155

Анонимен

преди 10 месеца

президент продължава да крепи руските интереси в България.

154

General

преди 10 месеца

веднага изпратете s-300, преди да дойде нашият ред

153

Анонимен

преди 10 месеца

EwroGerberAtlanticite не им харесва въпроса, който е толкова порЗт колкото техният лидер - Боко даде и подписа концесията а сега го играе опозиция докато е във власта и иска да я махне но знае, че това ще доведе до милиони загуби за България, но на кого му пука? Нито на П$ткиПромяната нито на Да,Америка а най-малко пък ГРОБ, които са решили да доведат България до просешка тояга!

152

Анонимен

преди 10 месеца

Има ли някой неоплют от Юмрук Московски- колко злоба има в тоя човек...Те това е моделът БАДЖАНАЦИТЕ...

151

Клеций II

преди 10 месеца

Мазното президентче продължава да крепи руските интереси в България.

150

? ? ?

преди 10 месеца

Радев или Решетников пита ???

149

Анонимен

преди 10 месеца

РЕШЕТНИКОВ, ОТКЪДЕ ГО НАМЕРИ ТОЯ СЕЛСКИ БЕК БЕ? САМО ИНТРИГИ ЗАБЪРКВА!

148

Анонимен

преди 10 месеца

В случая няма голямо значение коя котка е черна и бяла, а дали яде мишки. Да, яде.

147

Железният Феликс

преди 10 месеца

Много плюете Радев и сега определено е модерно, да го облеете с помия. Обаче човекът задава съвсем обикновен и простичък въпрос, на който има съвсем обикновен и простичък отговор - правителството на ББ за 35 години. Явно, отговорът явно, изобщо не интересува умнокрасивите дЯсни демократчета от градски тип, и те бързат да оплюят Президента! И тъй като в Чалгаристан никой, никога не разсъждава, за това сме и на този хал. Кебапчетата на промоция плюс гадна чалга и ултраселтащина - видими резултати

146

Анонимен

преди 10 месеца

Чиъ агент е Радев? Как чий - руски! Предизборният му щаб е пълен с бивши агенти на ДС.

145

Сплинтер

преди 10 месеца

Ако беше мъж, щеше да му каже името.

144

Анонимен

преди 10 месеца

Радев,недей забравя,че и ти имаш голям грях,в стремежа си да разкараш шайката крадци от ГЕРБ ти ни натресе тия шарлатани,които в голямата си част са наследници на ченгета и висши служители от ДС!

143

До147

преди 10 месеца

Ами чи тъй де,къде по приятно е да ти се *** онова простоватото Кире или пък Бокича да ни залъгва колко харно си битуваме?

142

Абе да му се не види

преди 10 месеца

Кък пък на една снимка тоя не излъчва нещо позитивно? Дори и в най-приятните за него изяви, уж се хили, пък погледът му злобен и мнителен. Много е крив, тоя - нищо авиаторско няма в него. Авиаторите са смели мъже, симпатяги, знаят цената на живота и го живеят с широко сърце.А днешната вест яко го е спекла. Вече много мустанаха черните точки пред мацквата ;)

141

Анонимен

преди 10 месеца

Нека вместо да приписват грехове на служебното правителство, управляващите си спомнят, че правителството на Борисов даде на концесия пристанището за 35 години. Само за пет месеца служебното правителство събра данъци от Лукойл в размер на 180 млн. лв. два пъти повече отколкото всички редовни правителства преди това за 15 години. Надявам се, че управляващите са си направили добре сметката и днешното решение няма да отрази негативно на цените на горивата.

140

Анонимен

преди 10 месеца

Предстои да видим дали предложението на управляващите за прекратяване на концесията на Лукойл на пристанище Росенец е в резултат на някакви корпоративни апетити, или кризисен пиар, за да забравим по-бързо кой ни докара посредниците за 30% по-скъп руски газ, кой не премести в България регистрацията на Лукойл по време на редовното си управление.

139

Анонимен

преди 10 месеца

Не е коректно да съдим за децата на Държавна сигурност по техните родители. Това по скоро е урок за хората, които дълги години осмисляха своето политическо битие с линчуване и то жестоко линчуване на всички, свързани с ДC, а днес издигат точно такъв кандидат. Това осветлява двойните стандарти, които практикуват най-шумните представители на българската политика", каза Радев.И продължи: "Що се отнася до самия кандидат - за мен човек, който предава родителите си, ще предаде и родината си!"

138

До147

преди 10 месеца

Правилно,викаш дебелият крадец който нанесе толкова вреди на България включително и подписването на тая концесия,да продължава да дърпа конците в едно с "променители и демократи" а Радев трябва да го хулим!Ей,туй ПП/ДБ/ГЕРБ/СДС сте евахти дебелооките?

137

Анонимен

преди 10 месеца

Защо не сте предали цялото изявление на президента? Това, което представяте е едва една четвърт от речта на Радев и разбира се сте пропуснали частта, която не е удобна на вас и управляващите. Що за журналистика правите?

136

До155

преди 10 месеца

Абе по спомен твоят идол който се съортачил с малките шарлатани и днес се е навел до земята подаряваше кученца на другаря Путин и изтегли многомилиарден заем за да му прокара тръбичката през България,гледам нещо много къса ти е паметта?