Разстрел ,и след разстрела -червеи.Това е толкоз просто и логично .Десет разстреляни такива буржоазия дерибеи и да ги оставят да висят три дена пред заведението си за богоизбрани и гаранция давам че пържолата (ама същата)ще е 35лв.ама не за 100гр.,а за цялата пържола,Пък тия """шефФф"""не знам си какви да ги да им стегнат малко якичките около врата че много им е широко и на все *** са замяссли
До Анонимен 124......По твоите приказки излиза, че дядо ти на село постоянно е нагъвал Рибай Стек и крехки свински пържолки, оти животинките му са пасли на общинската мера!Там, където искат да пасем и ние тия дето ни правят на Балъци!Ти откъде знаеш точно какво месо са им сервирали.Имат ли сертификат и документ за гарантиран произход?
Това са пълни глупости. И всички го знаем. Това е месо има толкова качествата на известния US-стек, колкото черничкият чичка - бакшиш , шофьора на кварталното такси - таралясник, има уменията на Люис Хамилтън.
Доживях кухненски работник да ми обяснява къде мога да отида да се храня и къде не.... все едно не ми стигаха бакшишите да ми казват какво не било както трябва в държавата или кръчмарски певици да ми дават акъл какво да обличам..... Я марш в кухнята да търкаш казаните, че вонят.
До до 135....Защото няма как да му продадат Дачия за Мерцедес Приятелю!За всеки в този бранш е ВИДНО кой и какво продава! И точно тук е тънката разлика между двете ситуации.
Плажно заведение тип капанче не е по джоба ни, то къде по дяволите да вървим? Сигурно в чужбина!
Този ресторант не е ли със статут на временен обект 2 звезди снекбар на плажа? А говеждото е от Лидъл,прясно замразено в промоция.
Ми те хората са седнали в плажно заведение, ако са знаели, че сядат в ресторант Шератон-а на Варна вероятно са щели да се облекат с костюми и бални рокли, и по-внимателно да следят цените. :-)))Щом шефа обаче ни казва, да не ходим където не ни е по джоба и това явно включва нашите плажни заведения...Ми правете си сметката и просто не ходете на нашето черноморие да ви дерат. При съседите - като седнеш на плажа е едно, като отидеш в скъп ресторант е друго. Може да си прецени човек възможностите.
Хората на видеото очевидно не са разбрали какво си поръчват. Дори сервитьорката, както казва във видеото да им е обърнала внимание, че за 100 гр. цената е 35 лв. - те надали са наясно и им е било обяснено, че тези стекове - не пържоли както ги наричат защото явно не знаят - започват от 300 грама нагоре и тя е трябвало да им го каже. Вероятно са си помислили, че ще им донесат 300 грама от нещо много специално, но не и че ще им донесат 1,4 кг месо което ще им го смятат по 35 лв за 100 грама.
Гумите, спирачките, ходовата час, изразходваното гориво, чистачките, течността за чистачки, маслото са си от теб и не ти ги обявяват предварително.
До до 135 ... Тапаак си ТИ. Като отидеш в шоурум на Мерцедес цената само за двигателя ли ти дават да видиш? А после като поискаш да си го купиш да ти добавят във фактурата и колелата.. купето... седалките ... Ти въобще прочете ли статията? Видя ли клипа? Проблема не е в цената на тоя рибай с отдавна изтекъл срок на годност а на това че в менюто обявената цена е САМО за 100 грама а после ти сервират незнайно колко грама и ЧАК когато го изядеш в сметката ОТКРИВАШ... в случая ЧЕТИРИНАДЕСЕТ ПОРЦИИ.
Селектиран рибай от Небраска на плажа? ХахаКолкото млякото на баба ми го е селектирала баба ми и натъпкала после с нишесте в пластмасови кофички, и на дядо ми кашкавала...дето след като го направи по специална селектирана българска технология го е напълнил с палмово олио, а сиренето - с вода и хранително лепило...
Мнооого им порастна работата на някои от ОБСЛУЖВАЩИЯ ПЕРСОНАЛ...Разни певачки от кръчмите се мислят за ВИП двойкаджии с преписани дипломи се обявиха за екперти... а тея дето са белили картофи и са мили чинии се завърнаха в България като Шефове ... ахахаха. Добре че направиха разни "кулинарни предавания" да си похапват там, че ще умррат от глад . До там се стигна да ми обясняват кой какви възможности имал... Да си гледат черпаците. ТАРИКАТЛЪЦИТЕ С ЦЕНИТЕ ЗА 100ГРАМА В МЕНЮТАТА ТРЯБВА ДА СПРАТ...
Що не идеш да мрънкаш на мерцедес, че са им безбожно скъпи ес класите и че дачиите са без пари и няма голяма разлика. Може да се замислят и да ти дадат новата ес клсаса без пари.
А ако ядат селектиран рибай от нашенско го-ведо за 45-65 лв килограма? Тогава, шеф Петров, как ще Ви се стори надценката на Mazu? Ял ли сте там, че знаете какво и как сервират? Защото по същите тези думи, аз не разбирам че става въпрос за Небраска за 200 лв - но Вие сте шеф явно и без да виждате стека разбирате какво са яли, как са го приготвили. А да ни кажете дали хората са го яли алангле или добре изпечено? Сервитьорката дали ги е питала,докато им обяснила че няма да получат 100 гр, а 450?
Философи, това месо е специална порода и се оставя да зрее. В резултат месото не е жилаво, ако ще да го изгориш. Отделно по- скъпото месо вероятно е хранено на пасища, а не с фураж и има правилно съотношение омега-3 към омега-6. Има огромна разлика с обикновеното телешко от 22 лв/кг. На женския пазар има домати от лев/килограм, има домати и от 6 лева килограм. Разликата между тях е огромна.
Преди време В Испания стана на мода да предлагат "американския" вид пържоли и ти казват, че цената е 100кинта за кг и обикновено са около 2-3 кг, та да си наясно колко да поръчате и какви пари да нагласиш.
Хората сме така в повечето случаи виждаме, което ни изнася. Преди 2-3 години работих в заведение с грамаж и се налагаше на всеки да му го обяснявам по 2 пъти и третия като видят сметката. Защото до толкова не им стига ума че не разбират че има продукти които няма как да ги претеглиш точно.
Скандалът с рибай стек: Не ходете на места, които не са по възможностите ви