9

Анонимен

преди 10 месеца

Как омръзва постоянното лаене на политически теми. Като в пясъчника- моят татко така, а моят батко онака. Тук проблемите са други и една от тях действително е заради пари. Но и за некадърност, примесени с арогантност и безочие. А имаме и добри лекари и лекарствата двойно поскъпнаха. Дерибействане както от медперсонал, така и от пациенти преминава границата на нормалното. Но явно "разбирачите" по форумите могат повече от професионалистите. А останалите се чудим как да оцелеем между двата лагера

8

Светозар

преди 10 месеца

И тази стана медийна звезда.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Комунистка, шеф на психиатрична клиника - перфектната комбинация!

6

Щъркелова

преди 10 месеца

Проблемите в здравеопазването са , че няма такова, а клетият българин си мисли, че го лекуват с добри намерения. С всъщност- мафията се интересува само от пари. Затова смъртността в България е най - висока -щото сме най- бедни." Лекуват " се само баровците.

5

Анонимен

преди 10 месеца

В здравеопазването точно парите са проблема, обърна се на бизнес и печалбарство. Плаща се данък здраве чрез задължителните осигуровки и насреща не се получава абсолютно нищо. Сбъркана работа.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Комунистическата докторка става противна.

3

Срама

преди 10 месеца

Лъже

2

От 23-та стая

преди 10 месеца

С госпожата сме в процес на личностово размяна. Сега тя е в 24-та стая, а аз скоро ще стана директор. Аз питах Доктора кога, той каза "друг път". Сега временно Докторът е директор, а госпожата ще е в 24-та стая, докато аз не изляза. Тогава нея ще я преместят в моята, 23-та стая, а аз ще стана директор.

1

Анонимен

преди 10 месеца

идват за парите