43

Не е ли ясно?

преди 10 месеца

До До Не е ли ясно?: Там ти е проблема, че не ти е ясно. Става дума за парите на държавата, а не за русофилство/русофобство. Но е факт, че у нас най-лесно и най-безопасно се правят финансови машинации под знамето на евроатлантизма. Така че Мирчев само се прави на притеснен - няма защо.

42

Не е ли ясно?

преди 10 месеца

До Радев импийчмънт: Много си се объркал. Помисли си още веднъж кой върши национално предателство: Радев, който е за запазване на необходимото за армията или тези, които са готови за едно потупване по рамото да подаряват военна техника, която и на нас не е излишна. А ако наистина не ни е нужна, трябва ли да подаряваме, след като можем и да продадем. Ние не печатаме пари (валутен борд), но САЩ могат да печатат долари.

41

Не думай

преди 10 месеца

До Анонимен: Как няма да отстъпваме! Всички ще плащаме да са може управляващите ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС да могат да се отчетат пред американското посолство. Ще подарим 100 бронетранспортьора на Украйна и сетне ще си купим американски. Народът е като брашнян чувал: баламосвай го с евроатлантизъм, а сетен, коклото го тупаш, той все ще пуска.

40

Радев импийчмънт

преди 10 месеца

Когато и да го изгоните все ще е късно.

39

ИВАН

преди 10 месеца

МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ ОТ КОГО Е ЗАВИСИМ, А МЕ ИНТЕРЕСУВА ЗАЩО СМЕ НАЙ БЕДНИ, НАЙ ВИСОКА СМЪРТНОСТ?! ЗАЩО? ВИНЕТУ УПРАВЛЯВА НАЙ - МНОГО!

38

Анонимен

преди 10 месеца

До Кънчо_ааа ревете, че отстъпваме от рашистанската зависимост?....

37

Кой печели и кой не

преди 10 месеца

Приказката за кокошката, която снасяла златни яйца. Държавата печели от концесията. Какво ще спечели ако я отнемат от Лукойл? Държавата ще доставя нефта на Лукойл (но не евтин руски, а скъп западен) и ще получава пари за това, Лукойл ще вдигне цените на горивата и всички ще плащаме. Е, кой печели и кой е губещ?

36

Анонимен

преди 10 месеца

е как защо, той е руско прокси

35

Калин

преди 10 месеца

До Кънчо Другарю Кънчо, Не ме интересуват партийте и техните босове. Зависими сме във всичко от "братска" Русия, като започнеш от АЕЦ'а минеш през Газпром, Лукоил и стигнеш до престъпленията от голям мащаб. Моля те Кънчо.

34

Да си припомним

преди 10 месеца

Лукойл получи концесията за пристанището на Росенец от правителството на Бойко Борисов през 2011г. Не съм чул Мирчев да е бил притеснен тогава.

33

Анонимен 11

преди 10 месеца

Този лодкар,голем политик,го направихте,на всяка манджа мелодия стана,а всъщност е гола вода.

32

Какво следва

преди 10 месеца

Практиката у нас показва, че най-лесно и безопасно се правят финансови машинации под знамето на евроатлантизма. И затова бизнеса на Лукойл ще го получи ИНСА ОЙЛ, която е от кръга фирми на ДПС.

31

Кънчо

преди 10 месеца

А ти и партията защо сте загрижени за интересите на Украйна и Сащ ?!? Дали няма зависимост ???

30

Анонимен

преди 10 месеца

Радев не знае дали е зависим от Кремъл. Най-напред ще пита Патриарх Кирил и след това ще отговори компетентно на въпроса.

29

сина

преди 10 месеца

Мирчев, принадлежността на баща ти към БКП и ДС, както и 2-пръстовото ти чело говорят за невъобразимия ти интелект, да не говорим как изпрахте Бойко и Пеефски вие от ДБ и ПП!

28

Митко Любопитко

преди 10 месеца

Бре , тоз Мирчев ,откога стана такъв притеснителен ?!Другарят Мирчев упорито работи за собствените си интереси ,имитирайки загриженост за България и компетентност по всички теми , угодни на "таз , която е на власт "

27

сина

преди 10 месеца

Да, ама не е така!

26

redordead

преди 10 месеца

Те като не са плащали данъци в БГ дали 1 лев, дали 90 милиона, пак щяха да са повече, отколкото са платили за 20 години.Иначе е ясно Радев защо е против, нали някой като си вземе нещо чуждо е най-добре да не му се противим и да създаваме конфликти...

25

..........

преди 10 месеца

Само Мирчев си мисли, че не взимаме газ от Русия в момента. Питай OMV в Австрия защо отказа да спре да използва руска газ, сигурно са загрижени за Путин и желаят лошото на Украйна ? Разбира се, защото им е по-евтин и отказват да го заместят със скъп.

24

Случаен минувач

преди 10 месеца

А що се отнася до Мирчев - това е един нерез, който говори, както му е угодно на момента. Няма проблем да си смени мнението след 1 час.