265

Американски слугинаж

преди 9 месеца

Национален предател

264

тъпчо

преди 9 месеца

Що не си дадеш и оная работа ,може да потрябва на украинките !

263

Анонимен

преди 9 месеца

До 288 - Ем то повечете си скатахме по едон два калашника и няколко гранати от казармата.

262

Анонимен

преди 9 месеца

Буууууу ... Долууууу .. Бууууууу

261

Зевзек

преди 9 месеца

Щом ще минаваме на 155 мм гаубици ми се струва че ще подарим нашите на Украйна а ние ще купим доста скъпи американски

260

Шебек

преди 9 месеца

Щом почваме производство значи ставаме мишена....

259

Анонимен

преди 9 месеца

На нас оръжие не ни трябва армия също не ни трябва а и държава за какво ни е като всичко се решава от вън...!!!

258

Погледнете

преди 9 месеца

и от добрата страна. Мобилизация няма как да има, че няма с какво да ни въоръжат, освен ако всеки си носи по нещо от вкъщи :)))

257

Анонимен

преди 9 месеца

А Шофи на Шкупи и да се затрива ***.

256

Папагал Събев

преди 9 месеца

Нека да обобщим, ние обичаме Русия! И това не зависи нито от победа, нито от поражение, нито от конюнктура. Този Киряк Стефчов е просто жалък папагал.

255

Ами как

преди 9 месеца

няма да има излишък от бойни средства, като "съюзниците" ни оставиха с армия, побираща с в 10 автобуса. С по 5 "генерала" на автобус и Събев да се пъчи, че комадва колоната.

254

Аре стига бе !!!

преди 9 месеца

Да те дадем теб и цялата пасмина като теб !!!! Даже и ще ги почерпим .....

253

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Дайте да дадем Варненск и Бургасград на великата Росия, те исторически са тяхна територия. А и нали Путин каза, че България и Румъния са пълни с руски граждани, така че всичко е хорошо.

252

Анонимен

преди 9 месеца

Клешчеевка. Последни новини. Рано сутринта зомбираната по натовски стандарт биомаса предприе нова офанзива срещу Клещеевка. Регистрирани са удари с квадрокоптери (малки БПЛА камикадзе), както и артилерийски обстрел с касетъчни боеприпаси. След това зомбитата преминаха в настъпление от горските пояси в района на Клещеевка, опитвайки се да пробият защита на руснаците. Водят се ожесточени битки.

251

Анонимен

преди 9 месеца

Запорожка област. Район Ореховски. Последни новини от фронта. Около 4 часа сутринта на 22 юли 2023 г. Зомбитата на киевският наркокартел започнаха поредното настъпление край Орехов с помощта на бронирана техника на НАТО. След артилерийски обстрел по посока на позициите на ВС на РФ се отправиха нови вълни зомбирана биомаса и техника на НАТО. Целта, както и предишните пъти, беше кръстовището на отбраната на 291-ви и 70-и полкове в полетата между Работино и Вербов. Руските РСЗО посрещат с огън настъпващите зомбита. Боят скоро ще започне от по-близко разстояние.

250

Анонимен

преди 9 месеца

Оставете ни барем по една пушка, да можем да ходим по хайдутлук.

249

Анонимен

преди 9 месеца

Питай Севлиевски дали е насекал достатъчно чатали за прашки. Обаче ластици неаме и требе от Китай.

248

3

преди 9 месеца

Дори по централната магистрала понякога отиват до разрушения мост и се опитват да разберат нашите огневи възможности близо до Василевка. Защо точно Василиевка? Да, защото от него до Мелитопол е 70 км по права линия. До брега на Азовско море, което вече е вътрешно руско море. Да, и в същото време зомбираната по натовски стандарт биомаса могат да ударят, за да превземат Запорожката атомна електроцентрала, но ние държим отбраната и унищожаваме всички опити на зомбитата да пробият нашата отбрана тук. Те не успяват."

247

2

преди 9 месеца

Преди това град Степногорск изобщо не фигурираше в докладите, но сега зомбитата на киевската хунта се събират там, за да ударят Василевка директно през сухото корито. Възможни са шест километра по суша за леко бронирани машини и пикапи. Отначало зомбитата разузнавачи търсиха информация на жива стръв: те изскачаха по протежение на пресъхналото корито на язовир Каховка чак до разрушения мост и тичаха напред-назад, привличайки огън по себе си - идентифицираха нашите огневи точки. Сега те изскачат на бронирани "Казаци", отново провокирайки ни да стреляме.

246

1

преди 9 месеца

Сладков: "ЗАПОРОЖИЕ. ЗА ОПАСНОСТТА ОТ ПРОБИВ НА ВСУ КЪМ МЕЛИТОПОЛ ПРЕЗ ВАСИЛЕВКА. Това е размисъл за възможната опасност, ако се допусне. Така. Посоката Василиевка наистина става по-опасна поради факта, че Каховският язовир е пресъхнал и зомбитата на киевският картел имаат възможност да използват напълно неподходящи преди това направления, например движейки се по изсъхнал канал. Преди това битките бяха за Жеребянки, Пришиб, Пубик. Дори зомбираната по натовски стандарт биомаса се опитва да влезе в Каменское (хванаха ги на последната улица), Пятихатки. И сега те заплашват от Степногорск.