205

До Антилогика

преди 11 месеца

И защо евроатлантиците , а не руснаци или т.нар. русофили да обяснят защо и е на Русия още територия . Фактите са че 2008 Русия заграбва/окупура територии на Грузия , 2014 заграби Крим и Донбас, а сега окупира още части от Украйна .Та хайде г-н антилогика , обясни ни защо на Русия и е нужна още територия , още повече предвид факта че с цялата тази земя и ресурси постигат икономика горе долу колкото една Испания , та какво полезно или ефективно нещо прави Русия с тази земя и ресурси ?

204

Глупости!

преди 11 месеца

Всякакви руски доводи се разбиват от факта, че не Полша, а Русия бе тази която започна пълномащабна война срещу Украйна. Друг въпрос е, че всяка уважаваща себе си държава се възползува от оворилите се в нейна полза възможности!

203

димо

преди 11 месеца

Докато наивният *** Путин само хленчи и се оправдава Западът прави това което си иска . Наркоманът клоун Зеленски въобще се държи така сякаш той определя съдбата не само на Украйна но и на Европа и света. Досега с цялата шайка трябваше да бъдат ликвидирани .

202

Анонимен

преди 11 месеца

Настъпва втора фаза на войната където господарите ще хвърлят Полша във воната. Има вероятно планове за Румъния и България. Господ да ни е на помощ.

201

Възраст

преди 11 месеца

С всяка измината година, все по зле става джуджето...мисленето му е застинало някъде към 60 г. на 20 век. И този параноик управлява една шеста от земята.. господа да ни е на помощ.

200

Анонимен

преди 11 месеца

До Антилогика - "Интересно ми е, как евроатлантиците ще обяснят, за какво й е на Русия още територия, след като вече владее 1/7 от сушата на планетата?" - ___ - Понеже ти е интерсно ясно е, нямаш понятие от марксизъм-ленинизъм! Тези, които са изучавали това знаят, Империализмът в съшността си е жаден за владеене на територии, които да експлоатира безогледно! Русия е империалистическа държава! Заграбването на чужди територии е смисълът на съществуването и! За още обяснения се налага да четеш!

199

Антилогика

преди 11 месеца

Интересно ми е, как евроатлантиците ще обяснят, за какво й е на Русия още територия, след като вече владее 1/7 от сушата на планетата? Ако проследите историята на инвазиите на НАТО, ще ви стане ясно, че никой не иска да граничи с този терористически съюз.

198

историк

преди 11 месеца

До: номер 199 Знаеш ли как е лидер на немски?Fuehrer. А знаеш ли че тази думичка е забранена в Германия и самите германци я мразят... освен дъртите закоравели нацисти които още не са измрели!!!

197

Анонимен

преди 11 месеца

Пак е прав Путин! Много силен лидер!

196

Анонимен

преди 11 месеца

До: така е.. (номер 196)Ееее, дай Боже всекиму дето се вика!Де такъв късмет - да станем 51-ви щат на САЩ и да си получаваме заплатите в зелени гущерчета!Едно време помня че си мечтаехме САЩ да ни нападнат!Какъо и да е.Пуерто Рико за кой ли пореден път проведоха референдум дали да станат щат на САЩ.И повечето гласуваха "ЗА".От Конгреса на САЩ обаче гласуваха да отпуснат парична помощ на Пуерто Рико - за да си направят нов референдум!!!

195

Тлъстият бункерен

преди 11 месеца

Плъх вече си открадна 1/3 от Грузия, 20% от Молдова, 20% ор Украйна.

194

Чалгарин дудаев

преди 11 месеца

КАЛИНИНГРАД СТАВА ПОЛСКИ.

193

Анонимен

преди 11 месеца

каквито и да ги приказва путин едно е сигурно - РФ ще е със съсед НАТО, по протяжение на мнго дълга граница. Всичките съседи от НАТО ще бъдат проспериращи държави, докато русия ще има безлично население от роби!

192

Така е ..

преди 11 месеца

До 181 Идеята ти да станем 51-ви щат на САЩ не е нова. Ще ни издърпат от блатото като локомотив. Но САЩ не са колонизатори , а като виждат що за стока сме , няма да ни искат.

191

Я па ти..

преди 11 месеца

До справедлив 193 Не си справедлив , а по-бър-кан. И Хитлер е казвал същото за Русия.

190

Ти да видиш..

преди 11 месеца

По тлъсто от вашето парче ли ? Ха,ха..!

189

справедлив

преди 11 месеца

Уссрайнината трябва да бъде изравнена със земята.Веднага и завинаги.Светът ще си отдъхне от тази фашистка дупка.Въпроса е как ще прогоним после смърдящите укропитеци от земите български!?!Тези навлеци са навсякъде и сеят престъпност и зарази.

188

Анонимен

преди 11 месеца

Ей, ***, кога ще върнеш Украйна в родината им Русия и да спре войната, бе? Какво се мотаеш, а не организираш бърза и пълна офанзива в Украйна и да приключва всичко?

187

Малко за политика

преди 11 месеца

До мак: "Никой в Полша не иска да откъсва нищо от Украйна"? Искат и още как. Но не с директо анексиране на част от територията на Украйна. Подготвя се схема за това: Полско-Украинска федерация. И така не само че Полша ще присъедини това, което е останало от Украйна, но ще я вкара през задната врата в НАТО. Просто, нали? Само чакат одобрение от Вашингтон.

186

мак

преди 11 месеца

Никой в Полша не иска да откъсва нищо от украйна, откъде има Путин таз информация. А като говори за подаръци за Полша, защо не спомена гулаг или Катин? Или пакта рибентроп-***?