136

Бай Ганю

преди 10 месеца

Разстрел ,и след разстрела -червеи.Това е толкоз просто и логично .Десет разстреляни такива буржоазия дерибеи и да ги оставят да висят три дена пред заведението си за богоизбрани и гаранция давам че пържолата (ама същата)ще е 35лв.ама не за 100гр.,а за цялата пържола,Пък тия """шефФф"""не знам си какви да ги да им стегнат малко якичките около врата че много им е широко и на все *** са замяссли

135

Филоцофче

преди 10 месеца

До Анонимен 124......По твоите приказки излиза, че дядо ти на село постоянно е нагъвал Рибай Стек и крехки свински пържолки, оти животинките му са пасли на общинската мера!Там, където искат да пасем и ние тия дето ни правят на Балъци!Ти откъде знаеш точно какво месо са им сервирали.Имат ли сертификат и документ за гарантиран произход?

134

Анонимен

преди 10 месеца

Това са пълни глупости. И всички го знаем. Това е месо има толкова качествата на известния US-стек, колкото черничкият чичка - бакшиш , шофьора на кварталното такси - таралясник, има уменията на Люис Хамилтън.

133

Баааго

преди 10 месеца

Доживях кухненски работник да ми обяснява къде мога да отида да се храня и къде не.... все едно не ми стигаха бакшишите да ми казват какво не било както трябва в държавата или кръчмарски певици да ми дават акъл какво да обличам..... Я марш в кухнята да търкаш казаните, че вонят.

132

Не мрънка

преди 10 месеца

До до 135....Защото няма как да му продадат Дачия за Мерцедес Приятелю!За всеки в този бранш е ВИДНО кой и какво продава! И точно тук е тънката разлика между двете ситуации.

131

Че то щом

преди 10 месеца

Плажно заведение тип капанче не е по джоба ни, то къде по дяволите да вървим? Сигурно в чужбина!

130

Анонимен

преди 10 месеца

Този ресторант не е ли със статут на временен обект 2 звезди снекбар на плажа? А говеждото е от Лидъл,прясно замразено в промоция.

129

Анонимен

преди 10 месеца

75% НАДЦЕНКА за заведение на плажа е твърде много. Според мен.

128

Анонимен

преди 10 месеца

Ми те хората са седнали в плажно заведение, ако са знаели, че сядат в ресторант Шератон-а на Варна вероятно са щели да се облекат с костюми и бални рокли, и по-внимателно да следят цените. :-)))Щом шефа обаче ни казва, да не ходим където не ни е по джоба и това явно включва нашите плажни заведения...Ми правете си сметката и просто не ходете на нашето черноморие да ви дерат. При съседите - като седнеш на плажа е едно, като отидеш в скъп ресторант е друго. Може да си прецени човек възможностите.

127

Анонимен

преди 10 месеца

Хората на видеото очевидно не са разбрали какво си поръчват. Дори сервитьорката, както казва във видеото да им е обърнала внимание, че за 100 гр. цената е 35 лв. - те надали са наясно и им е било обяснено, че тези стекове - не пържоли както ги наричат защото явно не знаят - започват от 300 грама нагоре и тя е трябвало да им го каже. Вероятно са си помислили, че ще им донесат 300 грама от нещо много специално, но не и че ще им донесат 1,4 кг месо което ще им го смятат по 35 лв за 100 грама.

126

до 138

преди 10 месеца

Гумите, спирачките, ходовата час, изразходваното гориво, чистачките, течността за чистачки, маслото са си от теб и не ти ги обявяват предварително.

125

Анонимен

преди 10 месеца

До като има балъци ще има и тарикати търговци

124

Анонимен

преди 10 месеца

До до 135 ... Тапаак си ТИ. Като отидеш в шоурум на Мерцедес цената само за двигателя ли ти дават да видиш? А после като поискаш да си го купиш да ти добавят във фактурата и колелата.. купето... седалките ... Ти въобще прочете ли статията? Видя ли клипа? Проблема не е в цената на тоя рибай с отдавна изтекъл срок на годност а на това че в менюто обявената цена е САМО за 100 грама а после ти сервират незнайно колко грама и ЧАК когато го изядеш в сметката ОТКРИВАШ... в случая ЧЕТИРИНАДЕСЕТ ПОРЦИИ.

123

Анонимен

преди 10 месеца

Селектиран рибай от Небраска на плажа? ХахаКолкото млякото на баба ми го е селектирала баба ми и натъпкала после с нишесте в пластмасови кофички, и на дядо ми кашкавала...дето след като го направи по специална селектирана българска технология го е напълнил с палмово олио, а сиренето - с вода и хранително лепило...

122

Мухаха

преди 10 месеца

Мнооого им порастна работата на някои от ОБСЛУЖВАЩИЯ ПЕРСОНАЛ...Разни певачки от кръчмите се мислят за ВИП двойкаджии с преписани дипломи се обявиха за екперти... а тея дето са белили картофи и са мили чинии се завърнаха в България като Шефове ... ахахаха. Добре че направиха разни "кулинарни предавания" да си похапват там, че ще умррат от глад . До там се стигна да ми обясняват кой какви възможности имал... Да си гледат черпаците. ТАРИКАТЛЪЦИТЕ С ЦЕНИТЕ ЗА 100ГРАМА В МЕНЮТАТА ТРЯБВА ДА СПРАТ...

121

до 135

преди 10 месеца

Що не идеш да мрънкаш на мерцедес, че са им безбожно скъпи ес класите и че дачиите са без пари и няма голяма разлика. Може да се замислят и да ти дадат новата ес клсаса без пари.

120

Анонимен

преди 10 месеца

А ако ядат селектиран рибай от нашенско го-ведо за 45-65 лв килограма? Тогава, шеф Петров, как ще Ви се стори надценката на Mazu? Ял ли сте там, че знаете какво и как сервират? Защото по същите тези думи, аз не разбирам че става въпрос за Небраска за 200 лв - но Вие сте шеф явно и без да виждате стека разбирате какво са яли, как са го приготвили. А да ни кажете дали хората са го яли алангле или добре изпечено? Сервитьорката дали ги е питала,докато им обяснила че няма да получат 100 гр, а 450?

119

Анонимен

преди 10 месеца

Философи, това месо е специална порода и се оставя да зрее. В резултат месото не е жилаво, ако ще да го изгориш. Отделно по- скъпото месо вероятно е хранено на пасища, а не с фураж и има правилно съотношение омега-3 към омега-6. Има огромна разлика с обикновеното телешко от 22 лв/кг. На женския пазар има домати от лев/килограм, има домати и от 6 лева килограм. Разликата между тях е огромна.

118

Анонимен

преди 10 месеца

Преди време В Испания стана на мода да предлагат "американския" вид пържоли и ти казват, че цената е 100кинта за кг и обикновено са около 2-3 кг, та да си наясно колко да поръчате и какви пари да нагласиш.

117

Анонимен

преди 10 месеца

Хората сме така в повечето случаи виждаме, което ни изнася. Преди 2-3 години работих в заведение с грамаж и се налагаше на всеки да му го обяснявам по 2 пъти и третия като видят сметката. Защото до толкова не им стига ума че не разбират че има продукти които няма как да ги претеглиш точно.