112

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

НЕ НИ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО: ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократ

111

Чалгарин дудаев

преди 10 месеца

БАЙ СТАВРИ ГО ЧАКА ТОА ШОПСКИ НАГЛЕЦ.

110

Пичонсеца

преди 10 месеца

Приключиха и двете коалицийки! Предстои Радев да ги разпердушини. Ще им даде първи отпор на местните избори на отделни места, а по-късно и в избори за парламент. Ясно е, че и Възраждане ще губи почва. Щом сега не успяха да съберат поне за 60 депутати няма как да разчитат само на опозиционната реторика.

109

Анонимен

преди 10 месеца

Баце и Кирчо се взеха.Кой младоженеца,кой булката не е ясно.Ясно е само с кого ще са в първата брачна нощ.С кум Доган.А такъв кум не прощава и на женско,и на мъжко.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Баце, туй за коалиция ли го броим? Или си е просто cекс за една нощ?

107

Тонката

преди 10 месеца

До Анонименкаде го виждаш това хубаво управление .Маи в сьняси

106

ЯМБОЛИЯ

преди 10 месеца

Браво.

105

Анонимен

преди 10 месеца

Коалиция ГЕРБ-ППДБ под строгата диригентска палка на Ахмед Доган.

104

Анонимен

преди 10 месеца

Е,каква излезе тя.Уж враговете ГЕРБ и ППДееБъ се оказа,че са дуппе и г.аащи.А няма как едното да е акано,а другото да е чисто.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Свикнали сме в техната кочинка, останахме 5 милиона живущи в БГ, това да не са ти 90-те, дето бехме 9 милиона :)

102

Анонимен

преди 10 месеца

До Цветан Камелий : Как ще им събори кочинката, като 30 и косур години не успя ? :))) Питам от любопитство мен, да не се засегнеш :)

101

Анонимен

преди 10 месеца

До Цветан Камелий, управлението си е съвсем нормално, демократично управление, успешно в много насоки, а това че "народа щял да се събуди" го разправяте още от началото на кабинета Борисов - 1, от далечната вече 2009г.! Народа си е достатъчно буден, просто вие русофилите - неудачници не можете да се броите за част от българския народ

100

Честито

преди 10 месеца

Коалиционно Спаразумение - време беше!

99

Аноним

преди 10 месеца

ивайло мирчев каза че служебното правителство е взело 600 милиона комисионни от сделки с украйна

98

Цветан Камелий :

преди 10 месеца

Управлението е точно копие на приказката за "Трите малки прраассенца и големия лош вълк" В случая народът е лошия вълк,който ще се събуди (евентуално) и ще им събори кочинката! Дотогава обаче ще има кълбета оскубана четина,кал и с8инщина навсякъде...

97

До 101

преди 10 месеца

Знаеш ли в какво се състои екзистенциалния пробем на съвременото Бг Общество???? То не може да роди Левски, Ботев, Волов, Бенковски...

96

Алекс

преди 10 месеца

Каква е разликата между общо управление и коалиция?

95

ъц

преди 10 месеца

Интелекта на народа се определя по Власта, която си избира да го управлява! Вглеждайки се в мутрата на Вожда Винету, без грам съмнения се съгласявам с извода на професор Иво Христов!

94

До 99

преди 10 месеца

Докато ти търсиш по-малкото зло ДПС може да станат първа политическа сила.И Левски ще се обърне в гроба.

93

до 88

преди 10 месеца

""""Докато 60% от народа не иска да гласува,ДПС ще ни клатят...""""" ----- От двайсетина години се питам: За кого да гласувам??? и най сетне стигнах до отговора - За по-малкото зло!!!!! Сега търся отговора на въпроса: А, кое (коя партия) е по-малкото зло??? -)))))