бившо ДБ.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Ама президентът е избран с мнозинство пъти по- голямо от вашето бе Мирчев! Ти си избран с 15% от гласовете, а къде е Радев? В космоса! Вие сте нелигитимни мишооци и случайни хора!

12

Неутрален

преди 10 месеца

Днес слушах говорителя на Лукойл. Човекът го каза простичко - първо ще заведат дело за неспазване на договора (имало клаузи да обезщетение при едностранно прекратяване), и второ - може пак да започнат да си плащат данъците не тук, а в Швейцария. Дано не съм прав - но ми се струва, че имат 99% шанс да ни прецакат. И, естествено, няма да плаща и губи мирчеФ, а всички ние.

11

Мирчев

преди 10 месеца

Откак Догам мър зе в Сарая, а мър плеска по дупету без ваазелин вместу шефа, отслабнах, чи то много зор ве, тоа резануият кат мъ запатка, кат мър зачатка са тресат ония ми ти сланини, ония меса... истински фитнес. После Доган кат *** навуле едно убаво, идат младите доганчета, да *** дооправат... Вия, рева, ама требе се спасява шефа Ристю, чи Доган вика: Ша има сделка само гато има "власт за дупе" и ний, квод а прайм, некой требе дупе да даде. И аз тъй, кат по-сочен и непорочен *** дадох за каузата

10

Анонимен

преди 10 месеца

Пристанището се прехвърля на ДПС. Това е причината. Част от джентълменското споразумение.

9

ДО 15

преди 10 месеца

Не пиши глупости - човека е махмурлия - и ти да пиеш и да се дрогираш цяла нощ на Слънчев Бряг с реститути , така ще изглеждаш . На Трибуната на Народното Събрание ще изглежда Свеж - Коката Оправя Нещата .

8

Анонимен

преди 10 месеца

Ае тоя харпун за каква длъжност го гласят? Голям глас на краварската пропаганда е сякаш.