32

Зельо

преди 1 година

Полша ще блокира украинския износ , Русия вече съсипа пристанищата , Унгария ще блокира 20 млд. военна помощ и със Зеленски още догодина ще е прилючено !!!

31

Зельо

преди 1 година

Украйна има не повече от 10 седмици в които да обърне войната , после идва зимата , а САЩ и Великобритания на практика излизат в предизборна кампания където ще обясняват бюджетните разходи и огромната инфлация !

30

мързелив тутманик

преди 1 година

Учи история не гледай телевизия и документални , тя е платена пропаганда.

29

Анонимен

преди 1 година

Гледайте документалния филм на германския журналист Марк Барталмай - Украинска агония! От 2015г.Добре би било да го излъчат по национална телевизия. Много хора ще се събудят като от кошмарен сън.

28

Хаха

преди 1 година

Полша иска от ЕС по 100 000 евро на танк Леопард само за първоначална пълна диагностика , преди ремонт , при цена за същото в Германия само 12 000 евро и не могат да се разберат с германците за отваряне на ремонтен завод на порутените в Украйна машини !!!Полша няма да позволи транзит на украинско зърно след септември 2023 !!!Ама иначе са "приятели" и подръжници на Киев хахах.Само ако не мразеха повече руснаците от украинците ...само това кара поляците да надъхват укрите да измират на фронта

27

Тон

преди 1 година

Да уволни и себе си, изцапан е до ушите,слуга на народа- на САЩ!

26

до 27

преди 1 година

Елементарно защото няма Българска държава...30г. държавата спа вместо да даде българско гражданство на българите в Бандерия....сега България щеше да си изтегли гражданите от фашистката клоака....както го стори Израел...ама не тя предпочита да храни украинци...разбирам ги и тях украинците които избягаха...те не чувстват тая война тяхна и не искат да умират за фашисти и техния лидер наркоман

25

i'm

преди 1 година

Зеленски да се моли на власт да не дойде Тръмп, защото тогва всичко ще свърши за него

24

Анонимен

преди 1 година

Вчера минисъра на фашистката култура, днес посланника на хунтата. Не им трябва Русия, сами ще се изядат.

23

Мда

преди 1 година

Защо в нашите медии се мълчи ,че със закон беше забранено на украински мъже под 30 години да напускат страната ? Само оня ден покрай разказа на бесарабска българка за ударите над Одеса цензурата проспа думите и как не може да се събере със сина си в България, защото е във възрастта под забрана за напускане на страната !

22

Анонимен

преди 1 година

А Зе"Лю кой ще го уволни? Той обеща на народа си да е мирен президент. Излъга народа си.

21

Ром"с

преди 1 година

..защото не се съгласи с неговото иронично 40 пъти благодаря на Англия,благодаря на Уолъс..

20

hi

преди 1 година

нещата се пропукват

19

Анонимен

преди 1 година

Голям диктатор!! Само да шукнеш и вънка!!

18

Анонимен

преди 1 година

Аха ,украйнците трябвало да бъдат благодарни за доставеното оръжие!Англичаните не трябва ли да са благодарни ,затова ,че украйнците решиха д воюват и демилитизират враг N1на Англия и то без да потече и капка британска кръв?

17

Анонимен

преди 1 година

Зеленски ще се окаже голям диктатор.

16

ъц

преди 1 година

Клоун със самочувствие на Латино американски диктатор, но както казват американците "той е к.чи син, но наш к.чи син".

15

Българин

преди 1 година

Зеленски вече е пътник.

14

Анонимен

преди 1 година

Време е да уволни и плешивия гном Путин

13

Зеле с ориз и гъбки

преди 1 година

Посланика да се радва, че не е оправен както единият отпреговарящите от близкото минала след началото на Военната Операция в Малорусь.